Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crimson Desert

Featured Replies

Opublikowano

Miałem na oku, ale jakoś ten materiał mnie zniechęcił do preordera

Chinole i Koreańce jeszcze nie doszły do takiego poziomu, żebym brał ich gry w ciemno

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowa rozgrywka. Ciekawe czy to faktycznie z ps5:

• W sklepach już się pojawiają preordery. Edycja ze steelbookiem 265zł, deluxe 340zł, kolekcjonerka 1150zł.

• Po tym roku nic o chińsko-koreanskich grach złego już nie powiem, to jak wkroczenie na nowe, nieodkryte tereny .

Opublikowano
3 godziny temu, Josh napisał(a):

Miałem na oku, ale jakoś ten materiał mnie zniechęcił do preordera

Chinole i Koreańce jeszcze nie doszły do takiego poziomu, żebym brał ich gry w ciemno

Posłuchałem typka no i tak trochę Xd narzeka bo się trzeba uczyć, bo nie ma tak, że klikasz guzik i akcja, że questy generyczne (po jednej godzinie gry) - albo typ nie potrafił wyartykułować o co mu chodzi albo zwyczajnie go ta gra przytłoczyła i graczyk nie ogarnął jak musiał wcisnąć więcej niż jeden przycisk akcji xd

Być może i tak będzie, że napchają tam od zaje.bu mechanik i sami twórcy się w tym zgubią - się okaże ale ten materiał by mnie w ogóle nie zniechęcił bo typ brzmi jakby się spłakał, że w grę trzeba za dużo grać CoolStoryBro

Opublikowano

Ja tę wypowiedź zrozumiałem tak, że gość raczej nastawiał się na spokojniejszego erpega, a dostał dziwny misz-masz wszystkiego po trochu w sosie MMO. Te walki z większą ilością wrogów co padają na hita to mi śmierdzą Dynasty Warriors, z kolei starcie z bossem wygląda na taki sam chaos jak w Lost Soul Aside. Póki co nie skreślam, no ale szczerze mówiąc nie wiem co mogłoby mnie przekonać do tej gry, żeby kupić ją day 1. Poczekam na Wasze opinie :)

Opublikowano

Mówiąc całkiem szczerze to też trochę boję się, że z racji przeprojektowania gry z MMOsa na grę singlową może wyjść lekka padaczka w szczególności jeśli chodzi o konstrukcję questów, możliwy grind i ogólne poczucie grania w single mmo acz no podoba mi się to co widzę, wiele już oglądać nie zamierzam bo preorder wisi - zobaczymy co z tego wyjdzie. Trzymam kciuki bo mieczy, magii i napier.dalanki u mnie nigdy za wiele xd

Opublikowano

Odpalcie sobie darmowe Black Desert na sonce albo pc to z grubsza bedziecie wiedzieli czego się spodziewac.

Opublikowano

Jakieś obawy to człowiek ma, ale od czasu istnienia YT mniej więcej wiem czego się spodziewać po prezentowanych grach. Obawiam się tylko schematu podejdź do zamku, pokonaj bossa, powtórz.

Monotonia i powtarzalność zadań zniechęciły mnie do serii AC już po pierwszej części. Kurwa klimat był, ale wstawki SF i powtarzalność zadań była tragiczna.

Opublikowano
11 godzin temu, Josh napisał(a):

Ja tę wypowiedź zrozumiałem tak, że gość raczej nastawiał się na spokojniejszego erpega, a dostał dziwny misz-masz wszystkiego po trochu w sosie MMO. Te walki z większą ilością wrogów co padają na hita to mi śmierdzą Dynasty Warriors, z kolei starcie z bossem wygląda na taki sam chaos jak w Lost Soul Aside. Póki co nie skreślam, no ale szczerze mówiąc nie wiem co mogłoby mnie przekonać do tej gry, żeby kupić ją day 1. Poczekam na Wasze opinie :)

Mam podobnie, przy pierwszych gameplayach byłem nakręcony, teraz nieco przeszło, więc czekam na opinie graczy. Aczkolwiek jak walka dostarczy, to jestem w stanie sporo przełknąć.

Opublikowano

Ostatnich materiałów nie oglądałem wiec hajp mógł się zmniejszyć, bo po którymś tam pokazie czekałem mocno, ale że dali taką, a nie inną datę to o braniu na premierę nie ma mowy.

Opublikowano

Jakby mi ktoś pokazał dwa gameplaye z Black i Crimson Desert bez huda, to by miał problem, żeby powiedzieć, które jest które.