Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Moze o cenzure i gore chodzi ?! Ale to nie to bo tam mozna nawet 100 lat ustawic
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jak dla mnie to ten główny segment Grace zjada 7 i 8 część, o re3make nie wspominając.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Przypomina RE7 ale feelingiem go przewysza i to grubo. Niby Ethan byl zoltodziobem i swietnie oddawal swoja nieporadnosc, jednak to emocje Grace buduja tutaj swietna atmosfere. Juz wiem ze to wlasnie jej scenariusz przyniesie mi najwiecej radochy. Leon juz dawno stracil swoj przydomek "rookie" a razem z nim poczucie zaszczucia i horroru. U mnie to wlasnie Grace gra pierwsze skrzypce
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie ma Chrisa i Power Rangers to i klimat wrócił.Jest tyle wspaniałych zapożyczeń z najlepszych części i do tego dołożone nowe świetne elementy. Te zbieranie krwi też super, normalnie wylizuje ją z podłóg jak ogórkową chlebem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Jeszcze kilka godzin i koło 18 zasiadam do uczty. Do pracy dopiero w czwartek 5 marca hihi Jak dobrze być graczem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Plus ewolucja jaką przeszły umarlaki i nowe patenty podczas starć z nimi. Rewelacyjna gierka.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, Kolos28 napisał(a): 2 godziny temu, jar3czek napisał(a):włączasz HGiG na tv i dopiero wtedy ustawiasz suwaki. Grać się powinno w HGiG bądź jeśli tv wspiera opcje profesional na wyłączonym DTM. Przy wyłączonym DTM z tą opcją włączoną, dajemy 3 suwaki na 100. Jest to odpowiednik HGiG ale nie psuje odcieni np. ognia tak jak HGiG w LG OLED.Jeśli tv nie wspiera tej zakładki profesional, to zawsze powinno używać się HGiG.No mam profesional. Dałem na 100 i zero różnicy imo. Tylko wtedy co z kalibracją? W PS5 i konsoli. Robić na tym pro?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 52 minuty temu, MEVEK napisał(a):Moze o cenzure i gore chodzi ?! Ale to nie to bo tam mozna nawet 100 lat ustawic Dałem 100 lat, dekapitacje już zweryfikowałem, jest ok :D.Odbicia twarzy Grace klasa, imo na tym filmiku od DF to gorzej wyglądało, ciekawe. A to zwykłe RT High, a nie PT.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Btw o co chodzi z tą weryfikacją wieku na starcie?Wydaje mi się że capcoma bada rynek (np. ankiety jakie tytuły chcą grać ludzie z tamtego albo poprzedniego roku. Oraz teraz w pragmacie i monster Hunter stories również jest wiek do podania w demkach ) pewnie prowadzą jakieś statystyki i na tym skupia dalsze portfolio 18 minut temu, Basior napisał(a):No mam profesional. Dałem na 100 i zero różnicy imo. Tylko wtedy co z kalibracją? W PS5 i konsoli. Robić na tym pro?Niektóre gry nie korzystają z kalibracji wewnątrz systemu ps5. Tylko opierają się na suwakach w samej grze. Coś kojarzę że jakieś spece z jutuba tłumaczyli że wcześniejsze residenty nie korzystały z kalibracji właśnie w menu systemu
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Kurde, że człowiek potrzebuje jeść xD Trzeba szybką przerwę na obiad machnąć.ZA KRÓTKA
