Skocz do zawartości

Mario Kart World

Featured Replies

Opublikowano

Pograne dzisiaj trochę więcej online, ale zjebali te Mario Karty tym, że wyścig to głównie dojazdówka z jednej trasy na drugą. Jeszcze pal licho jakby to było tylko w tym trybie eliminacji, szkoda. Bardzo irytujące rozwiązanie w dłuższej perspektywie zabawy z gierką. I to czekanie na kolejny wyścig w tym trybie Free Roam, mam wrażenie że trwa to wieczność w porównaniu do MK8. No uwiera mnie ta gierka tymi rozwiązaniami.

• Odpowiedzi 209
  • Wyświetleń 9,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na chuj unikać ataków jadąc na 1. miejscu i robić sobie skróty w grze wyścigowej xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• maciucha
    maciucha

Tak. Kto pierwszy w pchlim targu

• Kurwa ponad 200h w mk8d a tu doba nie minęła i już mi się grać nie chce, jestem rozczarowany world, przerost formy nad treścią

Opublikowano

A mi się podobają te dojazdy, czuć spójność i spoko że przy głosowaniu do wyboru są te najbliższe okolice i wszyscy głosujemy w którą stronę jedziemy.

Ej da się jakoś zapisywać replaye z multi? Bo jak czasami wyjdzie jakiś grind to obama

Opublikowano

przytrzymaj przycisk od screena to złapie ostatnie 30sekund klipu

Opublikowano

No spoko, ale serio nie ma takiej podstawy jak zapisywanie powtórek całych wyścigów?

W singlu widzę możliwość obejrzenia replayu, ale bez opcji zapisu.

W multi chyba nawet obejrzeć się nie da.

Opublikowano
2 godziny temu, jimmy napisał(a):

No spoko, ale serio nie ma takiej podstawy jak zapisywanie powtórek całych wyścigów?

nie, tylko sprzętem third party

@voi tekku za bardzo szalałeś xD

Opublikowano

Na razie w knockout mój max to 10 miejsce.

Opublikowano
2 minuty temu, tlas napisał(a):

Na razie w knockout mój max to 10 miejsce.

Ja 5, pół sekundy do zakwalifikowania ale do top 4 czyli ostatniej fazy

Dramatycznie słaba obecnie jest ta zawartość online w porównaniu do mk8d, nawet nie idzie sprawdzić jaki score mają znajomi czy zobaczyć swoje statystyki. Dołączanie do wspólnej rywalizacji również patologiczne.

Na plus na pewno kod sieciowy, pięknie to działa

Opublikowano

No to niezła amatorka chłopaki! Ja wygrałem chyba 2 razy knockout online i byłem kilkanaście razy w pierwszej 4 ale trudno jest.