Opublikowano wczoraj o 09:53 1 dzień 1 minutę temu, Amer napisał(a):Szybkie pytanie, mam opcje dostania nówki za 220PLN, warto? Multi komoletnie mnie nie jara więc tylko single.Warto. To solidna gra chociaż bez kampanii, a jedynie są puchary i trochę zadań i aktywności w open world.Wszelkie złe gówno dotyczące tego tytułu dotyczy online i ograniczeń w wyborze trybów w skrócie Nintendo nie pozwala nam grać jak chcemy
Opublikowano wczoraj o 09:58 1 dzień Jeden na tak, jeden na nie. Czyli dokładnie tak jak sam czułem do tej pory ten tytuł, pół na pół. I bądź tu człowieku mądry
Opublikowano wczoraj o 10:03 1 dzień Warto. Sam jestem większym fanem Sonic racing crosworlds ale w Mkw widać ten budżet, grafikę, muzykę, animacje i ogólny rozmach.
Opublikowano wczoraj o 10:04 1 dzień MKW fajna gierka do popykania, największym problemem jest brak zawartości singlowej jak dla mnie. Online nie gram, więc nie wiem co tam nie bangla.
Opublikowano wczoraj o 10:06 1 dzień Devil, fajnie że wspominasz o SRC, kocham ten tytuł i dziwię się że względnie bez echa przeszedł. Tzn kto miał docenić to docenił, jednak np na forumku zlewka raczej, a gra jest naprawdę fenomenalna.Wziąłem. Póki nadal da się coś w boxach dostać Edytowane wczoraj o 10:28 1 dzień przez Amer
Opublikowano wczoraj o 10:28 1 dzień MKW całkiem spoko, o ile grasz w krótkich sesjach. No chyba że chcesz robić zadania na mapce i zbierać znajdźki, to wtedy można dłuższe posiedzenia robić.
Opublikowano wczoraj o 10:47 1 dzień 42 minuty temu, Amer napisał(a):Jeden na tak, jeden na nie. Czyli dokładnie tak jak sam czułem do tej pory ten tytuł, pół na pół. I bądź tu człowieku mądry W mk8 długo grałem tylko w singla przechodząc te pucharki po kolei i wydawało się ok, ale po tym jak zacząłem online to powrotu już nie było, wyścigi z botami wydawały się nie mieć tego "powera". W mkw od razu zacząłem on line, i singla coś tam pograłem, ale uczucie było to samo - jakieś nijakie te wyścigi. Nie mając porównania, pewnie byłoby inaczej.Dużo też zależy od tego czy kręci cię free roam i zbieranie pierdół, tam można sporo czasu spędzić, mnie znudziło po dwóch godzinach
Opublikowano wczoraj o 11:25 1 dzień U mnie Sonic kompletnie wyczerpuje apetyt na online w kartach, stąd nastawienie na singla właśnie.
Opublikowano wczoraj o 14:37 1 dzień Ja gram w te Mario Kart niemalże codziennie, oczywiście w trybie online. Brakuje być może jakiś rankingów czy turniejów, ale pod takie sesje trwające nawet godzinę ta gra nadaje się idealnie. Ostatnio grałem sobie chwilę w MK8, może i na przestrzeni lat dodano sporo kontentu, ale po powrocie do tej gry po przegraniu kilkudziesięciu godzin w MKW, odnoszę wrażenie, jakby pojazdy jeździły na tempomacie. Nie jest to tak płynna jazda jak w zeszłorocznym tytule. Edytowane wczoraj o 14:38 1 dzień przez Domino56
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Aż z ciekawości włączyłem mk8, pierwszy raz od premiery mkw, no i szczerze to nie rozumiem tego zarzutu, nie zauważyłem mniejszej płynności jazdy (mniejszej dynamiki?)Moje odczucia są zupełnie inne - pomijając grafikę, mk8 jest grą właściwie pod każdym względem lepszą. Po ok 60h godzinach w mkw (a wcześniej pewnie 300+ w mk8) moje, mocno subiektywne wnioski są takie:Zwiększenie ilości pojazdów do 24 było błędem. Chyba przez to twórcy wymuszają ściganie się na tych autostradowych dojazdòwkach, bo na zamkniętych trasach jest momentami "ciasno". Szpeje latają gęsto, chaos nawet jak na standardy MK jest bardzo duży. 12 imo wystarczało, można było ewentualnie zrobić coś pomiędzy.Jazda w mk8 daje więcej przyjemności. Trudno jednoznacznie określić dlaczego, ale takie są moje odczucia. Na pewno powodem są same trasy, w mk8 mamy zamknięte tory, co w połączeniu z mniejszą liczbą graczy daje idealny balans między umiejętna jazdą a nawalaniem się powerupami. W mkw mamy albo jazdę na wprost na tych nieszczęsnych autostradach, albo kocioł. Grindy i wallridy to fajne urozmaicenie, ale osobiście rzadko ich używam. Kolejny aspekt to reakcja na kolizje - w mkw jak potrąci nas rakieta lub wjedziemy w samochód, to nie "wybuchamy" i nie zatrzymujemy się, tylko pojazd się odchyla i zwalnia. Niby pierdoła, ale lekko irytuje.Otoczka. Nie jestem w stanie zrozumieć, co kierowało twórcami, że usunęli statystyki praktycznie w całości, nie ma flag przy innych graczach etc. Single dalej jest biedny, jest free roam, ale też mocno minimalistyczny. Na pewno na bardzo duży plus knockout - tryb jest genialny, walka na każdym check poincie o pozycję i wkurwienie jak odpadłeś bo ktoś cię objechał na ostatnich metrach. Czysty fun.Nie chcę się powtarzać, o wadach mkw napisano tu już dużo. Po MK8, które dla mnie było/jest Mario Kart kompletnym, ciężko było myśleć coś nowego i świeżego. No tym razem się nie udało. Źle nie jest, co jakiś czas włączam na kilka wyścigów online, ale to już nie jest ta zajawka co przy poprzedniej części
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja niestety same wyścigi dość szybko odpuściłem mimo że same trasy są całkiem spoko, ale tak jak piszesz 24 graczy to za dużo. W knockout tour spoko i przy mniejszej liczbie ten tryb nie miał by sensu, ale przy wyścigach powinien być wybór i tyle. No i samo wyszukiwanie gry powoduje że sie odechciewa w nie grać za długo to wszystko trwa
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. O to, to. Włączyłem mk8 i za chwilę już grałem, a tutaj wyszukiwanie, czekanie. Zanim w końcu zagramy to mija dobrych kilka minut
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Pograłem 2 godzinki i dwie myśli mam:- co tak wolno, ślamazarnie wręcz?- czemu OST ssie? Reszt może być. Zdecydowanie wolę MK8, o SRC nawet nie wspominając.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jak dla mnie ost jest genialny, jazzik, elektronika naprawdę super. Słychać wręcz włożone w to pieniądze i zaangażowanie.