Opublikowano czwartek o 19:132 dni Fajnie, bo przejrzyście i schludnie wygląda ten układ w recenzji Expedition 33.
Opublikowano piątek o 20:571 dzień Tradycyjnie okładka super i zawartość zapewne też. Biorę w ciemno:) No i fajnie że nowy numer już 30 kwietnia w sklepach. Będzie czytane na pewno! Edytowane piątek o 21:281 dzień przez adaminho
Opublikowano wczoraj o 10:22 1 dzień Wolne juz zaklepane na majóweczkę to będzie się czytało między grillem a piwkiem 12+12 z biedry
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Bardzo ciekawy numer się szykuje. Bardzo dobrze że numer ukaże się 30 kwietnia bo to idealny czas aby dobrze zacząć miesiąc maj Ostatnio zastanawiałem się co mnie tak ciągnie do PSX EXTREME i stwierdzam że .... znikoma ilość reklam. Dla mnie osobiście PSX EXTREME to ostatnia ostoja NORMALNOŚCI jeśli mogę tak to ująć YouTube ostatnio bardzo się popsuł bo tam niemal cały czas reklamy. Serwisy www o grach ...tam też pełno reklam. A PSX EXTREME całe szczęście ma znikomą ilość reklam i za to i nie tylko cenie to pismo. Od pewnego czasu TYLKO czytam ekstrima a na YT wchodzę coraz rzadziej a na serwisy www też rzadko. Przepraszam że tak się rozpisałem ale musiałem to z siebie wyrzucić bo nie wiem jak Was ale te reklamy strasznie mnie denerwują Czekam więc na 30 kwietnia ogrywając RDR2
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron. Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Reklamy to zawsze dodatkowy hajs. Tutaj pewnie brak chętnych pod tematykę pisma.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Perez napisał(a):Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron.Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.sklep chyba padł
Opublikowano 33 minuty temu33 min Dopóki pismo nie składa się z samych reklam to ja nie widzę problemu a czasem można się nawet coś dowiedzieć nowego ;)Jakiś czas temu żona kupiła jakąś kobiecą gazetkę tylko dla książki, która była do niej dołączoną, więc w sumie miała gdzieś co tam jest w tej gazecie ale po jej przekartkowaniu byliśmy w szoku, że ktoś mógłby to kupować dla samej treści gazety (tania też nie była). Cała gazeta to jedna wielka reklama, dosłownie każda strona. Jakieś fotki modelek, wywiad a reszta banery reklamowe. Extrimowi na szczęście coś takiego nie grozi i miło jest patrzeć jak każdy numer wypełniony jest treścią po brzegi.