Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Też nic nie oglądam, miesiąc do premiery to już na spokojnie się poczeka i wgryzie w gierkę samemu.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie wiem po co zrobili z Leona Kratosa, a z Grace bohaterkę walkin sima. Obejrzałem nowy gameplay, no mi się nie podoba. Rzemiosło.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. aa ty pewnie jesteś jednym z tych co nazywali re7 walking simem bo była kamera fpp. Spoczko, spoczko
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Nie, skończyłem wszystkie, po prostu pokazany gameplay Grace jest idiotyczny, nikt tak nie gra. Zresztą w preview redaktorek mówi że obie ścieżki są od siebie różne, co oczywiste, ja po prostu jestem fanem jednolitego gameplayu z odpowiednim wyważeniem składników.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Gdzieś czytałem nawet opinię z preview, że lepiej grać Grace w FPP, a Leona w TPP i chyba tak zagram, wydaje mi się to sensowne.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dla mnie horrory nie tracą nawet 1% klimatu jeżeli ogrywam je w TPP: RE2R, Dead Space, Silent Hille, Sireny itp wszystkie miały widok zza pleców i każda z tych gier potrafiła wystraszyć. FPP z kolei jest w cholerę niewygodne, bo za bardzo ogranicza widok, umykają te wszystkie świetne animacje postaci, w dodatku dłuższe sesje przed konsolą przy takich grach są dla mnie męczące. No i mając taką bohaterkę wolę jednak ją widzieć w pełnej okazałości Wybór więc będzie prosty: Leonem będzie grane w TPP i Grace też.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. FPP Grace raczej na drugie przejście, z ciekawości, bo obawiam się o moje serducho - flashbacki z REVII
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Josh napisał(a):Dla mnie horrory nie tracą nawet 1% klimatu jeżeli ogrywam je w TPP: RE2R, Dead Space, Silent Hille, Sireny itp wszystkie miały widok zza pleców i każda z tych gier potrafiła wystraszyć. FPP z kolei jest w cholerę niewygodne, bo za bardzo ogranicza widok, umykają te wszystkie świetne animacje postaci, w dodatku dłuższe sesje przed konsolą przy takich grach są dla mnie męczące. No i mając taką bohaterkę wolę jednak ją widzieć w pełnej okazałości Wybór więc będzie prosty: Leonem będzie grane w TPP i Grace też.Fakt brak dupy w FPP to na pewno będzie solidny minusik :/. Kurde podobają mi się te smaczki jak Grace ręce drżą przy celowaniu, a Leon zawodowiec pięknie rocksolid trzymanko gnata. Fajnie, fajnie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też planowałem robić pierwsze przejście fpp u grace, ale jednak yebać. Wolę top w takich grach+ już po pierwszym demie widać ile zrobili animacji które się ominie przy innej kamerze
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tylko TPP. Design i animacje postaci muszą być widoczne.Drugie przejscie Grace pójdzie w FPP bo można tez sie dobrze wczuć ehh najgorzej jak GRACZOM daje sie wybór ~~
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tylko plecy dla takich lamusów jak ja, horrorki są zbyt straszne w FPP xd a tak jump scare nie działa. Do dzisiaj mam flashbacki po odpaleniu RE7 na VR, 20 minut wytrzymałem i aż się cały spociłem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 34 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Gdzieś czytałem nawet opinię z preview, że lepiej grać Grace w FPP, a Leona w TPP i chyba tak zagram, wydaje mi się to sensowne.no tak jak Japończyk projektował, fajnie że są opcje i Grace w drugim przejściu to sobie zagram TPP ale Leona zmieniać na fpp nie widzę sensu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Włosy Grace zbyt pięknie pochłaniają światło z zapalczniki aby grać w FPP. Pierwszoosobowy tryb zostawię na kolejne przejścia.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja na drugim przejściu Do tej pory wszystko co pokazują mega mi się podoba i wygląda aż zbyt pięknie żeby było prawdziwe więc pewnie gdzieś jest haczykNajważniejsze że strzelanie wyciągnęli z re4 a nie village i wilkołaków które nie reagują na postrzały
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 minut temu, Pupcio napisał(a):Ja na drugim przejściu Do tej pory wszystko co pokazują mega mi się podoba i wygląda aż zbyt pięknie żeby było prawdziwe więc pewnie gdzieś jest haczykNajważniejsze że strzelanie wyciągnęli z re4 a nie village i wilkołaków które nie reagują na postrzałyCelujesz w wersję na S2? xd Gdyby nie gejkard to bym spróbował.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie mam, pożyczam sobie chociaż to bardziej kaprys bo po demku pragmaty jestem raczej spokojny o działanie residencika na sprzętach typu laktos z biedry
Opublikowano 53 minuty temu53 min Jedyne obawy to o rozłożenie czasu ekranowego na dwóch bohaterów. Podczas zamknietego eventu zwrócono uwagę na fakt że Grace sterowano duzo wiecej. A segment Leona był o wiele krótszy (ale za to intensywniejszy)Mam nadzieję że to tylko przypadek i Leon bedzie miał tam wiele do powiedzenia i nie bedzie tylko fan serwisem na doczepkę :)
Opublikowano 37 minut temu37 min 57 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Leon przypakował by rozbijać głazy pięściamiWidać, że Chris w końcu go namówił na kurację sterydami. Pewnie po całym dniu napierdalania zombie dla relaksu odwiedzają lokalne wulkany wyładowując się na biednych skałach. W sumie design lekko na minus, zawsze wolałem bardziej smukłego i akrobatycznego Leona.
Opublikowano 11 minut temu11 min 38 minut temu, Plackus napisał(a):Jedyne obawy to o rozłożenie czasu ekranowego na dwóch bohaterów. Podczas zamknietego eventu zwrócono uwagę na fakt że Grace sterowano duzo wiecej. A segment Leona był o wiele krótszy (ale za to intensywniejszy)Mam nadzieję że to tylko przypadek i Leon bedzie miał tam wiele do powiedzenia i nie bedzie tylko fan serwisem na doczepkę :)Mówili że jest praktycznie rozłożone po równo. Ja licze że nie będzie tych zmian co chapter czy jak to tam będzie to teraz wyglądało. Jedna większa obawa jak sobie z tym poradzą bo nie łatwo jest zrobić coś takiego dobrze
Opublikowano 4 minuty temu4 min Ja unikam ogladania czegokolwiek ale licze na to ze gameplay Grace bedzie na tyle dobry, ze nie bedzie meczyc przy ponownym przechodzeniu. Jak bedzie mocno oskryptowane to chujowo bo czlowiek bedzie chcial to tylko przebiec jak najszybciej zeby znowu grac Leonem.