Opublikowano piątek o 14:481 dzień Informacji żadnej nie dostałem chyba, ale na stronie gry można sprawdzić i niby jest18 sierpnia to mam napisane że będzie można ściągać preload, ale samo granko od 21 sierpnia.
Opublikowano piątek o 15:311 dzień Autor Będzie testowane Ale chyba nie było dużo chętnych, bo piszą, że brali na podstawie kolejności zgłoszeń, a ja jakoś bardzo szybko swojego nie wysyłałem.
Opublikowano piątek o 18:331 dzień UDAŁO ci się zakwalifikować do udziału.fajna sprawa bo pierwsza taka duża beta pod Switcha, ciekaw jestem tego tworu
Opublikowano piątek o 18:581 dzień Też mi się udalo dostacWychodzi na to że chyba każdy co się zapisał to dostał zapro do bety xddd
Opublikowano piątek o 19:111 dzień Jak na grę From, to na pewno na razie gra wydaje się ogólnie zbierać mało uwagi. Na ile to związane z polityką Nintendo "gry? Chcecie coś wiedzieć o grach które wyjdą? Jak jakieś dzieci?", trudno powiedzieć. Czuję, że demografia "posiadacze Switcha 2, w tym momencie nie na PC + napaleni na ten typ gry" jest naprawdę mała, ale kto wie.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 14 godzin temu, ogqozo napisał(a):Jak na grę From, to na pewno na razie gra wydaje się ogólnie zbierać mało uwagi.Na ile to związane z polityką Nintendo "gry? Chcecie coś wiedzieć o grach które wyjdą? Jak jakieś dzieci?", trudno powiedzieć.Czuję, że demografia "posiadacze Switcha 2, w tym momencie nie na PC + napaleni na ten typ gry" jest naprawdę mała, ale kto wie.czuje, ze gra dziala jak gówno i dlatego nie pokazują licząc, że do premiery się zateguje. Z eldenem na switcha też się jakoś nie afiszują zbytnio, szczególnie po pierwszych pokazach, gdzie dziennikarze pisali, że gra działa jak sraka.Druga sprawa to nie wiadomo kiedy to ma wyjść, aktualnie nintendo jest w trybie promocji FE, a pozniej pewnie Zeldy, chyba, że duskbloods ma być jakimś shadow dropem na październik to pewnie wtedy we wrzesniu wpadnie direct.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Tu nie chodzi o to jak gra chodzi na obecny moment a raczej o to że za cholerę nie wiadomo do końca jak będzie wyglądać rozgrywka. Trzeba zobaczyć jakiś czysty gameplay z rozgrywki, Splatoon Raiders też na papierze myślałem że będzie czymś innym a okazał się hitem. Tutaj też może Fromsoftware trafić i gra załapie albo miesiąc po premierze będą puste serwery.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Godzinę temu, SpacierShark123 napisał(a):Tu nie chodzi o to jak gra chodzi na obecny moment a raczej o to że za cholerę nie wiadomo do końca jak będzie wyglądać rozgrywka. Trzeba zobaczyć jakiś czysty gameplay z rozgrywki, Splatoon Raiders też na papierze myślałem że będzie czymś innym a okazał się hitem. Tutaj też może Fromsoftware trafić i gra załapie albo miesiąc po premierze będą puste serwery.Zależy od bossów. Jak da się ich pokonać samemu, to gra będzie żyć, a jak będą przesadzeni, to gra szybko zdechnie przez frustrację ludzi.Sam jestem ciekaw gry, ale nie kupię konsoli dla jednego tytułu