Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor Dziś wyjaśniłem Bigdaddy`ego Nie było to łatwe zadanie, bo złożył mnie kilka razy, ale się w końcu udałoChyba będę się musiał zwrócić do Monaru w sprawie tej gierki, ponieważ jestem poważnie od niej uzależniony.PS: Tych uchodźców z Pailune najwięcej do uwolnienia było ......w kamieniołomach przed walką z Big Daddym właśnie. Uwolniłem tam ponad 20-stu z nich...
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gadałem dzisiaj z ziomkiem, który gierkowo się raczej wypalił, co premiera, to tytuł odpalony na chwilę, bez większej zajawki. Ale podczas gadki zeszło na tematy gierkowe i pytam czy coś słyszał o CD…no i chłop już 60h wbite, więc faktycznie coś jest na rzeczy z tym molochem, że tak przyciągnął graczy.Dzisiaj w końcu zamówiłem swoją kopię, więc jak dobrze pójdzie to za tydzień wchodzę w to. Już bardziej nakręcić się nie da
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 godzin temu, Wredny napisał(a):Ginko o takich platynach może tylko pisać, bo mu pewnie byłoby żal tego czasu na zaledwie jedną grę, jeśli w tym samym wymiarze mógłby wbić 285 gównoplatyn, żeby w rankingu nie spaść.Spoko ziomeczek prywatnie, ale ta pogoń za łatwymi pucharkami jest słaba.Sam w tym wątku twitterowym w odpowiedziach pisał że będzie grał i robił platynę. Poza masą łatwych platyn ma też dużo normalnych gier, których splatynowanie zajęło mu sporo godzin.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, Wredny napisał(a):Tak to wygląda u mnie, tyle że godziny u Kliffa x2 Ja bym chętnie pograł Damiane, tylko ją zabrali kiedy? W 3 chapterze? Właśnie zacząłem 8 i nadal mam ją zablokowaną. Oongka szkoda strzępić ryja, ale nie bede psuć zabawy xdCzytałem na reddicie narzekania, że za platynę trzeba się wziąć jak najwcześniej, bo jak już się przejdzie grę i wyczyści obozy z bandytów, to nie ma na kim robić wyzwań, jakiś new game + by się przydał.
Opublikowano 53 minuty temu53 min 37 minut temu, iluck85 napisał(a):Miecz antumbry- ktoś pokonał? Ja pokonałem ale trochę zasobów zeszło. Daje miecz z fajnym skillem.
Opublikowano 28 minut temu28 min Farme w końcu ogarnąłem, która daje 50 sztuk mięsa z misji, już się nie trzeba bawić w polowania
Opublikowano 2 minuty temu2 min 15 godzin temu, KOMARZYSKO napisał(a):Żywioły odblokujesz w otchłani, te wyspy wysoko na niebie. Do zaliczenia będzie kilka zagadek i finalnie otrzymasz możliwość włączania danego żywiołu, pod prawym krzyżakiem na padzie. Potem w czerwonym drzewku uczysz się by nasączać broń żywiołem dla R1+R2 i naładowanego strzału z łuku (R2). Brzmi trochę skomplikowanie ale takie nie jest.Trochę nie rozumiem, jak mam pchnąć progres tam - zrobiłem 4Ale gdy dochodzę do końca ścieżki mam:Gdzieś jest jakaś ukryta?Czy znowu trzeba pchnąć fabułę?