Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak dual sense fajnie jest wykorzystany, a we wspomnieniach często się go używa. Graficznie też nie ma biedy na amatorze nic nie chrupie więc jest dobrze.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):grane codziennie, jak najwięcej. Dosłownie rok temu miałem to samo z Elden Ringiem, listopad/grudzień, granie do 2:30 i praca na 8 ciężko ale dałem radę, teraz też muszę.Piękna sprawa, jak giera tak pochłania. Ostatnio tak miałem z Clair Obscure. Maratony do 3-4 rano, później robota, ale jakoś dało się funkcjonować, dopóki kobieta nie narzekała na samotne noce xd Udanej przygody
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @PiotrekP zacząłem na tym domyślnym średnim, jeszcze nie wiem czy podniosę czy zostawię tak jak jest. Na razie odczuwam, że gra jest trochę trudniejsza od GoT.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja lecę jak to w gierkach od Sony, pierwsze przejście na normalu, drugie na najwyższym możliwym.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A ja znów zacząłem na trudnym i wydaje mi się, że mogłoby być nieco trudniej. Trafiłem właśnie do doliny Ishikawy i jest spoko. I powiem Wam, że mam takie wrażenie, że tej walki jest za mało. Poza konkretnymi zadaniami jak zlecenia czy obozy rzadko trafiam podczas podróży na walkę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):@PiotrekP zacząłem na tym domyślnym średnim, jeszcze nie wiem czy podniosę czy zostawię tak jak jest. Na razie odczuwam, że gra jest trochę trudniejsza od GoT.Ja tak samo, ale potem dałem na przedostatni i było w sam raz. Na niższych to na sporym luzie szło grać, a tak było jakieś sensowne wyzwanie bez irytowania się.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Godzinę temu, mario10 napisał(a):A ja znów zacząłem na trudnym i wydaje mi się, że mogłoby być nieco trudniej. Trafiłem właśnie do doliny Ishikawy i jest spoko. I powiem Wam, że mam takie wrażenie, że tej walki jest za mało. Poza konkretnymi zadaniami jak zlecenia czy obozy rzadko trafiam podczas podróży na walkę.to sobie daj na lethal :) Co do ilości walki to dla mnie tutaj właśnie idealnie to zrobili że podczas eksploracji rzadko się coś trafia, w 1 tych patroli było zdecydowanie za dużo.
Opublikowano 25 minut temu25 min 3 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):GoT to moja ulubiona gra z PS4Ulubiona gra i zaczynasz dopiero teraz
Opublikowano 15 minut temu15 min 1 minutę temu, Square napisał(a):Ulubiona gra i zaczynasz dopiero teraz Tak mnie to życie tyra od najmłodszych lat, że ja nie potrafię za bardzo w hype . Na tyle mam zahamowany entuzjazm do wszystkiego, że mnie premiery gierek nic nie ruszają. Jak jest spokój i uznam, że to dobry czas to wtedy z tym lecę. I tak dzisiaj napisałem do kumpla, że jak na moje standardy to można śmiało powiedzieć, że ,,rzuciłem się na Yotei jak zwierzę bo to premierę miało 2 października czyli tak jakby wczoraj''.