Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 814
  • Wyświetleń 61,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przepraszam że tak bezpośrednio, ale niesamowity z ciebie facet.

• Co ty pierdolisz randomie, x-com to jedna z najlepszych gier turowych!

• Jest 8:30. Paczka została wydana do doręczenia już ponad godzinę temu. Dzwonię na infolinię Inpostu i mówię babce, że w tej paczce jest nowe Nintendo i to jest skandal, że jest tak długo przetrzymywan

Opublikowano

I jimmy, do tego jeszcze w cebulowej cenie sapek

Opublikowano

Ja też wziąłem, a jak nie wsiąknę to przestanę być graczem. W Nintendo nadzieja na przyjemne granie jak za dzieciaka… tiaaa

Opublikowano

Gdzie temat Lista dumnych posiadaczy Switcha 2 - tylko Friend Code lub QR Code

Opublikowano
Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):

Ja też wziąłem, a jak nie wsiąknę to przestanę być graczem. W Nintendo nadzieja na przyjemne granie jak za dzieciaka… tiaaa

w co zamierasz grać na tym switchu?

Opublikowano

@Ukukuki możesz dołączyć do jakiejś rodziny NSO, tam łatka do TotK jest w pakiecie. Od razu będziesz miał dostęp do gier z GCN i starszych platform.

Opublikowano

Ja też wziąłem, czekam na dostawę 16.06 z hiszpańskiego Amazona.

Opublikowano
41 minut temu, messer88 napisał(a):

w co zamierasz grać na tym switchu?

Wziąłem Mario karta, mam też 7 gier ze switcha pierwszego, np Mario odyssey, czy kolekcja finali 1-6… no i jak w abonamencie są takie starocia to pewnie też się skuszę.

Opublikowano
Godzinę temu, Mari4n napisał(a):

@Ukukuki możesz dołączyć do jakiejś rodziny NSO, tam łatka do TotK jest w pakiecie. Od razu będziesz miał dostęp do gier z GCN i starszych platform.

A podziękuje, nie dodaje znajomych na Switchu.

Opublikowano

Bundle z Mario. Myślę nad Bravery jeszcze.

Zelde potem wezmę- TOTK

Opublikowano

Bundle z world, od razu w ten sam dzień fast fusion. Pewnie sprawdzę też totk z patchem i tak przeleci raz dwa do bananzy

Opublikowano

A ja kupiłem bez żadnej gry, World mi się podoba, ale poczekam na recki, bo obawiam się, że może być nastawiony na online w stylu Forzy Horizon. Jeśli będzie opcja rozegrania kilku wyścigów w 15-20 minut jak w poprzednich odsłonach to biorę, jak nie to kupię kiedyś jakąś używkę.

Dla mnie pierwszym tytułem na Switcha 2 będzie Bananza. Teraz wystarczy mi kolejne odpalenie Xenoblade 2, a do tego Xenoblade Chronicles X i DKC Returns HD

Opublikowano

baner-mobile.webp

spółki komandytowe zaskakują;) coś chyba jakaś większa dostawa dojechała do PL bo się zapowiada premiera z rozmachem, świetnie nyam2

Opublikowano
7 hours ago, funditto said:

A ja kupiłem bez żadnej gry, World mi się podoba, ale poczekam na recki, bo obawiam się, że może być nastawiony na online w stylu Forzy Horizon. Jeśli będzie opcja rozegrania kilku wyścigów w 15-20 minut jak w poprzednich odsłonach to biorę, jak nie to kupię kiedyś jakąś używkę.

Dla mnie pierwszym tytułem na Switcha 2 będzie Bananza. Teraz wystarczy mi kolejne odpalenie Xenoblade 2, a do tego Xenoblade Chronicles X i DKC Returns HD

Forza Horizon ma bardzo dobry i rozbudowany single player.

Opublikowano
33 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Forza Horizon ma bardzo dobry i rozbudowany single player.

Tak, ale ja pisałem o trybie multi. Mario Kart to dla mnie multi - czy to online czy na splicie ze znajomymi. Forzy uwielbiałem, ale tylko w singlu. Ich sposób na multi to totalnie nie moja bajka, dlatego chcę zobaczyć recenzje przed kupnem

Opublikowano
  • Autor

No nie zapowiada się żeby ta gra miała przyciągnąć na długie godziny do singla. Chociaż widać też że będzie chociaż jakikolwiek sens grania samemu w przeciwieństwie do tego usypiacza mk8

Opublikowano

No właśnie kurde w crash team racing to była jakaś przygoda, misje, bossowie, a tu 2025 i dalej free ride…

Opublikowano
  • Autor

No niestety u nintendo jak w lesie ale hej będą misje na mapce które trwają po 10 sekund!

Opublikowano
2 godziny temu, nero2082 napisał(a):

baner-mobile.webp

spółki komandytowe zaskakują;) coś chyba jakaś większa dostawa dojechała do PL bo się zapowiada premiera z rozmachem, świetnie nyam2

Super sprawa z tymi nocnymi premierami, klimat banderas

Opublikowano

Mam 1100 zł w bonach do Media Expert więc trudno nie brać za 1300 z Mario kartem co nie.

Opublikowano

IMG_20250531_135509.jpg

alechuu-odpowiedzialnosc.gif

Życie jest zbyt krótkie, żeby się nim nie cieszyć!

Edytowane przez Rozi