Opublikowano wczoraj o 12:22 1 dzień Ja znalazłem biały czerwony i zielony jak do tej pory. @elvis004 wciśnij R3
Opublikowano wczoraj o 12:37 1 dzień Ja szukam czegoś z w miarę normalną szerokością nogawek, żeby ninję z Atsu zrobić.Póki co naprzemiennie biegam w takich wdziankach:Wdzianka
Opublikowano wczoraj o 12:46 1 dzień Mi się tam nigdy takie pancerze nie podobały. W Tsushimie biegałem jak na fotce. Tutaj też bym taki najchętniej widział. Albo ten podstawowy na 2 poziomie wyglądu.
Opublikowano wczoraj o 13:21 1 dzień ja lubię podstawowy i sobie kolorystycznie dobierać bounty master mało kolorków jak narazie mam do wyboru, szmatki roninowe mercenary fajne i dużo opcji do wyboru no ale tam perki słabe
Opublikowano wczoraj o 13:37 1 dzień Gra się sprzedała mocno w Jp pudełkowo, dla porównania drugi wielki ex na S2, Bananza miał 130k, a SH f 57k.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ghost of Yotei is a success as Battlefield 6 sells 1.8M o...Today we’re looking at our estimates for two of Q4’s biggest games – the year's hottest PS5 exclusive and the most anticipated Battlefield launch ever.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta fabuła z szóstką Yotei zwłaszcza ONI i Kitsune ciekawie poprowadzona, nie jest to typowe UBI. Już na liczniku 25h a dopiero ich obszary dodam urozmaicone terenowo pokonałem. Ciekawe ile jeszcze do końca
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ten śnieg statycznie słabo wygląda niestety, tyle dobrego że tam też jest właśnie mix innych kolorków. Za to walka na śniegu spoko, fajnie się też brudzą ubrania bohaterki.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Co rusz się o ten czarny proch potykam, a broni palnej dalej nie mam. Dwie katany i tak robią robotę, odachi jest też spoko, ale dość powolne. Trochę jak miecze dwuręczne w soulsach. Brudzenie się chyba takie samo jak poprzednio jest.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Też nie mam a miałem dwa takie etapy że myślałem że to chyba będzie już xD Dziś się po kusarigamę pojedzie.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 15 minut temu, messer33 napisał(a):Też nie mam a miałem dwa takie etapy że myślałem że to chyba będzie już xD Dziś się po kusarigamę pojedzie.Bardzo dobra broń i fajnie używana do cichych zabójstw. Teraz biegam w stroju Shinobi
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 22 godziny temu, PiotrekP napisał(a):Mi się tam nigdy takie pancerze nie podobały. W Tsushimie biegałem jak na fotce. Tutaj też bym taki najchętniej widział. Albo ten podstawowy na 2 poziomie wyglądu.Będziesz miał fajny, nieco podobny na pewnym etapie robienia fabuły w górach na północy, ale trzeba go ulepszyć na maxa żeby fajnie wyglądał.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):@Qbon jak on się nazywa?Zbroja dziewięciu ogonów