Opublikowano 26 marca26 mar Autor Giga kozak w końcu jakaś yakuza co będzie mogła powalczyć z 0Myślałem że będzie 5 różnych time lajnów w jednym mieście a na twycie xboxa piszą że będzie 5 miast
Opublikowano 26 marca26 mar Day one, te kilka epok, zajebisty klimat i realizacja tego się wydaje super.
Opublikowano 27 marca27 mar Zapowiada się fajnie, brakuje takich gier. Klimat różnych miast i lat może być ciekawym połączeniem.
Opublikowano 28 marca28 mar W dniu 27.03.2026 o 09:28, szurubur napisał(a):i byc po po polskuPotwierdzone to info? Gdzie to tak napisali?
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Autor Dobra obejrzane, ależ mi sie podoba to co widze To jest kierunek w którym powinna podążać yakuza zamiast tej parodii z ostatnich kilku gier jeśli chodzi o klimat. Te różne ery, nowy system bitki też mega potencjał, ale to już będzie trzeba na własnej skórze sie przekonać czy będzie to działać, tworzenie swojego klubu, zespołu i muzyki no czekałem od pierwszej zapowiedzi, ale teraz już wjeżdża hype którego nie czułem od y0
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dygnął. Wszystko tu zagrało w tej prezentacji. Najbardziej cieszy odejście od totalnej błazenady z kilku ostatnich odsłon yakuzy. Oby tylko nie zrobili, że któraś postać będzie jakimś ojcem kiryu albo jakimś trzecim bratem blizniakiem kazamy(chociaz jesli to ten sam swiat to kazame czuje, ze spotkamy w kamurocho) i bedzie git.A i niech sega daje theme song pelny do posluchania, bo jest dojebany i mile zaskoczenie, ze jest Ado w ktorej muzyke sie troche wkrecilem ostatnio.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jedyna rzecz, która mi się nie podobała, to powiązanie z uniwersum Yakuzy przez Tojo - wolałbym zupełną autonomię. A tak jest trochę obawa, że będzie się grało biologicznym starym Kiryu czy tam będzie mieszać inne Daidoji. Poza tym jaranko.