Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nic nie oglądałem ani nie słuchałem dzisiaj z previewsów i tak z samego czytania postów się załącza CZEKANDOS
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też nic nie oglądam, miesiąc do premiery to już na spokojnie się poczeka i wgryzie w gierkę samemu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie wiem po co zrobili z Leona Kratosa, a z Grace bohaterkę walkin sima. Obejrzałem nowy gameplay, no mi się nie podoba. Rzemiosło.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. aa ty pewnie jesteś jednym z tych co nazywali re7 walking simem bo była kamera fpp. Spoczko, spoczko
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie, skończyłem wszystkie, po prostu pokazany gameplay Grace jest idiotyczny, nikt tak nie gra. Zresztą w preview redaktorek mówi że obie ścieżki są od siebie różne, co oczywiste, ja po prostu jestem fanem jednolitego gameplayu z odpowiednim wyważeniem składników.