Opublikowano sobota o 21:571 dzień Nareszcie. Ile można czekać. Piękna brameczka. Edytowane sobota o 21:581 dzień przez Mani
Opublikowano sobota o 22:011 dzień Trudno nie być pod wrażeniem WKS. Te rajdy jakie robią Singo, Oulai, Diomande, jest przebojowość. Oulai najlepszy na boisku chyba.Undav mnie fascynuje. A właściwie jego brak. Koleś jest daleeece najbardziej bramkostrzelnym niemieckim napastnikiem. W kadrze - 430 minut gry i 9 goli w tym czasie. Ale... tylko z ławki. Jasne, konkurencja do składu jest.
Opublikowano sobota o 22:201 dzień Murzyny szybko biegały i miały z 20 okazji, żeby strzelić gola ale za każdym razem nie wiem czy bali się strzelać czy o co chodziło ale nigdy nie oddawali strzału.
Opublikowano sobota o 22:261 dzień Szkoda WKS-u, ale cóż, przegrali na własne życzenie. Mieli kilka sytuacji do podwyższenia wyniku, zwłaszcza w końcówce. Afrykanie nie strzelili, więc Niemcy dopięli swego, a potem w końcówce dobili. WKS i tak wyjdzie z drugiego miejsca, a dalej może napsuć krwi faworytom.Co do spotkania Holandii ze Szwecją - nokaut. Nie wiem jednak czy to Holendrzy są tak mocni, czy Szwedzi tacy słabi. Naszych niedawnych rywali w barażach przetestują Japończycy i to chyba będzie najlepsza odpowiedź na to pytanie.
Opublikowano wczoraj o 04:46 1 dzień Niedziela rano, piękne słoneczko i meczyk mundialu. Wstawajcie i kibicujcie Japonii bo świetnie grają w piłkę i reprezentują jakość jakiej brakuje mi na tym mundialu. Ja wiem, że to tylko Tunezja, ale świetnie się to ogląda. Techniczni, wybiegani mają 2:0 i dalej cisną, chyba moja nowa ulubiona drużyna bo pięknie grają w piłkę, a do tego dali nam jeszcze PlayStation.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. I Ekwador, silny na papierze (2 miejsce w eliminacjach w strefie CONMEBOL) raczej żegna się z turniejem, bo muszą ograć szwabów w ostatniej kolejce. Ale nie wiem czy będą w stanie
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jak być bogolem:bądź starym bramkarzem z jakiegoś kraju gdzieś na oceanie, którego nikt nie zna (i kraju i bramkarza)done19 obronionych strzałów w dwa mecze lol. Można stawiać, że złoty medal wygra ekipa, której bramkarz tyle nie obroni w całym turnieju. W 2022 mieli tyle tylko Livaković i Szczęsny.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Nie pozwolono im wyjść z kuchni. Edytowane 18 godzin temu18 godz. przez Mani
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Rodiwity Hiszpan bo strzeleniu gola sandnigerom wali czołem w trawnik