Opublikowano środa o 15:262 dni Kurcze, no nikt się nie spodziewał. Chyba jednak musimy jeszcze troszkę poczekać z tymi potężnymi Blooberami :(
Opublikowano środa o 15:472 dni ta Eurogamera mnie przyhypowała chociaż muszę poczekać na pudełko do piątku GIENEK LIS TO FAJFUS
Opublikowano środa o 15:522 dni Autor Po godzinie klimat super, ale walka i strzelanie to kapiszon imo fest Chyba nie ten ziomek co przy sajlencie pomagał xd
Opublikowano środa o 15:562 dni Nie zebym sie nabijal ale przejscie ze Sneka do Cronosa moze byc bolesne z tego co piszecie. Moglem poczekac i zagrac w odwrotnej kolejnosci
Opublikowano środa o 16:012 dni Typy grają już godzinę i jednocześnie piszą na forum, też przez godzinę, maszyny. Nie ma to jak paczkomat w piątek, potem odpieczętowywanie, a potem pamiątkowe zdjęcia do kroniki i do backloga. 9 minut temu, Szermac napisał(a):Po godzinie klimat super, ale walka i strzelanie to kapiszon imo fest Chyba nie ten ziomek co przy sajlencie pomagał xdSilent Hill without a fog?
Opublikowano środa o 16:062 dni taki komentarz mnie zaciekawił:this game is way too hard, 2 hits and you die. Not to mention limited ammo. When more than 1 enemy comes after you it becomes impossible to progress. I deleted the game and got a refund. I was disappointed.co się tam musi dziać:) jeszcze bardziej hyped na piątek
Opublikowano środa o 16:102 dni Na chłodno bez podniety. Klimat mega, grafika i optymalizacja bardzo dobre ( ponad 100fps na full z wyłączonym RT, stutter nieodczuwalny ). Walka ssie pałkę i już wiem, że albo powinno być jej malutko, albo wyjebać całkowicie i zrobić samo uciekanie jakieś przed potworami. Tu by idealnie pasował jakiś Nemezis. Nie spodziewałem się też że chciałbym w sumie dubbing PL w tej grze. Mam poczucie, że by siadł nieźle i nie chodzi nawet o miejsce akcji. W Returnal mi pasował bardzo i takie samo wrażenie mam tutaj, że by było git. Czy gra bliżej 7 czy 8 okaże się później, ale na razie mocne 8.
Opublikowano środa o 16:122 dni Autor 5 minut temu, nero2082 napisał(a):taki komentarz mnie zaciekawił:co się tam musi dziać:) jeszcze bardziej hyped na piątek Nic szczególnego. Potwór gąbka, drewno poruszanie i pistolet na kapiszony Prolog fajny, buduje napięcie i ciekawość.
Opublikowano środa o 16:142 dni 7 minut temu, nero2082 napisał(a):taki komentarz mnie zaciekawił:co się tam musi dziać:) jeszcze bardziej hyped na piątek Chyba się domyślam nawet w którym momencie odpadł.
Opublikowano środa o 16:172 dni Autor W ogóle mam wrażenie, że gra jest brzydsza od SH2, ale nie wiem czy to wina grafy czy głównego art designu, który no jest średni, to nie taki retro futuryzm jak w tych najlepszych.
Opublikowano środa o 16:242 dni Taka cozy gierka dla rozluźnienia z tego co widzę, zagra się w październiku dla lepszego klimatu, będzie spatchowane i może trochę tańsze
Opublikowano środa o 16:252 dni Autor 10 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Chyba się domyślam nawet w którym momencie odpadł.Jakiś Każul
Opublikowano środa o 16:282 dni 6 minut temu, messer88 napisał(a):Słaba walka i strzelanie dla mnie pass, zagra się za 100 kiedyś tam. Słaba to może nie, jest po prostu okej jak na standardy gatunku. Ale klimat jest zajebisty, te klatki schodowe z nabazgranymi komunikatami czy miasto w gruzach robią robotę. Widać, że doświadczenie z SH im służy.
Opublikowano środa o 16:422 dni Dobra, do tych co grają to napiszcie mi, że śmierdzi chvujem a w spoiler wrzućcie, że jest gitares, potężne blubery dostarczyły potężny klimat i potężny gunplay bo dopiero w niedzielę wracam z urlopowego wyjazdu Tak czy owak przeklikałem trochę recek na necie i jest jak być miało, wszystko to czego się człowiek spodziewał jest na miejscu. A oceny? Wiadomo gdzie ma je każdy szanujący się człowiek acz szkoda, liczyłem, że będzie potężne 83+.
Opublikowano środa o 17:152 dni 32 minuty temu, Tralalala napisał(a):Dobra, do tych co grają to napiszcie mi, że śmierdzi chvujem a w spoiler wrzućcie, że jest gitares, potężne blubery dostarczyły potężny klimat i potężny gunplay bo dopiero w niedzielę wracam z urlopowego wyjazdu Tak czy owak przeklikałem trochę recek na necie i jest jak być miało, wszystko to czego się człowiek spodziewał jest na miejscu. A oceny? Wiadomo gdzie ma je każdy szanujący się człowiek acz szkoda, liczyłem, że będzie potężne 83+.Będzie Pan mega zadowolony.
Opublikowano środa o 17:202 dni Przypominam, że to survival-horror, a gry z tego gatunku dostają raczej średnie oceny, chyba że nazywają się Resident Evil.Są strony, które remake'owi Silent Hill 2 dały 6 czy 7/10, więc nie przejmowałbym się ocenami zbytnio (chyba, że pracujecie w bloober team to wtedy wiadomo - słaba sprawa takie traktowanie).
Opublikowano środa o 17:302 dni Godzinę temu, Szermac napisał(a):W ogóle mam wrażenie, że gra jest brzydsza od SH2, ale nie wiem czy to wina grafy czy głównego art designu, który no jest średni, to nie taki retro futuryzm jak w tych najlepszych.Skoro gra wychodzi na Switcha 2 to czego oczekiwałeś? Nowej generacji?
Opublikowano środa o 17:342 dni Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Walka ssie pałkę i już wiem, że albo powinno być jej malutko, albo wyjebać całkowicie i zrobić samo uciekanie jakieś przed potworami.Czyli to samo co w rimejku SH2, ale przynajmniej teraz można to oficjalne napisać i nie zostać zwyzywanym przez psychofanów że się dostrzegło jakieś wady w ich idealnej grze. Czytam w recenzjach że w grze jest spory padding czyli też powtórka z rozrywki, najebane setki wrogów żeby rozciągnąć maksymalnie czas gry. Tak więc odpuszczam, ogram w abonamencie, aktualny styl robienia gier przez Bloobera mnie męczy - robia grę o strukturze symulatora chodzenia na 5 godzin które robili kiedyś, ale teraz wjebują tam setki gąbkowatych wrogów żebyś grał 15 godzin. Taka formuła się sprawdza tylko jak walka jest dopracowana, a tego nie potrafią. Edytowane środa o 17:362 dni przez Observer
Opublikowano środa o 17:442 dni Dobry dzień dziś, dwa potężne 70 na meta, Cronos i Golf. Mnie samym designem kupili, wyrwie się niedługo na promce albo uzywke od jakiegos wyscigowca.