Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale - 10th Anniversary Limited Edition

Featured Replies

Opublikowano

@Daffy  Ty skurkowańcu! Pięknie Ci dziękuję <3 <3 Jak tylko zresetują mi transferek na internety, to na święta będzie grane na Decku pod kołderką <3

image.thumb.png.eaa55c6e673cfc00ada8746f57bb51ce.png

• Odpowiedzi 218
  • Wyświetleń 15,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Matriks_1111
    Matriks_1111

Jakby ktoś pytał kto jest największym odklejeńcem tego eventu, to spieszę z wyjaśnieniem (choć nie wiem czy ktokolwiek ma jakieś wątpliwości w ogóle), że tytuł Pie...lnietętego Mikołaja leci do @Veliu

• Taki numer mi @Matriks_1111 z @Grabek zrobili...       Ale sie obsrałem, najpierw powiadomienie ze cos do paczkomatu idzie, potem wyjalem to pudeleczko, potem wie

• @Frantik dzisiaj przywalił mi mega prezentem, który bardzo mnie wzruszył i poprawił humor podczas wigilii.     SERDECZNIE DZIĘKUJE, bardzo dużo to dla mnie znaczy i nie moge sie p

Opublikowano

Dziękuje pięknie, nigdy nie gralem, a dużo dobrego słyszałem @Kosmos

Screenshot_2024-12-14-19-36-56-36_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Opublikowano

Niestety już przyjąłem prezent więc nie mam jak zrobić ładnego screena, ale od kolegi Ficusia @Daffy dostałem SOME w którą od lat planowałem zagrać, a jakoś nie miałem okazji. Dziękuje bardzo i życzę Wesołych Świąt :) 

Opublikowano

Ty piękny skurkowańcu!!

IMG_4171.jpeg

Edytowane przez Homelander

Opublikowano

I gadaj z takim. "Yyyy ale poczekajcie do świont, tak wcześniej nie wolno, yyy", i co widzę?

image.png.a24e3bb5642683a2da98883137394045.png

TEN GOŚĆ JEST NIENORMALNY, tyle Wam powiem. Na więcej nie mam siły, bo jak to zobaczyłem to najpierw spadłem z krzesła (pani od BHP już zarejestrowała wypadek przy pracy ez), a potem wcisnąłem alt-f4 i uciekłem na portiernię bo spanikowałem. Chory wariat, CHORY! Kłaniam się nisko panie @Velius, ale ja będę grzeczny w tym roku i poczekam do świąt jak pan przykazał.

Opublikowano

Króciutko z takimi :cool::lapka: nie ma od tego ucieczki :) 

Opublikowano

Nadal nie biorę udziału, gift od ojca założyciela zaakceptowany tylko dlatego że wiem, że dostanie gonga zwrotnego w święta. Poza tym nic się nie zmieniło i uprasza się o rzucanie prezentami w kogoś innego - to nie jest żart, odwrotna psychologia ani "hihi tak pozgrywam niedostępnego", więc proszę nie zdziwić się gdy każdy nie stosujący się do mojej prośby prezent zostanie z zimną krwią odrzucony. Szkoda by było być w takiej pozycji, bo to nie jest fajne ani dla mnie ani dla potencjalnego Mikołaja.

Opublikowano
  • Autor

Czyżby Dorf Romantik nowym Shower with Your Dad Simulator? Już któryś raz widze.

Opublikowano

Uważajcie też na tego kosmicznego chłopa :cool::lapka: Wielkie dzięki Cosmos!

Zrzut ekranu 2024-12-17 164619.jpg

Opublikowano
7 minut temu, Velius napisał(a):

Czyżby Dorf Romantik nowym Shower with Your Dad Simulator? Już któryś raz widze.

Patrząc na moją listę znajomych i ograniczony wybór gier aktualnie na wyprzedaży, to sporo ludzi w wishlistach w miarę niskim pułapie cenowym miało obecnie tego dorfromantic więc pewnie dlatego tak często tu się przewija

Opublikowano

Goty gierka, już nabiłem 6h przez 3 dni xD

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Goty gierka, już nabiłem 6h przez 3 dni xD

To pomysł jakbyś odjebal przy balatro ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Velius napisał(a):

Z tym, że Dorfromantik to naprawdę dobra gierka jest.

Opublikowano
  • Autor

Wiem, jajcuje sobie i nostalgicznie wspominam czasy jak rzucali ludzie starego pod prysznicem albo pod kocem.

Opublikowano
3 minuty temu, Velius napisał(a):

Wiem, jajcuje sobie i nostalgicznie wspominam czasy jak rzucali ludzie starego pod prysznicem albo pod kocem.

https://store.steampowered.com/app/469820/Genital_Jousting/

Nieśmiertelny klasyk eventu, każdy uczestnik powinien mieć w swojej bibliotece.

Opublikowano
  • Autor

No to juz tylko 24h, potem dodatkowe 2-3h zanim wskocza wszystkie promki i mozna sobie pogrzebać w promocjach zupelnie bez powodu