Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 35 minut temu, aux napisał(a):Oho, zaczyna się. Norbit mi napisał że kasuje moje zamówienie na Deluxa PS5 i że nie dostaną ani jednej sztuki. I że to ponoć globalny problem z tym wydaniem. Zobaczymy co z EuroRTV. Jak mnie wkur.wią to wleci cyfra z PSS.ja już wczoraj dostałem maila z potwierdzeniem dostawy w piątek, edycja deluxe. więc wszystko ok, chyba, że jutro/piątek anulują.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 godzin temu, wodny1988 napisał(a):Premiera na PC o 6 rano potwierdzona - macka Nemesisa im w oko.Dla mnie idealnie. Nocki mam więc wrócę rano do domu, pobiorę, wyśpię się i jak wstanę to będzie grane 😊👌 Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez GwynBleidd_79
Opublikowano 19 minut temu19 min W dniu 23.02.2026 o 11:29, KrYcHu_89 napisał(a):Recki 25 luty o 16:00. 88 pęknie imo. Żadna część nie-rimejk od czasów RE4 nie dostała więcej.
Opublikowano 12 minut temu12 min Wychodzi na to że najlepszy ocenowo residencik od czasu og 4ki z nowych części recek nie oglądam wywalone jaja
Opublikowano 12 minut temu12 min Zagadką to jest jak ktoś mutuje w dupę z zębami zamierza wrócić do poprzedniej postaci
Opublikowano 10 minut temu10 min "running at a beautifully smooth 60 FPS while showcasing stunning graphics without even a single frame drop on a base PS5"
Opublikowano 5 minut temu5 min Byłoby wyżej ale popatrzyłem, że znalazł się jak zwykle jakiś portal co dał 6 i napisał, że poprzednia część im się bardziej podobała i jest step back xd
Opublikowano 3 minuty temu3 min A jak z żonglowaniem postaciami? Ktoś wymienił to w minusach czy jest gituwa?
Opublikowano 3 minuty temu3 min Niech ktoś da znać jak wyczyta czy ktoś napisał ile godzin pierwsze przejście.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Podobno jeden tryb 60 fps na konsolach.Teraz, Patapon napisał(a):Niech ktoś da znać jak wyczyta czy ktoś napisał ile godzin pierwsze przejście.15-16