Opublikowano 30 maja30 maj Ja też wziąłem, a jak nie wsiąknę to przestanę być graczem. W Nintendo nadzieja na przyjemne granie jak za dzieciaka… tiaaa
Opublikowano 30 maja30 maj Gdzie temat Lista dumnych posiadaczy Switcha 2 - tylko Friend Code lub QR Code
Opublikowano 30 maja30 maj Godzinę temu, grzybiarz napisał(a):Ja też wziąłem, a jak nie wsiąknę to przestanę być graczem. W Nintendo nadzieja na przyjemne granie jak za dzieciaka… tiaaaw co zamierasz grać na tym switchu?
Opublikowano 30 maja30 maj Ja z Mario Kartem i dokupię tę łatkę pod Switcha 2 do TOTK i pewnie Fast Fusion.
Opublikowano 30 maja30 maj @Ukukuki możesz dołączyć do jakiejś rodziny NSO, tam łatka do TotK jest w pakiecie. Od razu będziesz miał dostęp do gier z GCN i starszych platform.
Opublikowano 30 maja30 maj 41 minut temu, messer88 napisał(a):w co zamierasz grać na tym switchu?Wziąłem Mario karta, mam też 7 gier ze switcha pierwszego, np Mario odyssey, czy kolekcja finali 1-6… no i jak w abonamencie są takie starocia to pewnie też się skuszę.
Opublikowano 30 maja30 maj Godzinę temu, Mari4n napisał(a):@Ukukuki możesz dołączyć do jakiejś rodziny NSO, tam łatka do TotK jest w pakiecie. Od razu będziesz miał dostęp do gier z GCN i starszych platform.A podziękuje, nie dodaje znajomych na Switchu.
Opublikowano 30 maja30 maj Bundle z world, od razu w ten sam dzień fast fusion. Pewnie sprawdzę też totk z patchem i tak przeleci raz dwa do bananzy
Opublikowano 30 maja30 maj A ja kupiłem bez żadnej gry, World mi się podoba, ale poczekam na recki, bo obawiam się, że może być nastawiony na online w stylu Forzy Horizon. Jeśli będzie opcja rozegrania kilku wyścigów w 15-20 minut jak w poprzednich odsłonach to biorę, jak nie to kupię kiedyś jakąś używkę. Dla mnie pierwszym tytułem na Switcha 2 będzie Bananza. Teraz wystarczy mi kolejne odpalenie Xenoblade 2, a do tego Xenoblade Chronicles X i DKC Returns HD
Opublikowano 31 maja31 maj spółki komandytowe zaskakują;) coś chyba jakaś większa dostawa dojechała do PL bo się zapowiada premiera z rozmachem, świetnie
Opublikowano 31 maja31 maj 7 hours ago, funditto said:A ja kupiłem bez żadnej gry, World mi się podoba, ale poczekam na recki, bo obawiam się, że może być nastawiony na online w stylu Forzy Horizon. Jeśli będzie opcja rozegrania kilku wyścigów w 15-20 minut jak w poprzednich odsłonach to biorę, jak nie to kupię kiedyś jakąś używkę.Dla mnie pierwszym tytułem na Switcha 2 będzie Bananza. Teraz wystarczy mi kolejne odpalenie Xenoblade 2, a do tego Xenoblade Chronicles X i DKC Returns HDForza Horizon ma bardzo dobry i rozbudowany single player.
Opublikowano 31 maja31 maj 33 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Forza Horizon ma bardzo dobry i rozbudowany single player.Tak, ale ja pisałem o trybie multi. Mario Kart to dla mnie multi - czy to online czy na splicie ze znajomymi. Forzy uwielbiałem, ale tylko w singlu. Ich sposób na multi to totalnie nie moja bajka, dlatego chcę zobaczyć recenzje przed kupnem
Opublikowano 31 maja31 maj Autor No nie zapowiada się żeby ta gra miała przyciągnąć na długie godziny do singla. Chociaż widać też że będzie chociaż jakikolwiek sens grania samemu w przeciwieństwie do tego usypiacza mk8
Opublikowano 31 maja31 maj No właśnie kurde w crash team racing to była jakaś przygoda, misje, bossowie, a tu 2025 i dalej free ride…
Opublikowano 31 maja31 maj Autor No niestety u nintendo jak w lesie ale hej będą misje na mapce które trwają po 10 sekund!
Opublikowano 31 maja31 maj 2 godziny temu, nero2082 napisał(a):spółki komandytowe zaskakują;) coś chyba jakaś większa dostawa dojechała do PL bo się zapowiada premiera z rozmachem, świetnie Super sprawa z tymi nocnymi premierami, klimat
Opublikowano 31 maja31 maj Mam 1100 zł w bonach do Media Expert więc trudno nie brać za 1300 z Mario kartem co nie.
Opublikowano 31 maja31 maj Życie jest zbyt krótkie, żeby się nim nie cieszyć! Edytowane 31 maja31 maj przez Rozi