Opublikowano 14 lipca14 lip W dniu 11.07.2025 o 18:09, Beelzeboss napisał(a):Co to za hive mind z opinia na temat lokacji? Wygladają lepiej niż wiekszosc z poprzednich gier.Trochę lepiej, czyli i tak chujowo. Gra o Ninja, a łazimy po jakichś bazach, hangarach i laboratoriach, a tematyka aż się prosi o wioski w górach, zamki, katakumby, cmentarze czy cokolwiek mniej industrialnego. Niech sobie odpalą Tenchu, Onimushę lub Genji i stąd biorą inspiracje. Edytowane 14 lipca14 lip przez Josh
Opublikowano 14 lipca14 lip To samo. Dla mnie miasta, metro itp. niczym w DMC V to absolutne top. Jak będę chciał pozwiedzać Japonię to ogra się AC:S albo GOY, a że zależy mi na S I E C Z C E to stawiam miejską przejrzystość nad orientalną estetykę.
Opublikowano 14 lipca14 lip A ja mam w to wyłożoną kiełbachę, system ma być dobry i walka ma być mięsista, jak dla mnie to mogą całą grę zrobić na zawieszonej w powietrzu platformie byle tylko siekało się tak miodnie jak w poprzednich Gaidenach.
Opublikowano 14 lipca14 lip Sklep muromasy dostępny, myślę, że szykują jakieś niespodzianki związane z Ryu - to samo jest jakiś myk z jego "przeklętą" ręką.Co do lokacji , są takie jakie w NG zawsze były...
Opublikowano 18 lipca18 lip https://www.facebook.com/share/v/1Hzm9QxKb1/Lepsza jakość niż na XUtilize all the weapons you unlock during combat. Switch from Twin Blades to Rapier to Staff seamlessly and obliterate all of your enemies with the smoothest of combat in #NINJAGAIDEN4.Pre-order today | https://teamninja-studio.com/ng/us/ng4/Płynne zmienianie broni!Robi wrażenie! Edytowane 18 lipca18 lip przez Soul
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Jprd co ten Hayabusa tam wyrabia :banderas:Po skończeniu fabuły, każdy chapter można rozegrać Ryu. Edytowane 7 sierpnia7 sie przez Soul
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Tu coś koleś kuma :)A tu gameplay Ryu - jest muromasa ;) Edytowane 8 sierpnia8 sie przez Soul
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Spłynął ogrom materiałów, wrzucę trzy bo nie chce mi się tyle kopiować i wklejać. Jestem leniwy, pozwijcie mnie.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Fajne to budowanie napięcia przez różne smaczki tematyczne jak się zbliżamy do bossa. Na takich dłuższych gameplayach, nie przerywanych wygląda to zajebiście już
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Na typ etapie już nawet nie oglądam, wiem że będzie sztos i cierpliwie czekam na premierę.Niesamowite jest to jak pięknie obrodziło w NG w tym roku - dla kogoś spragnionego prawdziwych slasherów to jak gwiazdka w środku „lata”.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Mi wystarczy zdanie od Matiego - "you feel right at home, you feel as if you're picking it up where you left off". Wszystko wiem, cierpliwie czekam na premierę.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie Też już niczego nie oglądam - poskakałem trochę po gameplayu Ryu i wystarczy, teraz tylko odliczanie do GOTY.
Opublikowano 8 sierpnia8 sie A ja tam qrva obejrzałem wszutsko - ależ to wygląda wykurwiscie, marzenia się spełniają!
Opublikowano 11 sierpnia11 sie Trochę info -15-20 godzin signlaChapter Chalange - czyli każdy poziom można ograć obiema postaciamiYakumo - 4 bronie - póki co nie pokazali nam jeszcze tylko jednej nowej broniRyu - na ten moment tylko Dragon Sword - w DLC kolejne , choć może będzie jakaś niespodzianka i na to liczę bo skoro możemy rozegrać każdy chapter chalange idea jednej broni mi trochę nie trzyma się kupy.Mission Mode - potwierdzony na premierę100 fiend chalange / Tales of Valor również potwierdzone na premieręMaster Ninja - potwierdzony, lepsze AI przeciwników, nowe ciosy i mocniejsze wersje przeciwników, zmiana miejsc gdzie będziemy ich spotykać . Edytowane 12 sierpnia12 sie przez Soul
Opublikowano piątek o 20:365 dni To się nie może nie udać!https://www.youtube.com/watch?v=3uujmLtwElk&ab_channel=ENFANTTERRIBLE
Opublikowano piątek o 20:555 dni Autor kurde, pod względem klimatu i scenerii bardzo słabo. To powinno być nowe IP... ale jeżeli nazwa pomoże sprzedać więcej sztuk, to może i lepiej.
Opublikowano piątek o 21:035 dni Ten level design i ta decyzja o futuryzmie to jest niezły kek Ale będzie ciach, ciach, ciach
Opublikowano sobota o 10:125 dni Będzie standardzik jak zawsze. Będą na pewno zamczyska, wioski, scenerie zimowe i obowiązkowa lawa. To że grę promują future to żaden problem. To co...mają od razu wszystko pokazać i poodkrywać wszystkie karty? Ach graczyki ...
Opublikowano sobota o 10:245 dni Kiedyś sie denerwowało na ludzi co pisali, ze przejdą na YouTube, teraz chcą widzieć wszystko juz przed premierą. A gdzie efekt niespodzianki?