Opublikowano 23 czerwca23 cze 5 godzin temu, iluck85 napisał(a): Dajta mi takie coś z Ninja Gaiden, Mario, ZeldaTBA!Team już skompletowany, szpigiel rozpisany, drukarnia umówiona, ruszają pracę nad kolejnym wydaniem tego typu
Opublikowano 24 czerwca24 cze Przede wszystkim muszę pochwalić, że oprawa graficzna jest fenomenalna! Martwiłem się, że wzorem sprzętowych specjali, grafika będzie nawiązywać do tej paskudnej, "łopuszowatej", z którą jakiś czas temu z innym userem walczyliśmy, ale nie zyskaliśmy wiele sojuszników. Na szczęście Silent Hill 1-4 to na tyle oddzielny byt, że nie musi nic zapożyczać, szczególnie nietrafionych elementów graficznych. A wiadomo, jak panna przyciągnie wyglądem i charakterem, to mamy prawdziwą miłość. I metaforycznie tak było z magazynem. Dosłownie miłość od pierwszego wejrzenia. Porównując do książeczki, którą wydał Koso, to ta publikacja to wręcz miazga. Co mogę zasugerować by pojawiło się w następnym "numerze"? Ciekawy byłby artykuł o... okładkach. Jak wyglądają te europejskie, amerykańskie i japońskie. A może są jeszcze inne?
Opublikowano 24 czerwca24 cze Kupiłem, moja recenzja: to jest bardzo dobre i ładnie pachnie. Polecam.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Jeszcze jeden koment o zapachu i trzeba robić te perfumy o aromacie farby drukarskiej ;) A tak przy okazji - dzisiaj właśnie miałem spotkanie z dystrybutorem, który ogarnia tematy książek, zaopatruje m.in. Empik - ogólnie ciekawy temat, trochę to inaczej działa niż przy czasopismach. W każdym razie na razie 300 egz. do Empiku wejdzie, chociaż to bardziej lipiec. Plus też kolejne ze 200 egz. może trafić do bibliotek czy też innych sieci, które mają u siebie takie wydania książkowe - wszystko zależne od tego, kto się zainteresuje i zechce do siebie to wrzucić.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Autor 16 minut temu, Perez napisał(a):Jeszcze jeden koment o zapachu i trzeba robić te perfumy o aromacie farby drukarskiej ;)A tak przy okazji - dzisiaj właśnie miałem spotkanie z dystrybutorem, który ogarnia tematy książek, zaopatruje m.in. Empik - ogólnie ciekawy temat, trochę to inaczej działa niż przy czasopismach. W każdym razie na razie 300 egz. do Empiku wejdzie, chociaż to bardziej lipiec. Plus też kolejne ze 200 egz. może trafić do bibliotek czy też innych sieci, które mają u siebie takie wydania książkowe - wszystko zależne od tego, kto się zainteresuje i zechce do siebie to wrzucić.Próbowałeś uderzać do dużych sklepów internetowych z ksiązkami,komiksami,mangami jak https://gildia.pl/ ?
Opublikowano 24 czerwca24 cze Autor 4 minuty temu, PiotrekP napisał(a):Teraz zapach farby drukarskiej będzie limitowany tylko do speciali.Od dawna jest, specjale są drukowane w lepszej drukarni niż miesięcznik.
Opublikowano 24 czerwca24 cze 2 godziny temu, Shen napisał(a):Od dawna jest, specjale są drukowane w lepszej drukarni niż miesięcznik.Nie w lepszej, tylko są inaczej drukowane :P Przez to też są droższe, bo drukuje się ich mniej i stąd używa się do tego innych rozwiązań niż przy druku miesięcznika. 3 godziny temu, Shen napisał(a):Próbowałeś uderzać do dużych sklepów internetowych z ksiązkami,komiksami,mangami jak https://gildia.pl/ ?Nieee, na razie to próbujemy z tymi większymi graczami zobaczyć, jak to w ogóle wyjdzie, czy jest potencjał.
Opublikowano 24 czerwca24 cze Autor 5 minut temu, Perez napisał(a):Nieee, na razie to próbujemy z tymi większymi graczami zobaczyć, jak to w ogóle wyjdzie, czy jest potencjał.To największy w Polsce sklep online zajmujący komiksami i mangą, dużo graczyków to też komiksiarze, więc jest szansa trafić do nowego odbiorcy.
Opublikowano 25 czerwca25 cze W dniu 24.06.2025 o 11:18, Perez napisał(a):Jeszcze jeden koment o zapachu i trzeba robić te perfumy o aromacie farby drukarskiej ;)Jeszcze jeden koment o zapachu.
Opublikowano 28 czerwca28 cze W dniu 24.06.2025 o 14:50, Shen napisał(a):To największy w Polsce sklep online zajmujący komiksami i mangą, dużo graczyków to też komiksiarze, więc jest szansa trafić do nowego odbiorcy.Gildia od dwóch miesięcy leży i kwiczy. Zrobili upgrade sklepu i programiści go zmasakrowali. Klasycznie, masowy odpływ klientów i nie wiadomo czy się pozbiera ta Gildia. Ale tak, pozycja jak Silent Hill 1-4 jest na tyle świetna, że powinna być w wielu miejscach dostępna, także w Gildii.
Opublikowano 28 czerwca28 cze Autor 20 minut temu, Adolfo napisał(a):Gildia od dwóch miesięcy leży i kwiczy. Zrobili upgrade sklepu i programiści go zmasakrowali. Klasycznie, masowy odpływ klientów i nie wiadomo czy się pozbiera ta Gildia. Ale tak, pozycja jak Silent Hill 1-4 jest na tyle świetna, że powinna być w wielu miejscach dostępna, także w Gildii.Tragiczny ten nowy sklep, ale lubię tam kupować, bo jeszcze nigdy nie dostałem obitego komiksu, wiedzą co sprzedają. W innych miejscach bywało różnie.