Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 6 minut temu, kudlaty88 napisał(a):Ale tak dziwnych wyników na mundialu to nie pamiętam.Do przepychania Korei w 2002 jeszcze dużo brakuje
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dołek niemców trwa od lat, chyba za bardzo się na nasze dostawanie wpierdzielu na turniejach zapatrzyli, nie licząc dwóch wyjątków.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Takich karnych to jeszcze nie widziałem, bramkarz sam sobie wbija piłkę, obijają słupki, poprzeczki a teraz broni jedną ręką nie rzucając się xD Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez GearsUp
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To była niesamowita seria karnych, z samobójem na czele. Pomarańczowy może być tylko Trump
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jaka obrona przedostatniego strzału! Holandia out PS: co się stało że piłkarze przestali umieć strzelać karne?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A ludzie mówili, że lewa strona drabinki mega mocna bo same europejskie potęgi
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ale słaba ta Europa, a niektórzy tu chcieli 30 miejsc dla niej Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Sep
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz ja niechce zabrzmieć jak rasita, ale chyba żaden czarny nie strzelił karnego. Czy to z ekipy Niemieckiej czy Holenderskiej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mam wrażenie, że większość zapomniała, że Maroko doszło do półfinału na poprzednich mistrzostwach i dlatego byli w szoku jak w grupie radzili sobie z Brazylią i że teraz pokonali Holandię
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Niemcy się skończyły wraz z odejściem Klose i Podolskiego zawsze będę to powtarzał. Ta brązowa ekipa nie posiada naturalnego genu zwycięstwa a Nagelsmann to marny trener, z Bauernem każdy mistrza może zdobywać. Obleśny, arogancki człowiek. Neuerowi berło poleruje albo na odwrót. Dobrze, że odpadli ale nie widzę tutaj przyszłości, będzie tylko gorzej z ich drużyną tak jak z całym krajem Niemieckim, którego już nie ma (resztki zostały u mnie na Opolszczyźnie). Euro było wyjątkowo udane i tam sędzia ich oszukał nie gwiżdżąc ręki Cucurelli ale to był wyjątek.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Myślę sobie przed mistrzostwami Niemcy drużyna turniejowa.Srowa nie turniejowa
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minutes ago, BRY@N said:Myślę sobie przed mistrzostwami Niemcy drużyna turniejowa.Srowa nie turniejowa To są te mapy mentalne. Nieaktualne od kilkunastu lat.