Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crimson Desert

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dziś wyjaśniłem Bigdaddy`egobanderas Nie było to łatwe zadanie, bo złożył mnie kilka razy, ale się w końcu udałobye2

Chyba będę się musiał zwrócić do Monaru w sprawie tej gierki, ponieważ jestem poważnie od niej uzależniony.

PS: Tych uchodźców z Pailune najwięcej do uwolnienia było ...

...w kamieniołomach przed walką z Big Daddym właśnie. Uwolniłem tam ponad 20-stu z nich...

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 84,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Patapon
    Patapon

Jak pojawiła się opcja ukradnij osła to sądziłem, że na nim pojadę, a nie że będę z nim uciekał przez miasto niosąc go na barana   Ciekawe czy byka można ukraść

• Czyli teraz obrona Częstochowy przez forumowiczów minimum miesiąc bo 2 bomby poszły haha

• Zax dał 7/10 Skull and Bones, przekonany że "gra będzie wspierana latami". Niech to wybrzmi.

Opublikowano

Gadałem dzisiaj z ziomkiem, który gierkowo się raczej wypalił, co premiera, to tytuł odpalony na chwilę, bez większej zajawki. Ale podczas gadki zeszło na tematy gierkowe i pytam czy coś słyszał o CD…no i chłop już 60h wbite, więc faktycznie coś jest na rzeczy z tym molochem, że tak przyciągnął graczy.

Dzisiaj w końcu zamówiłem swoją kopię, więc jak dobrze pójdzie to za tydzień wchodzę w to. Już bardziej nakręcić się nie da D

Opublikowano
5 godzin temu, Wredny napisał(a):

Ginko o takich platynach może tylko pisać, bo mu pewnie byłoby żal tego czasu na zaledwie jedną grę, jeśli w tym samym wymiarze mógłby wbić 285 gównoplatyn, żeby w rankingu nie spaść.
Spoko ziomeczek prywatnie, ale ta pogoń za łatwymi pucharkami jest słaba.

Sam w tym wątku twitterowym w odpowiedziach pisał że będzie grał i robił platynę.

Poza masą łatwych platyn ma też dużo normalnych gier, których splatynowanie zajęło mu sporo godzin.

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał(a):

image.png

Tak to wygląda u mnie, tyle że godziny u Kliffa x2 sweat

Ja bym chętnie pograł Damiane, tylko ją zabrali kiedy? W 3 chapterze? Właśnie zacząłem 8 i nadal mam ją zablokowaną. Oongka szkoda strzępić ryja, ale nie bede psuć zabawy xd

Czytałem na reddicie narzekania, że za platynę trzeba się wziąć jak najwcześniej, bo jak już się przejdzie grę i wyczyści obozy z bandytów, to nie ma na kim robić wyzwań, jakiś new game + by się przydał.

Opublikowano
37 minut temu, iluck85 napisał(a):

Miecz antumbry- ktoś pokonał? CoolStoryBro

Ja pokonałem ale trochę zasobów zeszło. Daje miecz z fajnym skillem.

Opublikowano

Farme w końcu ogarnąłem, która daje 50 sztuk mięsa z misji, już się nie trzeba bawić w polowania problem

Opublikowano
15 godzin temu, KOMARZYSKO napisał(a):

Żywioły odblokujesz w otchłani, te wyspy wysoko na niebie. Do zaliczenia będzie kilka zagadek i finalnie otrzymasz możliwość włączania danego żywiołu, pod prawym krzyżakiem na padzie. Potem w czerwonym drzewku uczysz się by nasączać broń żywiołem dla R1+R2 i naładowanego strzału z łuku (R2). Brzmi trochę skomplikowanie ale takie nie jest.

Trochę nie rozumiem, jak mam pchnąć progres tam - zrobiłem 4

image.png

Ale gdy dochodzę do końca ścieżki mam:

image.png

Gdzieś jest jakaś ukryta?

Czy znowu trzeba pchnąć fabułę?