Opublikowano czwartek o 14:031 dzień 10 minut temu, Daffy napisał(a):Szczególnie chociażby cieniowanie przy nosie
Opublikowano czwartek o 14:221 dzień O boże pograłem trochę co za miód Gra z cyklu „dobrze być graczem”. Coraz mniej jest dla mnie takich pozycji, ale dobrze że jeszcze się pojawiają.
Opublikowano czwartek o 14:371 dzień Poznajemy na nowo określenie - najlepszy soczysty gaming. Przecież tam się wylewa w każdej sekundzie miód!
Opublikowano czwartek o 14:591 dzień Pierwszy raz widze, jak RafaU czegos nie nienawidzi.Dziwne doznanie.
Opublikowano czwartek o 15:011 dzień Nie bawcie sie za dobrze chłopaki. Pamiętajcie, że to tylko fsr1
Opublikowano czwartek o 15:021 dzień Amatorow latwo oszukac.Hehe, wyobrazilem sobie jak forumowicz zajebiscie sie bawi, potem dowiaduje sie w temacie o fsr1 i odklada smutny i zawiedziony gre na polke. Chururira :(
Opublikowano czwartek o 15:121 dzień 11 minut temu, Chad Davski napisał(a):Pierwszy raz widze, jak RafaU czegos nie nienawidzi.Dziwne doznanie.Mało, albo zbyt krótko mnie znasz :)
Opublikowano czwartek o 15:141 dzień Nom, miód wymieszany z bananami wylewa się z ekranu, gramy dalej! Póki co fsr i dropy nie wkurwiają uuu BONANZA
Opublikowano czwartek o 15:161 dzień Na razie zauważyłem tylko przy mapce dropy ale dopiero parę minut jestem w tej słonecznej krainie, cieknie miodem z gierki
Opublikowano czwartek o 15:241 dzień 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):marzyłem kiedyś o grze od Nintendo z grafiką na poziomie, i chyba się doczekałem
Opublikowano czwartek o 15:321 dzień Co tu jest najebane sekretów na m2, jak to się wszystko wspaniale niszczy, oprawa też wg mnie bdb, absolutnie widać co krok że to jednak generuje mocniejszy sprzęt niż S1Minus? Kamera się mocno gubi jak konkretniej drążymy plansze
Opublikowano czwartek o 15:381 dzień No kamera kuleje i to czasem bardzo, ale to aspekt do przeżycia :D
Opublikowano czwartek o 15:451 dzień Nie no, co Wy chlopaki? Przecież Astro Bot lepszy Edit: Ale się zagotowali fani Astro.. panowie, spokojnie, on też jest w moim top 20 platformówek, ale i tak Bananza i Odyssey to dla mnie liga wyżej Edytowane czwartek o 17:371 dzień przez funditto
Opublikowano czwartek o 16:491 dzień Dobra pierwszy prawdziwy świat za mną. Jest dobrze w chuy hehe. Tak jak mówiły recenzje poziom trudności nie istnieje i zwiedzanie to czysty i bardzo przyjemny spacerek, dopiero przy wyzwaniach jest nieco trudniej i to pewnie tam gra sie rozkręci. W porównaniu do marianka coś mega łatwo mi poszło ze znajdźkami, wszystkie banany zebrane i zostały mi tylko 4 skamieliny do odnalezienia, ale to raczej nie problem bo w skrzynkach idzie z znaleźć mapke z ich lokacjami. Jak ktoś się bardzo martwił o fpsy to narazie nie mam za bardzo sie do czego tutaj do czepić, widać czasem te spadki szczególnie przy mapce, ale nie wpływają one w najmniejszym stopniu na gre więc mało mnie interesują. Muzyka goty, kopanie goty, miła gra
Opublikowano czwartek o 16:591 dzień Nie trzeba od razu wszystkich skamielin wyłapywać bo w następnej krainie jest teleport i można wracać do poprzedniego biomu
Opublikowano czwartek o 17:201 dzień Tez chwilę temu wylądowałem w drugim biomie. Coś tam zbieram po drodze ale typowo dla mnie nie staram się od razu czyścić na full mapek. Rewelacyjny tytuł jak na razie mimo poziomu trudności kirby style.
Opublikowano czwartek o 18:301 dzień 5 stron tasują się do spadków fps, kolejne strony tasowanko jaki szpil- forum
Opublikowano czwartek o 18:541 dzień Gra się baardzo przyjemnie, ale jeśli chodzi o tę słynną destrukcję to fizyki w tym nie ma żadnej. To zwyczajne przekopywanie planszy jak w Wormsach.
Opublikowano czwartek o 18:591 dzień 5 minut temu, Pupcio napisał(a):Ci co się tasowali do fpsów nie grają2 godziny temu, Pupcio napisał(a): poziom trudności nie istnieje Pewnie dlatego, każulq
Opublikowano czwartek o 18:591 dzień Akurat w takim gameplayu to fizyka by głównie tylko przeszkadzała i jest praktycznie zbędna