Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 - Kanada, Meksyk, USA

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 1.03.2026 o 22:10, ogqozo napisał(a):

Lubię sobie wyobrazić scenariusz, w którym Iran trzeba zastąpić na Mundialu, i FIFA postanawia zakwalifikować najwyżej notowany kraj, który odpadł w barażach, a to jest Polska i tak oto Polska drugi raz z rzędu jedzie na Mundial poprzez wojnę.

Ehh to szkoda, że Włosi odpadli xD

Jeszcze Dania.

Trzeba więcej krajów zaangażować w konflikt.

• Odpowiedzi 143
  • Wyświetleń 12,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hose to hiszpańska wymowa, portugalska jest całkiem inna. Litera j wymawia się jak polskie ż.

• Donatello1991
    Donatello1991

Całą część grupową można pominąć w sumie. Rozmyło się to strasznie. Francja Norwegia jedyne co mnie interesuje. No i Polska jak wejdzie.

• Chyba na całym świecie jest to samo, czyli streaming za darmo na DAZN. Oczywiście DAZN zachęca cały czas komunikatami do płacenia za abonament, premium itp., ale chyba bez tego dalej mecze tej imprezy

Opublikowano

Na tych Włochów chyba serio ktoś klątwę rzucił, bo trzeci raz odpaść w barażach to jakieś fatum. Szkoda dla turnieju, że taka ekipa nie jedzie, ale też szacun dla BiH, bo zasłużyli.

Opublikowano

Mundialowy roster uzupełniają DR Konga oraz Irak. Mam nadzieję, że ci drudzy podobnie jak Iran mają zaplanowane mecze w zjednoczonych cyrkach ameryczki.

Opublikowano

Fajnie, że wszedł Irak, natomiast szkoda mi Jamajki, bo liczyłem na to, że uda im się awansować i zagrać na turnieju. No cóż, mamy komplet uczestników. Nie będzie to mundial wysokiego poziomu, przynajmniej tak się zapowiada faza grupowa. Żadna z grup nie wzbudza jakichś wielkich emocji. Może ta nasza niedoszła grupa jest trudna do ogarnięcia, może ew. te w których jest Francja, Norwegia, Senegal i Anglia, Ghana, Chorwacja. W pozostałych raczej łatwo wskazać ekipy, które wyjdą do fazy pucharowej.

Opublikowano

Ale będą rekordy w ilości bramek na tym mundialu. Hiszpania pewnie lekko 30 wbije w całym turnieju xD.

Opublikowano

Faza grupowa to pewnie będzie granie jak najmniejszym kosztem skoro jedna wygrana da raczej wyjście z grupy, więc nie wiem czy tych bramek będzie tak dużo. Plus upały w tym okresie nie ułatwią gry.

Opublikowano

Spojrzałem na terminarz to typerek będzie dość rozbudowany notlikethis Ale co tradycja to tradycja. Szlagierów szykuje się mnóstwó:

Iran - Nowa Zelandia

Niemcy - Curacao

Hiszpania - Republika Zielonego Przylądka

Jordania - Algieria

Republika Zielonego Przyladka - Arabia Saudyjska

DR Congo - Uzbekistan

Opublikowano

Z YT:

There’s been people born who haven’t witnessed Italy in a world cup

xD

Opublikowano
17 minut temu, Bartg napisał(a):

Spojrzałem na terminarz to typerek będzie dość rozbudowany notlikethis Ale co tradycja to tradycja. Szlagierów szykuje się mnóstwó:

Iran - Nowa Zelandia

Niemcy - Curacao

Hiszpania - Republika Zielonego Przylądka

Jordania - Algieria

Republika Zielonego Przyladka - Arabia Saudyjska

DR Congo - Uzbekistan

FIFA uczy i bawi, o niektorych z tych panstw nikt by pewnie nigdy nie uslyszal poza national geographic.

6 minut temu, mcp napisał(a):

Z YT:

There’s been people born who haven’t witnessed Italy in a world cup

xD

No jak ktos sie urodzil w 87 to do 2002 polski tez nie zobaczyl na ms.

Opublikowano

Congo Uzbekistan o 1:30 naszego czasu na stadionie na 71000 ludzi w Atlantic City, ciekawe czy będą bezdomnych fentanylowców wpuszczać, żeby ktokolwiek to obejrzał.

Opublikowano

Po prostu bilety dadzą przy zakupie coli i nachosów. Nawet niezainteresowany pójdzie zobaczyć.

Opublikowano

Czekam, ilu naszych ekspertów zamiast "kurasą" powie "kurakao". Już wczoraj jeden taki był w studiu TVP, chyba to Wichniarek powiedział D Tym bardziej, że mecz choćby Niemców z Curacao jest w niedzielny wieczór, więc takie kurakao może się w niejednym domu pojawić.

Edytowane przez lukas_k96

Opublikowano
10 minut temu, SebaSan1981 napisał(a):

Zapewne tyle samo "ekspertuf" co wymawia Dżoze Murinjjo zamiast Hose Murinio D

Hose to hiszpańska wymowa, portugalska jest całkiem inna. Litera j wymawia się jak polskie ż.

Opublikowano

Pix wyspales sie?

Opublikowano
10 minut temu, Butt napisał(a):

Hose to hiszpańska wymowa, portugalska jest całkiem inna. Litera j wymawia się jak polskie ż.

Niom, mi właśnie o hiszpańską chodziło. Bo te wszystkie Jose, Jesusy, Jao wymawia się przez h a nie ż. Aczkolwiek sądziłem że po portugalsku wypowiada się podobnie. Dobrze się dowiedzieć że jest inaczej, dzięki!

Opublikowano

Kazdy angielski ekspert ma kompletnie wyjebane i mowia Dzejms Rodrigez, Tery Henri itd., w polskich mediach szkalowanie bo chlop powie Santos zamiast Szantusz z jakims akcentem z dzungli amazonskiej xD

Btw moze w tym roku by uzyc jakiejs platformy do typowania gdzie zakladasz forumowy pokoj i wszystko jest podliczane na biezaco? Jak tam tyle meczow bedzie najebane to nawet postowanie w temacie bedzie ciezkie.

Edytowane przez Il Brutto

Opublikowano
1 hour ago, Il Brutto said:

Kazdy angielski ekspert ma kompletnie wyjebane i mowia Dzejms Rodrigez, Tery Henri itd., w polskich mediach szkalowanie bo chlop powie Santos zamiast Szantusz z jakims akcentem z dzungli amazonskiej xD

Btw moze w tym roku by uzyc jakiejs platformy do typowania gdzie zakladasz forumowy pokoj i wszystko jest podliczane na biezaco? Jak tam tyle meczow bedzie najebane to nawet postowanie w temacie bedzie ciezkie.

Jak znacie takie coś darmowe co pozwala swoją punktację ustawić to spoko.