Opublikowano 25 czerwca25 cze 40 minut temu, Pupcio napisał(a):Zbierzmy 24 forumowiczów na jedną godzine. NA PEWNO SIE UDAMianuje Ciebie na zliczającego ręcznie na kartce wyniki turnieju, obowiązkowo z transmisją na kamerce na guziczku C by uniknąć oszustw
Opublikowano 26 czerwca26 cze W dniu 17.06.2025 o 22:01, Daffy napisał(a):Lobby w trybie grand prix i losowanie następnej trasy wygląda teraz tak obecnie:Czemu tyle ludzi wybiera "random"? (a i tak bywa ich często więcej niż na tym obrazku) Bo to jedyna gwarancja że kolejna trasa to będzie prawilny wyścig tylko i wyłącznie na torze bez pierdolonych dojazdów. To tyle w temacie tego jaki odbiór głównego gimmicku tej części mają fani.Ja bym te dojazdy usunął w pizdu i zostawił tylko w knockout bo wtedy one pasują idealnie bo ścigamy się od punktu a do b.Cytuję swój post sprzed paru dni bo te nintendowskie łby w dzisiejszym patchu właśnie praktycznie wyeliminowali ten sposób by grać zawsze na torach bez dojazdów xddddOd dzisiaj gdy wybierze się random to też można trafić na trasy dojazdowe xdddNintendo usilnie widzę chce byśmy bawili się koniecznie zgodnie z ich wizją na tą część tfuuu
Opublikowano 26 czerwca26 cze Całkiem fajne są te zadania P-switch. Krótkie, i zazwyczaj blisko siebie. Na razie 81 mam.
Opublikowano 26 czerwca26 cze 18 godzin temu, Daffy napisał(a):Cytuję swój post sprzed paru dni bo te nintendowskie łby w dzisiejszym patchu właśnie praktycznie wyeliminowali ten sposób by grać zawsze na torach bez dojazdów xdddd
Opublikowano 27 czerwca27 cze Tak po prawdzie ten random też był chujowy bo ta gra przy wyścigu na 3 okrążenia kończy się szybciej niż czekanie na ten wyścig
Opublikowano 28 czerwca28 cze Pogralem juz 15h. Swiat bardzo mi sie podoba. Po kolei zwiedzam wszystkie tory i szukam w nich znajdzek. Tak ucze sie mapy. Mi ogolnie sprawia przyjemnosc eksploracja, dlatego ten typ rozgrywki mnie nie nudzi. Mapa jest naprawde ciekawa i ma mase sekretow. Niemniej, zgadzam sie, ze brakuje jakiegos trybu story. Jest tu ogromny niewykorzystany potencjal.Misje ogolnie sa w miare proste, ale czasami trafi sie jakos hardcore. Np. utknalem w Shy Guy Bazaar, gdzie jedna z misji polega na skakaniu po roznych rampach wokol bazaru. Tu wymieklem. Moze wroce pozniej. Na razie moj cel to znalezc wszystkie pola ze znakiem zapytania.
Opublikowano 29 czerwca29 cze W dniu 27.06.2025 o 07:10, Pupcio napisał(a):Tak po prawdzie ten random też był chujowy bo ta gra przy wyścigu na 3 okrążenia kończy się szybciej niż czekanie na ten wyścigNo wyszukiwanie zwykłego wyścigu trwa zajebiście długo.Wszyscy grają Knockout Tour.
Opublikowano 14 lipca14 lip Sprawdziłem z ciekawości wyścigi i po miesiącu nie znajduje pełnego lobby chłopy pięknie ubiły ten tryb. Za to knockout tour bez przerwy od premiery gram sobie po 1-2 wyścigi i jest zajebiście
Opublikowano wtorek o 13:153 dni Nabilem juz 30h, ukonczylem 200 misji i znalazlem ponad 130 znajdzek. Naprawde nie wiem kiedy to zrobilem. W innych grach moge miec 25h na liczniku i wydaje mi sie, ze wieki to trwa, a tu mega szybko. Ja wiem, ze niektorzy pewnie maja juz ponad 50h, ale nie mam az tyle czasu na granie, a gram tez w inne gry. Po raz kolejny uswiadamia mi to, ze jak gra jest dobra to te godziny leca szybko i nie zdajemy sobie z tego sprawy. Gdy gra zaczyna nuzyc natomiast, to czasami meczymy sie robiac 1-godzinna sesje i proces ukonczenia gry sie wydluza. Dlatego musze wiecej grac w te gry, ktore naprawde mnie wciagaja, gdzie jestem czesto nieswiadomy ile juz godzin przy grze spedzilem. Edytowane wtorek o 13:153 dni przez Lukas_AT
Opublikowano środa o 07:072 dni U mnie odwrotnie, po zaliczeniu pucharków nie bardzo ta gra ma czym zachęcić oprócz odpalenia w niedzielę do kawki na dwa kilkuminutowe wyścigi online. 3 i pół bomby za kastrata z minimalną ilość contentu to absurd.
Opublikowano środa o 07:172 dni U mnie zapał na granie spadł po patchu gdzie Nintendo wyrzuciło z zwykłych wyścigów online prawdziwe tory gdy wylosowalo random. Niby dalej jest kozacki knockout ale dla mnie trochę za długie są te wyścigi w tym trybie.
Opublikowano środa o 08:192 dni Ja zrobiłem sobie na offline wszystkie puchary, pojeździłem troche po mapce zbeirając znajdźki i robiąc te mikro zadania które są całkiem fajne, ale na mój gust za dużo powtórek żeby sie bawić w robienie większości jak tutaj co chwile dostajemy zbieranie niebieskich monetek na czas. Wyścigi multi dla mnie sleeper przez te dojazdy więc albo to zmienią albo odpale to raz na miesiąc i zostaje mi knockout tour który mi sie zajebiście podoba i praktycznie od miesiąca minimum jeden dziennie wlatuje no i granie ze znajomymi od święta też fajna rzecz. Gra do bundla spoko, ale osobno to za 50 ziko bym to kupił
Opublikowano środa o 12:542 dni Pojawily sie pierwsze uzywki gier na Switcha 2 w Cexie w UK. Mario Kart World w Cexie za 75 funa uzywka, a na amazonie nowka za 74.19. W GAME za 74.99 funtow. Ladnie Cex odbilo. Chyba szukaja frajerow. Az mialem ochote podejsc do lady i im pokazac ceny nowek, ale i tak to zwykle pionki za lada.