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dźwięk 3d na słuchawkach miażdży, niesamowite udźwiękowienie, ta muzyczka jak Leon rozkręca akcje <3Drugi raz przejdę bez słuchawek żeby posłuchać co dual sense z siebie wydaje. DS to jedyna rewolucja w tej generacji. Odrzut od Requiem!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 19 minut temu, Plackus napisał(a):Wydaje mi się że capcoma bada rynek (np. ankiety jakie tytuły chcą grać ludzie z tamtego albo poprzedniego roku. Oraz teraz w pragmacie i monster Hunter stories również jest wiek do podania w demkach ) pewnie prowadzą jakieś statystyki i na tym skupia dalsze portfolioNiektóre gry nie korzystają z kalibracji wewnątrz systemu ps5. Tylko opierają się na suwakach w samej grze. Coś kojarzę że jakieś spece z jutuba tłumaczyli że wcześniejsze residenty nie korzystały z kalibracji właśnie w menu systemuNo to fajnie, że większość userów wrzuca 100 lat.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No mam profesional. Dałem na 100 i zero różnicy imo. Tylko wtedy co z kalibracją? W PS5 i konsoli. Robić na tym pro?Różnica jest np. w odcieniach ognia.Najlepiej w trybie gry zmienić na Filmmaker.Tak kalibrujesz z poziomu konsoli zgodnie z zaleceniami na tych planszach. Myślę, że będzie to dokładnie tyle samo kliknięć co w HGiG.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Najlepsze i dobre ustawianie HDR zawsze podaje youtuber GamingTech, ale widzę, że jeszcze nie wrzucił i czy w ogóle wrzuci, bo ostatni klip wrzucony został 2 m-ce temu. Tak jak ustawiałem dzięki niemu Cronosa czy RE8, wtedy gierka dobrze wyglądała.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nowy PSSR wraz z premierą Requiem. Jeszcze jakieś 4h i siadam do mesjasza, eksajt mam poza skalą kurva https://blog.playstation.com/2026/02/27/upgraded-pssr-upscaler-is-coming-to-ps5-pro/?fbclid=IwdGRjcAQOdyRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeSlIszBKSF81pxKs2vjigssRNJ6UTD6S8zQdehkzzhzzZozuZVjnsqc4QlWU_aem_K7h8QDO1wdvvN_BnsSwkDQ
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 minuty temu, Tralalala napisał(a):Nowy PSSR wraz z premierą Requiem.Jeszcze jakieś 4h i siadam do mesjasza, eksajt mam poza skalą kurva https://blog.playstation.com/2026/02/27/upgraded-pssr-upscaler-is-coming-to-ps5-pro/?fbclid=IwdGRjcAQOdyRleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeSlIszBKSF81pxKs2vjigssRNJ6UTD6S8zQdehkzzhzzZozuZVjnsqc4QlWU_aem_K7h8QDO1wdvvN_BnsSwkDQThe algorithm and neural network used in the new PSSR stem from our Project Amethyst partnership with AMD. Through AMD’s FSR 4 upscaling technology Toggle sprzętowe w marcu, console gaming is back baby xD
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jeśli pierwsze godziny z grą były 9/10 tak teraz, po powrocie na stare śmieci to jest pierdolone 11/10 Fani serii nie mają prawa wystawić nic mniej. CIARECZKI
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Te pitolenie o mleku i ustawieniach gorsze niż tego typa od betonowych firanek. Może osobny temat.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 17 minut temu, Tralalala napisał(a):Nowy PSSR wraz z premierą Requiem.Update PSSR w marcu ;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jaki banger. jestem po etapie z demka Grace, no niesamowita gerka a przecież chuya jeszcze widziałem. Od razu widać że gra robiona pod granie fpp Grace ale ide pod prąd i jadę tpp
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No FPP się wjedzie Grace na drugie playthrough Postać Grace jest zbyt dobrze budowana, żeby nie widzieć jej zmagań na żywca
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. A to jak przeładowuje broń z odpaloną latarką w TPP? C'mon Trzęsące się ręce przy celowaniu, potykanie się przy ucieczkach. Gra obstrzona w takie detale jest nieźle.Po 8 godzinach jedyny zarzut jaki mam to zerowe wyzwanie. Jak na nowożytne RE to jest za łatwo imo na tym Standardowym.Za to już się cieszę na przejście na wyższym poziomie I w sumie i tak chyba dalej w TPP bo przecież stroje z deluxa mam, trzeba będzie ponosić xd