Skocz do zawartości

Silent Hill: Początki - części 1-4

Featured Replies

Opublikowano

banderas Dajta mi takie coś z Ninja Gaiden, Mario, Zeldabanderas

IMG_6892.jpeg

• Odpowiedzi 439
  • Wyświetleń 28,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Łapcie kilka fotek, a ja ruszam z pakowaniem :)

• Silent Hill: Początki – części 1-4 - wydawnictwo specjalne redakcji magazynu PSX Extreme   Przedsprzedaż w promocyjnej cenie 49,99 zł potrwa do 11 maja. Od 12 maja regularna cena 59,99 zł. W

• KOMODO
    KOMODO

Autorzy mają płacone za znaki a nie za strony, więc dla nich interesem jest natrzaskać jak najwięcej a nie jak najmniej. To ja wymyśliłem mniejszą ilość znaków. Albo inaczej - wymyślił ją prasowy stan

Opublikowano
5 godzin temu, iluck85 napisał(a):

banderas Dajta mi takie coś z Ninja Gaiden, Mario, Zeldabanderas

TBA!

Team już skompletowany, szpigiel rozpisany, drukarnia umówiona, ruszają pracę nad kolejnym wydaniem tego typu )

Opublikowano

Przede wszystkim muszę pochwalić, że oprawa graficzna jest fenomenalna! Martwiłem się, że wzorem sprzętowych specjali, grafika będzie nawiązywać do tej paskudnej, "łopuszowatej", z którą jakiś czas temu z innym userem walczyliśmy, ale nie zyskaliśmy wiele sojuszników. Na szczęście Silent Hill 1-4 to na tyle oddzielny byt, że nie musi nic zapożyczać, szczególnie nietrafionych elementów graficznych. A wiadomo, jak panna przyciągnie wyglądem i charakterem, to mamy prawdziwą miłość. I metaforycznie tak było z magazynem. Dosłownie miłość od pierwszego wejrzenia. Porównując do książeczki, którą wydał Koso, to ta publikacja to wręcz miazga.

Co mogę zasugerować by pojawiło się w następnym "numerze"? Ciekawy byłby artykuł o... okładkach. Jak wyglądają te europejskie, amerykańskie i japońskie. A może są jeszcze inne?

Opublikowano

Kupiłem, moja recenzja: to jest bardzo dobre i ładnie pachnie. Polecam.

Opublikowano

Jeszcze jeden koment o zapachu i trzeba robić te perfumy o aromacie farby drukarskiej ;)

A tak przy okazji - dzisiaj właśnie miałem spotkanie z dystrybutorem, który ogarnia tematy książek, zaopatruje m.in. Empik - ogólnie ciekawy temat, trochę to inaczej działa niż przy czasopismach. W każdym razie na razie 300 egz. do Empiku wejdzie, chociaż to bardziej lipiec. Plus też kolejne ze 200 egz. może trafić do bibliotek czy też innych sieci, które mają u siebie takie wydania książkowe - wszystko zależne od tego, kto się zainteresuje i zechce do siebie to wrzucić.

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, Perez napisał(a):

Jeszcze jeden koment o zapachu i trzeba robić te perfumy o aromacie farby drukarskiej ;)

A tak przy okazji - dzisiaj właśnie miałem spotkanie z dystrybutorem, który ogarnia tematy książek, zaopatruje m.in. Empik - ogólnie ciekawy temat, trochę to inaczej działa niż przy czasopismach. W każdym razie na razie 300 egz. do Empiku wejdzie, chociaż to bardziej lipiec. Plus też kolejne ze 200 egz. może trafić do bibliotek czy też innych sieci, które mają u siebie takie wydania książkowe - wszystko zależne od tego, kto się zainteresuje i zechce do siebie to wrzucić.

Próbowałeś uderzać do dużych sklepów internetowych z ksiązkami,komiksami,mangami jak https://gildia.pl/ ?

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Teraz zapach farby drukarskiej będzie limitowany tylko do speciali.

Od dawna jest, specjale są drukowane w lepszej drukarni niż miesięcznik.

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał(a):

Od dawna jest, specjale są drukowane w lepszej drukarni niż miesięcznik.

Nie w lepszej, tylko są inaczej drukowane :P Przez to też są droższe, bo drukuje się ich mniej i stąd używa się do tego innych rozwiązań niż przy druku miesięcznika.

3 godziny temu, Shen napisał(a):

Próbowałeś uderzać do dużych sklepów internetowych z ksiązkami,komiksami,mangami jak https://gildia.pl/ ?

Nieee, na razie to próbujemy z tymi większymi graczami zobaczyć, jak to w ogóle wyjdzie, czy jest potencjał.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Perez napisał(a):

Nieee, na razie to próbujemy z tymi większymi graczami zobaczyć, jak to w ogóle wyjdzie, czy jest potencjał.

To największy w Polsce sklep online zajmujący komiksami i mangą, dużo graczyków to też komiksiarze, więc jest szansa trafić do nowego odbiorcy.

Opublikowano
W dniu 24.06.2025 o 11:18, Perez napisał(a):

Jeszcze jeden koment o zapachu. thumbsup

Opublikowano
W dniu 24.06.2025 o 14:50, Shen napisał(a):

To największy w Polsce sklep online zajmujący komiksami i mangą, dużo graczyków to też komiksiarze, więc jest szansa trafić do nowego odbiorcy.

Gildia od dwóch miesięcy leży i kwiczy. Zrobili upgrade sklepu i programiści go zmasakrowali. Klasycznie, masowy odpływ klientów i nie wiadomo czy się pozbiera ta Gildia. Ale tak, pozycja jak Silent Hill 1-4 jest na tyle świetna, że powinna być w wielu miejscach dostępna, także w Gildii.

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, Adolfo napisał(a):

Gildia od dwóch miesięcy leży i kwiczy. Zrobili upgrade sklepu i programiści go zmasakrowali. Klasycznie, masowy odpływ klientów i nie wiadomo czy się pozbiera ta Gildia. Ale tak, pozycja jak Silent Hill 1-4 jest na tyle świetna, że powinna być w wielu miejscach dostępna, także w Gildii.

Tragiczny ten nowy sklep, ale lubię tam kupować, bo jeszcze nigdy nie dostałem obitego komiksu, wiedzą co sprzedają. W innych miejscach bywało różnie.