Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dobrze że połowa tej gry to klasyczny resident bo gdyby to był czysty akcyjniak z takimi wynikami to re10 znowu byłby 6ką
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 27 minut temu, łom napisał(a):Co ja czytam Nie dość że są jacyś fani RE0 (gdzie skrzynki to tylko jeden z problemów tym bardziej że wcześniej wyszły RE2,3 i 1Remake które są parę klas lepsze) to największe niewypały w serii są uważane przez kogoś za ok postacie xd Steve czy ten duet z Rev1 to do kompletnego zaorania.No ja wszystkie wymienione rzeczy i lubię jeszcze RE Survivor.Do Steve tylko się nie przyznaje, bo nie wiem kto to jest. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Czokosz
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ej mi też się podobał RE0, tyle się naczytałem o braku skrzynki i trudnościach związanych z jej brakiem, ale nie było tak źle, dobrze mi się grało, ten pociąg i te piękne klimatyczne kadry, no miodzio . Co do RE9, dałbym też do top 3 zaraz za RE2 i RE4 remake .
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. U mnie pierwsze miejsce nie zmieni się już nigdy i jest nim od wielu lat Resident Evil Remake.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. RE Remake ma najrówniejszy poziom lokacji. Nie ma tam nic o czym można powiedzieć, że wygląda źle.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak zaczynają sie jaskinie to zamykasz oczy? hehe nie ma czegoś takiego jak resident evil bez chujowej lokacji
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. O ile z tym moim ulubionym duetem z Rev1 pisałem z przymrużeniem oka, tak RE0 naprawdę lubię i nie rozumiem dlaczego sympatia do tej części spotyka się ze zdziwieniem. Oczywiście nie jest to żaden sztos z dzisiejszej perspektywy, ale to nadal dobra gra. Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Czokosz
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dzisiaj udało mi się wbić platynę (w sumie mój pierwszy Resi z platyną). Łącznie poświeciłem na to 4 przejścia z czego przy pierwszym runie nie brałem pod uwagę przechodzenie gry pod kątem trofeów. Bawiłem się doskonale, nawet uciekanie przed The Girl/Child na Insanity nie było takie straszne, jak znajomy mi opisywał. Mocne 9/10, gdzie jedyne minusy, to zbyt rutynowe podejście do straszenia (typowe jump scarey) i za mała różnorodność przeciwników dla Leona. No i OST jakoś tak mało klimatyczny mi się wydawał. Tak fun z grania wystrzelił mi poza skalę. Bawienie się w kotka i myszke z przeciwnikami czy nawet skradanie się po klinice dawało mi mnóstwo radochy i po pierwszym ujrzeniu napisów końcowych, nie mogłem doczekać się, aż wrócę ponownie do świata tej gry.Liczę, źe Capcom nie da ciała i 10 nie będzie typowym akcyjniakiem. Capcom w końcu znalazł złoty środek, aby zadowolić fanów obu obozów, ale też nie pogniewałbym się, gdyby co jakiś czas niższym kosztem tworzyli odsłony ze statyczną kamerą. Na pewno fani tejźe serii pokazali by firmie, że jest na to popyt. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez chrno-x
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Co qwa? :D W ruchu wygląda jak AI slop nałożony na grę xD. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Właśnie miałem wrzucać w PCtowe pierdu pierdu. Podbicie oświetlenia wygląda bardzo ok (chociaż w niektórych miejscach bardziej psuje niż poprawia) i kojarzy mi się z tym jak można dopakować Gothica 2 aplikując Direct X11 tak podmiana ryjów na AI slop wygląda źle. Jak będzie można dezaktywować podmianę twarzy i zostawić tylko nowe oświetlenie to niektóre gry dostaną darmowy remaster.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wizja artystyczna zaczyna się gubić przy takich mechanizmach. Do tego zestawienie takiej realistycznej twarzy/oświetlenia w zestawieniu z nadal growymi animacjami robi taki rozłam że masakra. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kangus
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Możecie mi powiedzieć gdzie się o takich technicznym pierdololo pisze? Bo chciałbym temat gdzieś pociągnąć ale to już nie RE9.To jest dramat, a jeszcze najlepsze jest to co się dzieje jak mruga :D.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Cxy mi się zdaje czy znów hdr to mleko? Idzie to ustawić czy odrazu wyłączyć hdr?Grane na ps5 bieda i oled c1.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. NVIDIA NewsroomNVIDIA DLSS 5 Delivers AI-Powered Breakthrough in Visual...NVIDIA today unveiled NVIDIA DLSS 5, the company’s most significant breakthrough in computer graphics since the debut of real-time ray tracing in 2018.DLSS 5.0 o_OPierwszy!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Szermac napisał(a):Fest to wyglądaChyba chciałeś napisać "po chuju fest". Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Kangus
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, Kangus napisał(a):Możecie mi powiedzieć gdzie się o takich technicznym pierdololo pisze? Bo chciałbym temat gdzieś pociągnąć ale to już nie RE9.Ja tu wrzuciłemOgólne pecetowe pierdu-pierdu - strona 255 - PC - Forum PSX Extreme
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Powinni wrzucić nakładkę dla Figarów czyli Grace z fioletowymi włosami i żeby przedstawiała się jako lesbo-gej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, bartiz napisał(a):Powinni wrzucić nakładkę dla Figarów czyli Grace z fioletowymi włosami i żeby przedstawiała się jako lesbo-gej.Może nie Grace ale są już takie pomysły
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 11 godzin temu, Pupcio napisał(a):Co tam tak Ci siadło w tym zero że aż pierwsze miejsce?11 godzin temu, Pupcio napisał(a):Co tam tak Ci siadło w tym zero że aż pierwsze miejsce?Zostawiam itemki gdzie mi pasuje hehe No i motyw przełączania pomiędzy postaciami oraz samo wykonanie. Piękne tła miała gierka no i była trudna.