Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ghost of Yōtei

Featured Replies

Opublikowano

Tak dual sense fajnie jest wykorzystany, a we wspomnieniach często się go używa. Graficznie też nie ma biedy na amatorze nic nie chrupie więc jest dobrze.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 75,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To jest właśnie efekt tego całego DEI i woke. Z normalnych ludzi robi rasistów i seksistów. 10 lat temu nawet nikomu by powieka nie drgnęła na to, że główną bohaterką jest babka. A dzięki tym cudownym

• boże, nie mogę się doczekać tych komentarzy przegrywów bo gramy babą w grze video xD      edit: oho, już są, pyszności  

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

grane codziennie, jak najwięcej. Dosłownie rok temu miałem to samo z Elden Ringiem, listopad/grudzień, granie do 2:30 i praca na 8 / ciężko ale dałem radę, teraz też muszę.
forumekjotej.jpg

Piękna sprawa, jak giera tak pochłania. Ostatnio tak miałem z Clair Obscure. Maratony do 3-4 rano, później robota, ale jakoś dało się funkcjonować, dopóki kobieta nie narzekała na samotne noce xd

Udanej przygody D

Opublikowano

@PiotrekP zacząłem na tym domyślnym średnim, jeszcze nie wiem czy podniosę czy zostawię tak jak jest. Na razie odczuwam, że gra jest trochę trudniejsza od GoT.

Opublikowano

A ja znów zacząłem na trudnym i wydaje mi się, że mogłoby być nieco trudniej.

Trafiłem właśnie do doliny Ishikawy i jest spoko. I powiem Wam, że mam takie wrażenie, że tej walki jest za mało. Poza konkretnymi zadaniami jak zlecenia czy obozy rzadko trafiam podczas podróży na walkę.

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

@PiotrekP zacząłem na tym domyślnym średnim, jeszcze nie wiem czy podniosę czy zostawię tak jak jest. Na razie odczuwam, że gra jest trochę trudniejsza od GoT.

Ja tak samo, ale potem dałem na przedostatni i było w sam raz. Na niższych to na sporym luzie szło grać, a tak było jakieś sensowne wyzwanie bez irytowania się.

Opublikowano
Godzinę temu, mario10 napisał(a):

A ja znów zacząłem na trudnym i wydaje mi się, że mogłoby być nieco trudniej.

Trafiłem właśnie do doliny Ishikawy i jest spoko. I powiem Wam, że mam takie wrażenie, że tej walki jest za mało. Poza konkretnymi zadaniami jak zlecenia czy obozy rzadko trafiam podczas podróży na walkę.

to sobie daj na lethal :)

Co do ilości walki to dla mnie tutaj właśnie idealnie to zrobili że podczas eksploracji rzadko się coś trafia, w 1 tych patroli było zdecydowanie za dużo.

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):

GoT to moja ulubiona gra z PS4

Ulubiona gra i zaczynasz dopiero teraz cfaniak

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

Ulubiona gra i zaczynasz dopiero teraz cfaniak

Tak mnie to życie tyra od najmłodszych lat, że ja nie potrafię za bardzo w hype /. Na tyle mam zahamowany entuzjazm do wszystkiego, że mnie premiery gierek nic nie ruszają. Jak jest spokój i uznam, że to dobry czas to wtedy z tym lecę. I tak dzisiaj napisałem do kumpla, że jak na moje standardy to można śmiało powiedzieć, że ,,rzuciłem się na Yotei jak zwierzę bo to premierę miało 2 października czyli tak jakby wczoraj''.