Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Każda drużyna która przyjachała na mundial " nie grać " powinna zostać wyjebana po pierwszym meczu. Pepitki i RPA out. Żałosna gra.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Pepiki zapewne zachwycone wstając w środku nocy żeby oglądać jak park choj twój bierze całą obronę i bramkarza na zamach. Jak dobrze, że nas tam nie ma.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. czesi zagrali bardzo po polsku, serio jakbym oglądał naszą reprę. dziękuję.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. I człowiek zaufał sąsiadom, że chociaż remis wyciągną eh. Nie zasługują na dostęp do morza.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Piątek im się nieźle zaczął. Paradoksalnie ciekawi mnie mecz niemców z curacao. Albo zrobią pamiętną powtórkę z brazylią (tylko bardziej), albo wystawią 2 skład i podejdą do tego "na luzie".
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Czesi słabiutko, Koreańczycy ładnie dominowali przez większość meczu
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Biorąc pod uwagę, że Kukuruku to Holandia B i faworytów nastawionych na grę minimalnym nakładem sił bo długi sezon, mistrzostwa też długie, za gorąco i w ogóle bessęsu, to nie nastawiałbym się na pogrom.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Mecz otwarcia - do zapomnienia. RPA totalnie nie dojechało - żenująca gra, proste błędy, Meksykanie narzucili im takie tempo i taki pressing, że ci nie byli w stanie się ogarnąć. Przez to obserwowaliśmy dość jednostronny mecz. Na plus - atmosfera na stadionie i piękna muzyczka po golach Na kolejne spotkanie nie wstałem, ale obejrzałem skrót - no cóż, zasłużone zwycięstwo Korei Południowej, która była zdecydowanie lepsza. Czesi zagrali to, co my zawsze, czyli defensywka i liczenie na jedną akcję. I prawie im się udało, bo strzelili gola po wrzucie z autu. Reprezentacja Korei jednak ogarnęła temat i swoją ładną grę zwieńczyli dwoma bramkami, które dały im zwycięstwo. Meksyk i Korea Południowa - moim zdaniem te dwie ekipy będą biły się o pierwsze miejsce i ich bezpośrednie starcie może być ciekawe. Czechy i RPA - tu walka o trzecie miejsce, ale kto będzie lepszy w bezpośrednim starciu to nie mam pojęcia, bo żadna z tych ekip jakoś super nie wyglądała. Dzisiaj Kanada - Bośnia i Hercegowina. Na papierze - nic ekscytującego. Oby jednak dowieźli, bo chciałbym wieczorem coś emocjonującego obejrzeć, a nie kolejne dożynki.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Właśnie, najbardziej z tego meczu otwarcia to zapamiętałem to "obrandowanie" sędziego, który wygląda jak jakiś cyborg No i jego piękną angielszczyznę przy tłumaczeniu czerwonej kartki dla zawodnika RPA.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. To tłumaczenie akurat spoko, w premier league to było w tym roku i przynajmniej wiadomo co i jak. Tylko tam lepiej z angielskim sobie radzą
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Coolreańczycy bez niespodzianek - zgodnie z oczekiwaniami - faworyt grupy. Zobaczymy jaka będzie odpowiedź tak zwanych Japończyków.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. NoizzPowrót kultowego „Bravo Sport” na mundial 2026 — limitowa...Z okazji nadchodzącego mundialu firma bukmacherska STS i wydawnictwo Bauer wspólnie wskrzesili legendarną gazetę piłkarską "Bravo Sport", by jeszcze mocniej wprowadzić w klimat mistrzostw. Powroty dawHuh
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. O kurła pamiętam to. Osobiście wolałem jednak cyber mychę i neo plus
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Przy tym kanadyjskim blaszaku kontenerowiec z Kataru to był statek kosmiczny.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Sławek dowiózł reklamę https://www.youtube.com/watch?v=I1nJADKnAsQ
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bardzo fajny kameralny stadionik. Lubię klimacik takich obiektów.Podoba mi się też to stawanie w okręgu całej drużyny na odgrywanie hymnów.Dobra zmiana
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie wiem czy nie warto o 3 wstać na Amerykanów, może Eminem będzie