Opublikowano środa o 16:461 dzień Nie spodziewałem się, że będzie się aż tak dobrze grało. Mam nadzieję, że w pełniaku będzie tak przez całą rozgrywkę.
Opublikowano środa o 18:261 dzień Próbuje wyszukać demo w sklepie i nie mogę znaleźć. Trzeba mieć premium? ^^
Opublikowano środa o 18:401 dzień 13 minut temu, easye napisał(a):Próbuje wyszukać demo w sklepie i nie mogę znaleźć. Trzeba mieć premium? ^^Trzeba mieć April Fools Edition
Opublikowano środa o 18:411 dzień 14 minut temu, easye napisał(a):Próbuje wyszukać demo w sklepie i nie mogę znaleźć. Trzeba mieć premium? ^^Też szukalem, ale chyba jest tylko dla abonenciazy lv wyzej
Opublikowano wczoraj o 08:48 1 dzień Jest możliwość zwrotu gry kupionej przed premierą na ps store, nawet jeżeli udostępnią wcześniejsze ściągnięcie?Ręka na pulsie, może pudełko dostanę 2-3 dni wcześniej.
Opublikowano wczoraj o 10:00 1 dzień Dopóki nie ściągniesz albo odpalisz streamingu to tak. Tutaj masz wszystko rozpisane https://www.playstation.com/pl-pl/support/store/ps-store-refund-request/