Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ninja Gaiden 4 -- Platinum Games

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 11.07.2025 o 18:09, Beelzeboss napisał(a):

Co to za hive mind z opinia na temat lokacji? Wygladają lepiej niż wiekszosc z poprzednich gier.

Trochę lepiej, czyli i tak chujowo. Gra o Ninja, a łazimy po jakichś bazach, hangarach i laboratoriach, a tematyka aż się prosi o wioski w górach, zamki, katakumby, cmentarze czy cokolwiek mniej industrialnego. Niech sobie odpalą Tenchu, Onimushę lub Genji i stąd biorą inspiracje.

Edytowane przez Josh

• Odpowiedzi 151
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wukongowi i RoR bliżej imo do Soulsów, bo ten pieprzony pasek staminy psuje mi obraz slashera. Grając w slashera to ja chcę linkować kombosy i robić cancele a nie patrzeć czy paseczek łaskawie pozwoli

• Krwa, no ile lat można było czekać? Czuć mechaniki Metal risingowe na KILOMETR !   Ustawcie się w kolejce po ezgzemplarz lepiej za mna, bo już wiem kiedy będzie brany urlop 

• Ja chcę grę krótszą, ale z dużym replayability, tak jak obecnie NG2B. Unlocki, itemki, stroje, poziomy trudności, jakieś misje/survival - dawać mi pełen pakiet i pyta wyłożona na seniorów gamingu co c

Opublikowano

To samo. Dla mnie miasta, metro itp. niczym w DMC V to absolutne top. Jak będę chciał pozwiedzać Japonię to ogra się AC:S albo GOY, a że zależy mi na S I E C Z C E to stawiam miejską przejrzystość nad orientalną estetykę.

Opublikowano

A ja mam w to wyłożoną kiełbachę, system ma być dobry i walka ma być mięsista, jak dla mnie to mogą całą grę zrobić na zawieszonej w powietrzu platformie byle tylko siekało się tak miodnie jak w poprzednich Gaidenach.

Opublikowano

Sklep muromasy dostępny, myślę, że szykują jakieś niespodzianki związane z Ryu - to samo jest jakiś myk z jego "przeklętą" ręką.

Co do lokacji , są takie jakie w NG zawsze były...

Opublikowano

https://www.facebook.com/share/v/1Hzm9QxKb1/

Lepsza jakość niż na X

Utilize all the weapons you unlock during combat. Switch from Twin Blades to Rapier to Staff seamlessly and obliterate all of your enemies with the smoothest of combat in #NINJAGAIDEN4.

Pre-order today | https://teamninja-studio.com/ng/us/ng4/

Płynne zmienianie broni!

Robi wrażenie!

Edytowane przez Soul

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jprd co ten Hayabusa tam wyrabia :banderas:

Po skończeniu fabuły, każdy chapter można rozegrać Ryu.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tu coś koleś kuma :)

A tu gameplay Ryu - jest muromasa ;)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Spłynął ogrom materiałów, wrzucę trzy bo nie chce mi się tyle kopiować i wklejać. Jestem leniwy, pozwijcie mnie.

Opublikowano

Fajne to budowanie napięcia przez różne smaczki tematyczne jak się zbliżamy do bossa. Na takich dłuższych gameplayach, nie przerywanych wygląda to zajebiście już obama

Opublikowano

Na typ etapie już nawet nie oglądam, wiem że będzie sztos i cierpliwie czekam na premierę.

Niesamowite jest to jak pięknie obrodziło w NG w tym roku - dla kogoś spragnionego prawdziwych slasherów to jak gwiazdka w środku „lata”.

Opublikowano

Mi wystarczy zdanie od Matiego - "you feel right at home, you feel as if you're picking it up where you left off". Wszystko wiem, cierpliwie czekam na premierę.

Opublikowano

Też już niczego nie oglądam - poskakałem trochę po gameplayu Ryu i wystarczy, teraz tylko odliczanie do GOTY.

Opublikowano

A ja tam qrva obejrzałem wszutsko - ależ to wygląda wykurwiscie, marzenia się spełniają!

Opublikowano

Trochę info -

15-20 godzin signla

Chapter Chalange - czyli każdy poziom można ograć obiema postaciami

Yakumo - 4 bronie - póki co nie pokazali nam jeszcze tylko jednej nowej broni

Ryu - na ten moment tylko Dragon Sword - w DLC kolejne , choć może będzie jakaś niespodzianka i na to liczę bo skoro możemy rozegrać każdy chapter chalange idea jednej broni mi trochę nie trzyma się kupy.

Mission Mode - potwierdzony na premierę

100 fiend chalange / Tales of Valor również potwierdzone na premierę

Master Ninja - potwierdzony, lepsze AI przeciwników, nowe ciosy i mocniejsze wersje przeciwników, zmiana miejsc gdzie będziemy ich spotykać .

Edytowane przez Soul

Opublikowano
  • Autor

kurde, pod względem klimatu i scenerii bardzo słabo. To powinno być nowe IP... ale jeżeli nazwa pomoże sprzedać więcej sztuk, to może i lepiej.

Opublikowano

Ten level design i ta decyzja o futuryzmie to jest niezły kek kekyayaya

Ale będzie ciach, ciach, ciach

Opublikowano

Będzie standardzik jak zawsze. Będą na pewno zamczyska, wioski, scenerie zimowe i obowiązkowa lawa. To że grę promują future to żaden problem. To co...mają od razu wszystko pokazać i poodkrywać wszystkie karty? Ach graczyki ...frog