Opublikowano środa o 16:461 dzień Nie spodziewałem się, że będzie się aż tak dobrze grało. Mam nadzieję, że w pełniaku będzie tak przez całą rozgrywkę.
Opublikowano środa o 18:261 dzień Próbuje wyszukać demo w sklepie i nie mogę znaleźć. Trzeba mieć premium? ^^
Opublikowano środa o 18:401 dzień 13 minut temu, easye napisał(a):Próbuje wyszukać demo w sklepie i nie mogę znaleźć. Trzeba mieć premium? ^^Trzeba mieć April Fools Edition
Opublikowano środa o 18:411 dzień 14 minut temu, easye napisał(a):Próbuje wyszukać demo w sklepie i nie mogę znaleźć. Trzeba mieć premium? ^^Też szukalem, ale chyba jest tylko dla abonenciazy lv wyzej
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jest możliwość zwrotu gry kupionej przed premierą na ps store, nawet jeżeli udostępnią wcześniejsze ściągnięcie?Ręka na pulsie, może pudełko dostanę 2-3 dni wcześniej.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Dopóki nie ściągniesz albo odpalisz streamingu to tak. Tutaj masz wszystko rozpisane https://www.playstation.com/pl-pl/support/store/ps-store-refund-request/