Opublikowano 11 maja 20251 r https://www.youtube.com/watch?v=NnyE4tsQ3w8Chyba coś z tego będzie. Dzisiaj pokazano Wolfa (link powyżej). Nowe informacje o projekcie pojawią się jeszcze w tym miesiącu. Trzymam kciuki, VF jest kapitalną serią. Edytowane 11 maja 20251 r przez Sylvan Wielki
Opublikowano 11 maja 20251 r VF5 R.E.V.O pojawi się na PS5/XSX/S2. Będzie cross-play :) Ciekawe jak inne klasyczne postacie będą prezentować się w najnowszej części. Nie zdziwię się jak będą do odblokowania/kupienia klasyczne "stroje". Coś na wzór SF6.
Opublikowano 12 maja 20251 r Mam nadzieje że teraz dla odmiany w VF będzie grywalna wersja Yakuzy na automacie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. gameplay leak. wygląda zajebiście, nie ma tego anime looku jak tekkenStreamableWatch Virtua Fighter Crossroads | Streamable
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W końcu animacje mają impakt. Widać zapożyczenia z DoA ale to dobrze bo ekipa VF w DoA5 była bardzo w porządku.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W koncu cos bez miliona gownianych rozblyskow podczas zwyklej walki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. VF jest trudne do nauczenia się? T8 mi zbrzydł i fajnie byłoby mieć jakąś bijatykę żeby zrobić sobie odwyk od tego animefestu światełek i jakichś wynalazków.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jest trudne ale nie ze względu na przytłaczającą ilość ruchów tylko ogólny 'knowledge check'. Musisz wiedzieć co jaki ruch robi, kiedy się wcinać itd. a nie jest to czytelne i na czuja się tego nie ogarnie. Jest demo VF5 dostępne, warto ograć. U mnie króluje DoA 5 LR bo system jest prosty, czytelny ale też głęboki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Naciskać przyciski nie jest trudno tj opanować ciosy i bnb postaci. Ale sama gra trudna żeby przechytrzyć kogoś online, baza graczy zawsze będzie mniejsza niż Tekken a sami gracze bardziej wymagający.W skrócie, jesteś stary nie ma to sensu, odpuść.A naprawdę to spróbuj gra kosztuje grosze.Też bym polecił doa no ale to anime fest
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z tego co widzę to World Stage ma całkiem chwalony kontencik dla singlowca, bo w online to przez pierwszy rok nauki nie ma co wskakiwać. No to myk, czas zacząć proces konwersji z tekenowca na wirtuafajtera.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):bo w online to przez pierwszy rok nauki nie ma co wskakiwać.Nie no, co najmniej 5 lat.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No to jeszcze lepiej, w takim razie uwierzę w tę zawartość dla singlowca i posiedzę sobie w dojo w Shaolin.Ale że kiedyś wywalę Tekkena jako moją go-to bijatyczkę to się nie spodziewałem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ku,rwa xD Nie wiem skad wziales ten rok. To nie jest przesiadka z GT na jakies asseto corsa. Nauczysz sie pokeow, paru comb i jedziesz. Tutoriali od ch.uja na yt to opanujesz gre w 2 tygodnie. Wiem ze Tekken wyglada jak gra dla dzieci a VF kojarzony jest ze skilem i palm of doom Akiry, no ale nie, to po prostu bijatyka z innym systemem i bez festyniarstwa. Tylko moze faktycznie nie bierz tego Akiry, to nie Ryu ze SF.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 godziny temu, Figaro napisał(a):gameplay leak. wygląda zajebiście, nie ma tego anime looku jak tekkenStreamableWatch Virtua Fighter Crossroads | StreamableWygląda to niesamowicie. Plus liczę na to że studio od Yakuzy zapewni jakiś godny tryb singleplayer wzorowany na tej serii.
Opublikowano 21 minut temu21 min 52 minuty temu, Mejm napisał(a):Ku,rwa xD Nie wiem skad wziales ten rok. To nie jest przesiadka z GT na jakies asseto corsa. Nauczysz sie pokeow, paru comb i jedziesz. Tutoriali od ch.uja na yt to opanujesz gre w 2 tygodnie. Wiem ze Tekken wyglada jak gra dla dzieci a VF kojarzony jest ze skilem i palm of doom Akiry, no ale nie, to po prostu bijatyka z innym systemem i bez festyniarstwa. Tylko moze faktycznie nie bierz tego Akiry, to nie Ryu ze SF.Skąd? Ano z doświadczenia, przynajmniej z poprzednimi teczkenami - w online to ja wskoczyłem może pod koniec życia T7.