Opublikowano wczoraj o 08:30 1 dzień 9 godzin temu, Josh napisał(a):Nic ciekawego nie pokazali, ale przynajmniej wyrazili się dosyć jasno, że Leona tu nie będzie z uwagi na fakt, że chcą dostarczyć horror, a nie akcyjniaka. Albo to po prostu jakiś dobry troll w stylu MGS2/TLoU2.Nigdzie tak nie powiedzieli, powiedzieli że z Leonem trudno zrobić horror i tyle.Jestem pewien, że pojawi w grze się większość bohaterów poprzednich części, kwestia kto będzie grywalny.
Opublikowano wczoraj o 08:39 1 dzień W zasadzie to racja. Mogą odstawić taki numer jak w 8 albo dodatku do 7 i zagramy w stylu rambo.
Opublikowano wczoraj o 08:40 1 dzień 1 minutę temu, MichAelis napisał(a):Nigdzie tak nie powiedzieli, powiedzieli że z Leonem trudno zrobić horror i tyle.No dokładnie, a co oni chcą zrobić? Horror. Z każdego zdania bił przekaz, że gra ma przede wszystkim straszyć i że z Leonem to się nie uda. Dla mnie to brzmiało jak wyraźny przekaz w stronę trujących im fanów, że mają się odpierdolić, bo piękniś nie będzie grywalny.Z drugiej strony widać też że chcą tą odsłoną wymasować prostatę wszystkim po trochu, stąd dwie różne kamerki do wyboru, stąd niby nowa, ale jednocześnie powiązana z serią bohaterka. Może tak samo być z gameplayem, a mongoły nas teraz trollują podsuwając fałszywy trop. Byle tylko próba zadowolenia każdego nie skończyła się jak z RE6. Edytowane wczoraj o 08:45 1 dzień przez Josh
Opublikowano wczoraj o 09:13 1 dzień Gra jest kamieniem milowym na 30lecie serii i upamiętnieniem tych co byli wcześniej. Tak mówili też. Można interpretować jak się chce.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Czy nowy hol dorówna innym już legendarnym z tej serii? Jak pokazywali te inne urywki to miałem flashbacki z village i korytarzem płodziana. Mimo wszystko licze że zachowają równowage z tym goniącym nas stworkiem
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jakim kurwa trzeba być debilem żeby w ogóle wpaść na taki pomysł. Szkoda, że nie wypuszcza tego i sprzedaż byłaby 50k. Widzę, że Capcom jak żadne inne studio potrzebuje takie strzała po pyzdzie raz na dekadę na ogarnięcie.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Czy nowy hol dorówna innym już legendarnym z tej serii? Jak pokazywali te inne urywki to miałem flashbacki z village i korytarzem płodziana. Mimo wszystko licze że zachowają równowage z tym goniącym nas stworkiemWygląda bardziej jak hol jakiegoś urzędu lub budynku rządowego.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 27 minut temu, Josh napisał(a):Brzmi jak bullshit.To jest capcom, dokładnie przez to brzmi jak 100% legit8 minut temu, Pupcio napisał(a):A nie było coś mówione że to jakaś klinika?Zakład psychiatryczny w Choroszczy i goni nas Paolo
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Zrozumiałbym tak dziwną grę w przypadku spinoffu albo jakiegoś eksperymentu klepanego przez Capcomowskich stażystów, ale że ktoś tam chociaż przez 5 sekund pomyślał: "tak, to będzie właściwy kierunek dla głównej części serii", to mi się to w pale nie mieści. Najdalej jak poszli z dziwactwami z pełnoprawnym, numerowanym Residentem to było przy okazji Szóstki (Call of Duty, multikowa rzeźnia, chowanie się za osłonami, wrestlingowe melee, popylanie na motorach w stylu Szybkich i wściekłych, boksowanie z Tyrantem), ale nawet tam, mimo tych wszystkich dziwactw dało się poczuć że to cały czas Resident Evil.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Residenty to strzelanie (w mniejszym lub większym stopniu) do zombiaków i zmutowanych stworków. Siódemka i ósemka to już nie to samo.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 28 minut temu, Josh napisał(a):Zrozumiałbym tak dziwną grę w przypadku spinoffu albo jakiegoś eksperymentu klepanego przez Capcomowskich stażystów, ale że ktoś tam chociaż przez 5 sekund pomyślał: "tak, to będzie właściwy kierunek dla głównej części serii", to mi się to w pale nie mieści. Najdalej jak poszli z dziwactwami z pełnoprawnym, numerowanym Residentem to było przy okazji Szóstki (Call of Duty, multikowa rzeźnia, chowanie się za osłonami, wrestlingowe melee, popylanie na motorach w stylu Szybkich i wściekłych, boksowanie z Tyrantem), ale nawet tam, mimo tych wszystkich dziwactw dało się poczuć że to cały czas Resident Evil.No, ale to był "dobry" ruch z ich strony bo spin-off online każdy osra, a jednak nad pełnoprawną częścią ludzie się pochyla by sprawdzić