Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 332

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, Piechota napisał(a):

To raz jeszcze, żebyśmy mieli pewność: ocenę dla gry wystawiłem swego czasu w retrorecenzji i jest to dla mnie (nostalgiczne, mocno związane z ważnym czasem w życiu, ale wciąż) 7. Zupełnie nie dziwiłoby mnie 6 u Ciebie, Croc to bardzo specyficzna produkcja. Natomiast remaster uważam za wzorcowy. W ramach "remastera" (nie remake'u!) jest to idealny wzór odświeżenia tytułu z lat 90., jak dowolny Tomb Raider z pakietu I-V. Jeśli czegoś brakuje, no to właśnie drugiej gry w pakiecie, ale druga gra to zupełnie inna bestia. Oczywiście, można porównywać z Crashem i Spyro, ale to są ewenementy (i remake'i jednakowoż), nie sądzę, by inne platformówki z PS1 miały się doczekać takiej operacji. Natomiast miesiąc wcześniej był Glover, remaster bezmyślny, niesprawny, wstydliwy. Croc naprawił Croca (w sensie sterowania), dodał niesamowitą ilość materiałów okołomuzealnych. Chyba pisałem to w recenzji, ale jeśli wznowienie zawstydza emulator, to już wystarczająco uzasadnia jego zakup. W moich oczach, platformiary beznadziejnej ^^ Ale widzę, że istnieje właśnie spory rozstrzał w krytycznym odbiorze Croca, jest to dla mnie kompletnie zrozumiałe :)

Adamie, szanuję oczywiście Twoje zdanie, ale pominąłeś kwestię ceny. Moim zdaniem ten remaster absolutnie nie jest warty ponad 120 zł i to jest mój główny zarzut. Gdyby dorzucili dwójkę nie miałbym żadnego problemu.

W samego uroczego Kroczka grało mi się całkiem przyjemnie. Krótkie, ale dobrze przemyślane poziomy to coś, co sobie bardzo cenię w platformówkach.

• Odpowiedzi 197
  • Wyświetleń 18,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jestem. Okładeczka pięknisia i świetnie się wkomponowała w hype przed premierą gry, w zasadzie idealne wyczucie czasu. A leżący obok egzemplarz PC Extreme z pierwszym Doomem na okładce to piękna szta

• Majówka sprzyja czytelnictwu, więc PE332 splatynowałem wyjątkowo szybko. I dobrze, teraz dwutygodniowa przerwa do albumu o Silent Hillu, więc może człowiek zdąży jakąś książkę przeczytać. Kilka słów o

• Ja tam bym na pełno reklam się nie obraził ;) Natomiast gdyby nawet tak było to my zawsze mamy opcję dorzucenia stron. Dzisiaj rano świeżutka dostawa, już się powoli pakują numery i jutro w trasę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał(a):

Adamie, szanuję oczywiście Twoje zdanie, ale pominąłeś kwestię ceny. Moim zdaniem ten remaster absolutnie nie jest warty ponad 120 zł i to jest mój główny zarzut. Gdyby dorzucili dwójkę nie miałbym żadnego problemu.

W samego uroczego Kroczka grało mi się całkiem przyjemnie. Krótkie, ale dobrze przemyślane poziomy to coś, co sobie bardzo cenię w platformówkach.

120 zł pewnie też bym nie dał (ten wieczny problem "grania za darmo" u recenzentów), ale przy promce -25% już bym nie miał wyrzutów sumienia dog

Opublikowano
49 minut temu, Piechota napisał(a):

120 zł pewnie też bym nie dał (ten wieczny problem "grania za darmo" u recenzentów), ale przy promce -25% już bym nie miał wyrzutów sumienia dog

W sumie można zrobić eksperyment i w najbliższym numerze recenzenci musieliby zapłacić za gry z własnej kieszeni. Ciekawe, czy oceny poleciałyby w dół? Ciekawe, czy ktoś w ogóle napisałby recenzję? D

Opublikowano
29 minut temu, oFi napisał(a):

Majówka zapowiada się SZAMPAŃSKO

IMG20250429144837.jpg

Kostki gitarowe Hetfielda dorzucają teraz do ikstrima? obama

Opublikowano

Generują się, max do 12.00 powinny być.
Melduję, że u mnie na koncie nie ma numeru 232
Opublikowano
  • Autor

Sprawdzamy, dzięki za info, bo już powinno być.

Opublikowano

PDFa też nie ma, ale numer już odebrany i przeglądnięty. Papier jakiś inny w dotyku się wydaje.

Opublikowano
3 godziny temu, Pix napisał(a):

Kostki gitarowe Hetfielda dorzucają teraz do ikstrima? obama

Kostki będą używane podczas przerw od czytania na działaczce

:where_is_ride_the_lightng: cool

Opublikowano
  • Autor
59 minut temu, Benson napisał(a):

PDFa brak.

Zerknij teraz. @sph! podrzuć na priv maila do zamówienia - zaraz ręcznie odpalę, aczkolwiek jeszcze max 30-40 minut i powinny wskoczyć wszystkie.

Opublikowano

Ja jeszcze czekam na pdfa

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, Lezli napisał(a):

Ja jeszcze czekam na pdfa

Zerknij teraz.

Opublikowano

Jest, dzięki:)

Opublikowano
  • Autor

Sorki za zamieszanie, ale znowu jakieś dziwne akcje z automatem od generowaina PDF-ów. Będziemy lukać, co za cuda i czemu jakoś losowo generuje.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Kagain napisał(a):

U mnie też brak pdf’a

Powinno już być OK.