Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W dniu 11.07.2025 o 18:09, Beelzeboss napisał(a):Co to za hive mind z opinia na temat lokacji? Wygladają lepiej niż wiekszosc z poprzednich gier.Trochę lepiej, czyli i tak chujowo. Gra o Ninja, a łazimy po jakichś bazach, hangarach i laboratoriach, a tematyka aż się prosi o wioski w górach, zamki, katakumby, cmentarze czy cokolwiek mniej industrialnego. Niech sobie odpalą Tenchu, Onimushę lub Genji i stąd biorą inspiracje. Edytowane 19 godzin temu19 godz. przez Josh
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. To samo. Dla mnie miasta, metro itp. niczym w DMC V to absolutne top. Jak będę chciał pozwiedzać Japonię to ogra się AC:S albo GOY, a że zależy mi na S I E C Z C E to stawiam miejską przejrzystość nad orientalną estetykę.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. A ja mam w to wyłożoną kiełbachę, system ma być dobry i walka ma być mięsista, jak dla mnie to mogą całą grę zrobić na zawieszonej w powietrzu platformie byle tylko siekało się tak miodnie jak w poprzednich Gaidenach.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Sklep muromasy dostępny, myślę, że szykują jakieś niespodzianki związane z Ryu - to samo jest jakiś myk z jego "przeklętą" ręką.Co do lokacji , są takie jakie w NG zawsze były...