Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 285h to dość szybko wbita, chyba w rytmie "sweaty". Ja dopiero jutro wieczorem zaczynam bo po maratonie zmian w końcu mam dłuższe wolne. Omijam póki co czytanie wrażeń i klipy na socialach więc wszystko będę odkrywał po swojemu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak to jest z tymi "domami" w Hernand? Robertsów mam, Celeste też, ale jak byłem na południu od garbatonosych goblinów, to są tam pola i pasieki. Na mapie wszystkie na czerwono, ale nikt mnie nie atakuje. Ten ród będzie dopiero do odblokowania? Sam dopiero buduję bazę i zbieram nagrody za poszukiwanych.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. A wy co, dalej na koniach?33 minuty temu, McDrive napisał(a):Jak to jest z tymi "domami" w Hernand? Robertsów mam, Celeste też, ale jak byłem na południu od garbatonosych goblinów, to są tam pola i pasieki. Na mapie wszystkie na czerwono, ale nikt mnie nie atakuje. Ten ród będzie dopiero do odblokowania? Sam dopiero buduję bazę i zbieram nagrody za poszukiwanych.Trzeba robić questy, to się potem odblokują kolejne, czasem trzeba też wyzwolić jakąś miejscówkę, miałem np 8 na 9 bounty, ostatni mi się odblokował jak jakąś fortecę wyczyściłem.