Opublikowano 11 maja 20251 r https://www.youtube.com/watch?v=NnyE4tsQ3w8Chyba coś z tego będzie. Dzisiaj pokazano Wolfa (link powyżej). Nowe informacje o projekcie pojawią się jeszcze w tym miesiącu. Trzymam kciuki, VF jest kapitalną serią. Edytowane 11 maja 20251 r przez Sylvan Wielki
Opublikowano 11 maja 20251 r VF5 R.E.V.O pojawi się na PS5/XSX/S2. Będzie cross-play :) Ciekawe jak inne klasyczne postacie będą prezentować się w najnowszej części. Nie zdziwię się jak będą do odblokowania/kupienia klasyczne "stroje". Coś na wzór SF6.
Opublikowano 12 maja 20251 r Mam nadzieje że teraz dla odmiany w VF będzie grywalna wersja Yakuzy na automacie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. gameplay leak. wygląda zajebiście, nie ma tego anime looku jak tekkenStreamableWatch Virtua Fighter Crossroads | Streamable
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. W końcu animacje mają impakt. Widać zapożyczenia z DoA ale to dobrze bo ekipa VF w DoA5 była bardzo w porządku.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. W koncu cos bez miliona gownianych rozblyskow podczas zwyklej walki.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. VF jest trudne do nauczenia się? T8 mi zbrzydł i fajnie byłoby mieć jakąś bijatykę żeby zrobić sobie odwyk od tego animefestu światełek i jakichś wynalazków.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jest trudne ale nie ze względu na przytłaczającą ilość ruchów tylko ogólny 'knowledge check'. Musisz wiedzieć co jaki ruch robi, kiedy się wcinać itd. a nie jest to czytelne i na czuja się tego nie ogarnie. Jest demo VF5 dostępne, warto ograć. U mnie króluje DoA 5 LR bo system jest prosty, czytelny ale też głęboki.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Naciskać przyciski nie jest trudno tj opanować ciosy i bnb postaci. Ale sama gra trudna żeby przechytrzyć kogoś online, baza graczy zawsze będzie mniejsza niż Tekken a sami gracze bardziej wymagający.W skrócie, jesteś stary nie ma to sensu, odpuść.A naprawdę to spróbuj gra kosztuje grosze.Też bym polecił doa no ale to anime fest
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Z tego co widzę to World Stage ma całkiem chwalony kontencik dla singlowca, bo w online to przez pierwszy rok nauki nie ma co wskakiwać. No to myk, czas zacząć proces konwersji z tekenowca na wirtuafajtera.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):bo w online to przez pierwszy rok nauki nie ma co wskakiwać.Nie no, co najmniej 5 lat.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No to jeszcze lepiej, w takim razie uwierzę w tę zawartość dla singlowca i posiedzę sobie w dojo w Shaolin.Ale że kiedyś wywalę Tekkena jako moją go-to bijatyczkę to się nie spodziewałem
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ku,rwa xD Nie wiem skad wziales ten rok. To nie jest przesiadka z GT na jakies asseto corsa. Nauczysz sie pokeow, paru comb i jedziesz. Tutoriali od ch.uja na yt to opanujesz gre w 2 tygodnie. Wiem ze Tekken wyglada jak gra dla dzieci a VF kojarzony jest ze skilem i palm of doom Akiry, no ale nie, to po prostu bijatyka z innym systemem i bez festyniarstwa. Tylko moze faktycznie nie bierz tego Akiry, to nie Ryu ze SF.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 3 godziny temu, Figaro napisał(a):gameplay leak. wygląda zajebiście, nie ma tego anime looku jak tekkenStreamableWatch Virtua Fighter Crossroads | StreamableWygląda to niesamowicie. Plus liczę na to że studio od Yakuzy zapewni jakiś godny tryb singleplayer wzorowany na tej serii.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 52 minuty temu, Mejm napisał(a):Ku,rwa xD Nie wiem skad wziales ten rok. To nie jest przesiadka z GT na jakies asseto corsa. Nauczysz sie pokeow, paru comb i jedziesz. Tutoriali od ch.uja na yt to opanujesz gre w 2 tygodnie. Wiem ze Tekken wyglada jak gra dla dzieci a VF kojarzony jest ze skilem i palm of doom Akiry, no ale nie, to po prostu bijatyka z innym systemem i bez festyniarstwa. Tylko moze faktycznie nie bierz tego Akiry, to nie Ryu ze SF.Skąd? Ano z doświadczenia, przynajmniej z poprzednimi teczkenami - w online to ja wskoczyłem może pod koniec życia T7.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 43 minuty temu, Bzduras napisał(a):Skąd? Ano z doświadczenia, przynajmniej z poprzednimi teczkenami - w online to ja wskoczyłem może pod koniec życia T7.Rok klepania cpu zeby zaczac online? No ciekawe podejscie. Granie jak najszybciej online, nawet jesli dostaje sie oklep od niskich poziomow, pokaze ci gdzie sa twoje slabe strony i pozwoli skupic sie na ich poprawie. Obijanie rok komputera ci tego nie pokazuje, a w zasadzie pokazuje, ze wszystko robisz dobrze.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Masz rację, może źle do tego podchodziłem i za bardzo się cykałem. Ale nie wszystko naraz.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 godziny temu, Observer napisał(a):Wygląda to niesamowicie. Plus liczę na to że studio od Yakuzy zapewni jakiś godny tryb singleplayer wzorowany na tej serii.Seria vf nigdy nie miala klasycznego trybu dla singla typu story itp. Fabuła przedstawiana była szczątkowo i to dosłownie. Pamiętam jak miałem big boxa vf2 na pc, to tam fabula była przy opisach postaci, w papierowej instrukcji ( ! ). W serii liczy sie walka, style walki, które są na pierwszym miejscu i zawodnicy je reprezentujacy, a nie jakieś festyniarskie dziwolagi jak w tekken, czy sc. W vf4 i potem kolejnych częściach tryb solo to było poruszanie sie po różnych automatach rozlokowanych po Japonii, gdzie walczyło sie z cpu który "symulowal" prawdziwe gwiazdy ze sceny vf. Tam też zdobywalo sie gadżety do strojenia postaci. Dopiero ta cześć, najnowsza, ma podobno wprowadzić prawdziwy tryb story. Zobaczymy. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez genjuro