Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Beda jaja jak sie 3 raz z rzedu doczolgaja na podium Chorwaci meczac bule na farcie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wow, ale ładnie Baturina pocelował! Ciekawostka - w składzie Chorwatów Luka Vusković, który jeszcze dwa lata temu grał na wypożyczeniu w Radomiaku Radom
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mamy to!!! Dałem w typerku Anglie do zera, ale walić ich po tym karnym. Daje Chorwacja!!!!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. no i chuj zaczynamy od nowaChyba tylko ja w tym meczu kibicuje Anglikom? Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kaczi
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Il Brutto napisał(a):Beda jaja jak sie 3 raz z rzedu doczolgaja na podium Chorwaci meczac bule na farcie.Jak opierdolą angoli to proszę bardzo, mają pozwolenie.No nie. Bestia z Monachium.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Harikejn, dobrze ze dalem Oyarzabala na króla strzelców licząc, ze najebie Przyladkowi.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, Bartg napisał(a):Harikejn, dobrze ze dalem Oyarzabala na króla strzelców licząc, ze najebie Przyladkowi.To jest nas dwóch. xd
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na razie z tych największych gwiazd w ataku lamus yamal i Ronaldo nie dojechali na turniej
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 51 minut temu, Kaczi napisał(a):BBC iplayer co kurwy i złodzieje, mecz mają tylko audio a puścili portugalie w otwartym paśmie. Na chuj ja ten abonament im płacę?!Stream ze stronki TVP Sport tam nie działa? Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez kotlet_schabowy
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Na razie z tych największych gwiazd w ataku lamus yamal i Ronaldo nie dojechali na turniejRonaldo tak, ale gufniarz wszedl w 71 minucie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Może w 2 rundzie pójdzie mi lepiej typerek bo teraz to kurwa żart. Kompletnie nie potrafię wyników wyczuć.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 minut temu, Kaczi napisał(a):Chyba tylko ja w tym meczu kibicuje Anglikom?Ja przede wszystkim kibicuję Kane'owi, bo na niego postawiłem jako króla strzelców. Nie ukrywam, że dwa jego gole bardzo mnie cieszą. Mam nadzieję, że 2:2 to będzie ostateczny wynik, bo taki akurat w typerze dałem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minutes ago, kotlet_schabowy said:Stream ze stronki TVP Sport tam nie działa?oglądam z innego streamaC'mon England!! Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kaczi