Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Mi ekwipunek zapchał się tylko w kamieniołomie, bo pełno kilofów mi kot nazbierał. W obozie mam już jednak trochę zapchany, bo zrzucam tam wszystko oprócz produktów pierwszej potrzeby. A jak czegoś u kowala potrzebuję, to teleport.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Godzinę temu, Shen napisał(a):Jesteś pewny, że miałeś odpowiednie surowce? Misja po ukończeniu automatycznie się powtarza, póki sam tego nie przerwiesz i pobiera surowce za kazdym razem.A to nie wiedziałem, że misje są wielokrotnego użytku. Myślałem, że zrobię raz, zadanie się zaliczy i jadę kolejne. Dzięki za info. Bede musiał zerknąć.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 minut temu, bebbop napisał(a):A to nie wiedziałem, że misje są wielokrotnego użytku. Myślałem, że zrobię raz, zadanie się zaliczy i jadę kolejne. Dzięki za info. Bede musiał zerknąć.Niektóre są jednorazowe, te na odbudowe czegoś, ale po surowce się powtarzają
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja mam nadzieję, że coś zrobią z tym DLSS przy RR na PC bo obecnie jest bałagan straszny, takiego ghostingu/shimmeringu to jeszcze nie widziałem w żadnej grze na PC.Miałem podobnie jak Ty. Nie dało się grać. Niby gra pokazuje, że mam jeszcze vramu w zapasie a gra z włączonym fr i dlss ma straszny ten shimmering itp a jak wyłączę fr to klatki lecą w dół. Oddałem i zostałem przy wersji na proWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Mi ekwipunek zapchał się tylko w kamieniołomie, bo pełno kilofów mi kot nazbierał.Dlatego oswojone zwierzaki zostawiam w obozie - sam wolę podnieść to, co wiem, że sprzedam za jakąś fajną kwotę, a śmieci zostawiam.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. W sumie mam 150 tego srebra i ponad 30 tych sakiewek. Ale zbieram co się da i sprzedaje. Za bossa w kamieniołomie miała wpaść mapa ze złożami złota, ale nic takiego nie widzę w ekwipunku.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 11 godzin temu, bartiz napisał(a):Jak masz włączone ray reconstruction to nieważne jaki dlss wybierzesz bo wtedy jest odpalany dedykowany pod RR, zmień tryb na DLAA i może zobaczysz różnicePrzestaw na Jakość - jest zdecydowanie lepiej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 2 godziny temu, iluck85 napisał(a):@easyeNormalnie zaliczyłem.Na czym grasz?Cofnąłem się te 1,5h wstecz, upewniłem że ma pewno dostałem garnek od kowala i też poszło. Ufff.Godzinę temu, Tomek P. napisał(a):13 godzin temu, bartiz napisał(a):Miałem podobnie jak Ty. Nie dało się grać. Niby gra pokazuje, że mam jeszcze vramu w zapasie a gra z włączonym fr i dlss ma straszny ten shimmering itp a jak wyłączę fr to klatki lecą w dół. Oddałem i zostałem przy wersji na proWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu TapatalkaWidać jak z bugami w grze, może nie u każdego tak jest - ja gram na jakości nie widzę tego shimmeringu, sednio mam 120-160 klatek z FGx3.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, easye napisał(a):Na czym grasz?Cofnąłem się te 1,5h wstecz, upewniłem że ma pewno dostałem garnek od kowala i też poszło. Ufff.Widać jak z bugami w grez nie u każdego tak jest - ja gram na jakości nie widzę tego shimmeringu, sednio mam 120-160 klatek z FG.PS5.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Myślałem, że jakiś Handheld PC, ale już sprawdziłem że słabo chodzi.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 22 minuty temu, easye napisał(a):Myślałem, że jakiś Handheld PC, ale już sprawdziłem że słabo chodzi.A to na zdj to Portal. Całkiem spoko, ale ostateczność. Takie tytuły lubię na dużym ekranie :) Ale streaming działa i można pograć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Czytając ten temat nie można nie kupić tej gry, choćby na spróbowanie. Akurat 10 tego mam urodziny, chyba wiem co dostanę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, iluck85 napisał(a):Szukam obozu wroga żeby zrobić „Last Dance” Wypuść go w mieście w pobliżu szlachty, a potem pozbieraj fanty
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 43 minuty temu, iluck85 napisał(a):A to na zdj to Portal. Całkiem spoko, ale ostateczność. Takie tytuły lubię na dużym ekranie :) Ale streaming działa i można pograć.Ja na Portalu już spokojnie 10h, tylko trzeba poprzesuwać wtedy na performance 60 fps i wyłaczyc 120 Hz i HDR. Na szczęście ta gra daje to w swoim menu, więc nie ma problemu:).Najczęściej jakieś rzeczy w obozie i szwędanie robię na Portalu :).
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja aktualnie jestem w połowie 7 rozdziału, nie wiem jakie są te późniejsze ale 6 i do tej pory 7 są naprawde spoko, w ogóle muszę pochwalić realizację cut scenek w trakcie bitew, świetnie to jest zrobione. Póki co przerwa od fabuły, zwiedzam sobie góry i tereny w okolicach miejsca akcji 7 rozdziału.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, Qbon napisał(a):Ja aktualnie jestem w połowie 7 rozdziału, nie wiem jakie są te późniejsze ale 6 i do tej pory 7 są naprawde spoko, w ogóle muszę pochwalić realizację cut scenek w trakcie bitew, świetnie to jest zrobione. Póki co przerwa od fabuły, zwiedzam sobie góry i tereny w okolicach miejsca akcji 7 rozdziału.Jeat dobrze, skala bitew robi. Świat w tej grze jest po prostu zniewalający, jak można sprowadzić ten tytuł do szufladki "MMO single player" wstyd.
Opublikowano Teraz1 min 7 godzin temu, easye napisał(a):Przestaw na Jakość - jest zdecydowanie lepiej.To nic nie daje, jebać to ray reconstruction, robi się po prostu paćka na ekranie, roślinność staje się cała rozmazana, że się rzygać chce.Wrzucę dwa screeny, nie patrzcie na prześwietlenia bo robiłem je z włączonym HDRemZ włączonym RR ofml0J6.jpeg (2560×1440)Z wyłączonym RR BLq7Ic6.jpeg (2560×1440)W ruchu jest oczywiście jeszcze gorzej, wystarczy porównać drzewa i trawę po prawej.A i żeby nie robić PCtowego bełkotu to gra jest super! XD