Skocz do zawartości

PSX EXTREME 332

Featured Replies

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron. Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.

• Mam nadzieję, że numer dojdzie przed majóweczką. Chłodne drineczki, PE pod ręką i Mesjasz 33 na konsoli - przepis na idealny długi weekend Okładeczka prezentuje się ESTETYCZNIE. Wnętrze też ciekawe,

• \o/ najlepszy Doom! Ale fajnie.

Opublikowano

Tradycyjnie okładka super i zawartość zapewne też. Biorę w ciemno:) No i fajnie że nowy numer już 30 kwietnia w sklepach. Będzie czytane na pewno!

Edytowane przez adaminho

Opublikowano

Wolne juz zaklepane na majóweczkę to będzie się czytało między grillem a piwkiem 12+12 z biedry drinks

Opublikowano

Bardzo ciekawy numer się szykuje. Bardzo dobrze że numer ukaże się 30 kwietnia bo to idealny czas aby dobrze zacząć miesiąc maj ) Ostatnio zastanawiałem się co mnie tak ciągnie do PSX EXTREME i stwierdzam że .... znikoma ilość reklam. Dla mnie osobiście PSX EXTREME to ostatnia ostoja NORMALNOŚCI jeśli mogę tak to ująć ) YouTube ostatnio bardzo się popsuł bo tam niemal cały czas reklamy. Serwisy www o grach ...tam też pełno reklam. A PSX EXTREME całe szczęście ma znikomą ilość reklam i za to i nie tylko cenie to pismo. Od pewnego czasu TYLKO czytam ekstrima a na YT wchodzę coraz rzadziej a na serwisy www też rzadko. Przepraszam że tak się rozpisałem ale musiałem to z siebie wyrzucić bo nie wiem jak Was ale te reklamy strasznie mnie denerwują ) Czekam więc na 30 kwietnia ogrywając RDR2 )

Opublikowano
  • Autor

Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron.

Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.

cover.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Perez napisał(a):

Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron.

Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.

cover.jpg

sklep chyba padł

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Dopóki pismo nie składa się z samych reklam to ja nie widzę problemu a czasem można się nawet coś dowiedzieć nowego ;)

Jakiś czas temu żona kupiła jakąś kobiecą gazetkę tylko dla książki, która była do niej dołączoną, więc w sumie miała gdzieś co tam jest w tej gazecie ale po jej przekartkowaniu byliśmy w szoku, że ktoś mógłby to kupować dla samej treści gazety (tania też nie była).

Cała gazeta to jedna wielka reklama, dosłownie każda strona. Jakieś fotki modelek, wywiad a reszta banery reklamowe. Extrimowi na szczęście coś takiego nie grozi i miło jest patrzeć jak każdy numer wypełniony jest treścią po brzegi.