Opublikowano 8 sierpnia8 sie 18 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Chyba bez sensu, ze ktoś dopuszcza do sprzedaży na NS2 taki port.Bez sensu że Nintendo nie dało nikomu devkitow i wychodzi shinobi jak i cała masa innych gier w wersji na 10letni tablet
Opublikowano 8 sierpnia8 sie 53 minuty temu, GearsUp napisał(a):A już się łudziłem, że gra śmiga w 4k, bez sensu że ktoś wrzuca coś takiego na you tubaMnie zawsze zastanawiali użytkownicy forum, którzy piszą, że na YT nie widać różnic (np. w grach w które sam porównywałem i była przepaść w jakości obrazu) - dość późno zdałem sobie sprawę, że często oglądają przeskalowany obraz z 720p/1080p na YT do 4K ^^ No tak rzeczywiście trudno wychwycić różnicę, ale jak sam ściągniesz demo i włączysz ten filmik od razu zobaczysz, że gra tak nie wygląda.Szkoda podobnie jak @Daffy z myślą o takich grach kupiłem S2, ale nie będę wspierał fuszerki gdzie twórcy dają dokładnie tą samą wersję co na S1. Jebać takie praktyki.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Najgorsze jest też to że na S2 od razu widać gorsza rozdzielczość na wyświetlaczu i wychodzi na to że indyki bez patcha pod S2 lepiej ogrywać na S1, jeszcze jak ktoś ma S1 OLED to już w ogóle
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Pierwszy w historii konsolowy downgrade miedzygeneracyjny. Wizjonerzy z Kyoto.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Demko sprawdzone. Pięknie to wygląda, szybko się rusza. Wlatuje na listę do ogrania.
Opublikowano piątek o 18:051 dzień Tak jak Ragebound, Switch odpada bo jest lipa graficzna. Ale na czymkolwiek innym wjedzie to potężnie.
Opublikowano piątek o 18:141 dzień A chciałem switcha właśnie, bo to finalnie będzie konsola gdzie będę miał fizyki.No nic, na ps5 wezmę jak ma być lipa.