Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Like A Dragon: Pirate Yakuza In Hawaii

Featured Replies

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 6,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Beelzeboss
    Beelzeboss

Sprawdziłem demko i niestety gra nie spełnia moich oczekiwań. Mamy rok 2025, a wciąż brak realistycznej interakcji z NPC. Zamiast tworzyć żyjący świat, w którym postacie mają swoje rutyny i reagują na

• Ale to będzie jebany hicior Walka jest najszybsza w całej serii, można skakać, walić kombosy, przyciągać hakiem, wskrzeszać klony i potężnych bogów-pomocników. Można przebierać Majimę od stóp do głów

Opublikowano

Mam wrażenie, że nigdy nie będę na bieżąco z tym gównem, taką sobie zrobili z tego taśmę w fabryce, tylko, że dorzucam do tego spin offy, czy zupełnie inne serie, ale na identycznych zasadach, jak hokuto, czy judgment.

Opublikowano

Nie zawsze, ale potrafili i potrafią wydać 2-3 tego typu gry, w ciągu jednego roku, dlatego nie idzie za tym nadążyć, a biorąc pod uwagę, że nowsze odsłony są coraz większe w zawartość i jeszcze spowolnione turówką, to już w ogóle nie ma o czym mówić.

Opublikowano

Szalona gra, ale gdy głównym bohaterem jest Majima to nie może być normalnie. Tylko kiedy to ogram, jak mam spore zaległości w serii, a Sega produkuje te Yakuzy hurtowo. :/

Opublikowano
9 minut temu, SlimShady napisał(a):

Nie zawsze, ale potrafili i potrafią wydać 2-3 tego typu gry, w ciągu jednego roku, dlatego nie idzie za tym nadążyć, a biorąc pod uwagę, że nowsze odsłony są coraz większe w zawartość i jeszcze spowolnione turówką, to już w ogóle nie ma o czym mówić.

No powinni robić krótsze te odsłony. 7ka i 8mka to już przesada. 

Opublikowano

Sega mogłaby mieć znowu własną konsolę na której byłyby tylko Yakuzy i Persona. i ta konsola miałaby więcej ekskluzywnego kontentu od Plejstejszyn i Xboxa.

Opublikowano

Ja jeszcze nawet Infinite Wealth nie kupiłem a tu już kolejna Yakuzka? No kurcze. Ale wygląda fajnie, Majima :obama:

Opublikowano
13 godzin temu, ogqozo napisał(a):

Sega mogłaby mieć znowu własną konsolę na której byłyby tylko Yakuzy i Persona. i ta konsola miałaby więcej ekskluzywnego kontentu od Plejstejszyn i Xboxa.

Fakt, to mogłyby być złote czasy Dreamcasta, gdyby żył. 

Opublikowano
1 minutę temu, giger_andrus napisał(a):

Wskazówka odnośnie długości gry. 

Czyli próg 20-30h przy normalnym graniu. 

Opublikowano

Ja się zastanawiam tylko - skoro jest statek, jest załoga, to jak duży teren będzie i czy będzie zwiedzanie wysp, normalne pływanie statkiem, abordaze, etc.

Opublikowano
9 minut temu, XM. napisał(a):

Ja się zastanawiam tylko - skoro jest statek, jest załoga, to jak duży teren będzie i czy będzie zwiedzanie wysp, normalne pływanie statkiem, abordaze, etc.

Z opisu Steam 

Zbierz jedyną w swoim rodzaju załogę i ulepszaj swój statek, eksplorując otwarte morze. Siej postrach, pogrążając w odmętach łajby swoich wrogów, zawierając niespodziewane sojusze i gromadząc bogactwa na swojej drodze.

Gdy spostrzeże cię wrogi statek piratów, wybuchnie ekscytująca bitwa morska w czasie rzeczywistym. Zajmij pozycję i unikaj ostrzału, aby następnie zadać miażdżące straty i przejąć wrogi okręt, pokonując jego kapitana i załogę w bezlitosnej walce wręcz. Podbijaj morza, odkrywaj nieznane wyspy i gromadź stosy skarbów jak prawdziwy pirat Yakuza!

Opublikowano

SoT killer :obama:

Opublikowano

Ogrywam te gry po kolei i dopiero Judgment przede mną. Myślałem, że coś się zmieniło, a oni nadal mają pyrkanie w niemych dialogach. Czy w obu częściach LaD albo LaD Gaiden jest tak samo?

Opublikowano

OK, dzięki. Nigdy mi to nie przeszkadzało, po prostu myślałem, że te najnowsze gry są bardziej nowoczesne i może dostały pełny VO. Zdaję sobie sprawę z tego ile tam jest tekstu i oczywiście gdybym miał wybierać więcej niemego tekstu albo mniej z VO, to wybieram to pierwsze. Zresztą, ten gejplej wygląda jak coś co już widziałem. Nie widzę tu skoku jakościowego od Y6. W takim razie skoryguję swoje oczekiwania. :)

Opublikowano

Im bardziej zwariowana yakuza tym lepiej :fsg:  Nawet czekam, bo te rpegowe cośtam totalnie mi nie podeszło.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Angielski dub

Nie ma się do czego przyczepić, chociaż mi ciężko byłoby się przestawić.

Edytowane przez DarkStar