Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Remisik który pewnie sprawi że żaden z tych zespołów nie wyjdzie z grupy. I dobrze bo oczy krwawią jak się na nie patrzy. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Sep
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Padaka fest. Nie wiem czy ogladać Szwajcarie bo sie powtórki obawiam.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Szkoda, że Korea Meksyk o 3 nad ranem, niby wolne mam jutro, ale kurwa nie chce mi się siedzieć.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Niby coś się dzieje ale to juz nie naprawi tego meczu. Gówno straszne.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Się rozkręcili, chłopcy. Dawac 4:1 to chociaż nikt 3 pkt nie zdobędzie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A więc tak to wygląda, kiedy dużo słabsza ekipa jeszcze zbierze dwie czerwone kartki hehe. Często się to mówi, ale to był NAPRAWDĘ mecz do jednej bramki. Chyba najbardziej jednostronny, jaki w życiu widziałem - Kanada praktycznie nie schodziła z okolic ich pola karnego. A jednak Kanada w złych humorach mimo wygrania pierwszego meczu w swojej historii na MŚ, po koszmarnym urazie Kone.
Opublikowano 59 minut temu59 min Gospodarze nie zawodzą, ale to raczej zasługa 48 ekip i potencjalnych ogórów w grupie. Szkoda zawodnika. Mało brakło i Messi by tak samo urządził Algierczyka.USA-Australia sie ciekawie zapowiada i może będzie festiwal goli.
Opublikowano 40 minut temu40 min Na powtórkach słychać jak pękają kości Kone. Masakra. Sam faul nie wyglądał na brutalny, duży niefart.
Opublikowano 16 minut temu16 min Patrze ze na tym mundialu jedynym sensownym wyjsciem jest wlaczac mecze na 15 min przed koncem