Opublikowano 24 czerwca24 cze W dniu 9.06.2025 o 10:44, MaZZeo napisał(a):sequel do absolutnie najgorszego black osa w historii (BO3) xD tym razem kampania zrobiona będzie przez ludzi po fentanyluTo nie jest sequel BO3. BO7 ma się dziać pomiędzy BO2 i BO3 ale bliżej wydarzeń tej pierwszej.
Opublikowano 7 lipca7 lip Mnie jednak trochę boli, że zrobili remastery mw, mw2, ale już nie zrobili domknęli trylogii.A były plotki że Sony zleciło im zrobienie tego i mieli mieć czasowy ex na jakieś pół roku.
Opublikowano 23 lipca23 lip Call of Duty pozwoli przenieść skiny z Black Ops 6 do nowej odsłony? Wskazówką może być... marihuana | Eurogamer.plbedziecie mieli cyrk day one
Opublikowano 23 lipca23 lip W dniu 14.06.2025 o 20:00, oFi napisał(a):W CS2 gdzie skiny tak na prawdę trzymają tą grę jeszcze na powierzchni jest podobny system. Chłopy z rosji nawet bardzo często z bardzo mała liczba meczy mają tzw. advantage peak (który wpisany jest w kod gry) by zobaczyć Cię po prostu wcześniej (nawet jak Ty wychylasz zaa ściany). Do tego pełno jest sytuacji gdzie typa nie da się zabić w plecy waląc nawet technicznie serie po 3 strzały czy to z pistoletu czy z rifle'a.Uwielbiam takie teorie spiskowe, których źródłem są jakieś filmy na youtube gości, którym nie idzie i szukają problemów w samej grze. Może "chłopy z rosji" po prostu czitują, a nie, że Valve umieszcza w grze takie gówno? Edytowane 23 lipca23 lip przez krzysiek923
Opublikowano piątek o 15:235 dni Premiera 14 listopada. Fajna data. Akurat ludzie juz będą odchodzić od BF6 i przepraszać sie z CoDem.
Opublikowano sobota o 11:164 dni W dniu 7.07.2025 o 21:14, McDrive napisał(a):A były plotki że Sony zleciło im zrobienie tego i mieli mieć czasowy ex na jakieś pół roku.Sony to może sobie zlecać xD
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jedno wielkie XD. Dobrze, ze mnie tylko rankedy interesują. Chociaż juz są tak zniszczone przez cziterów, ze prawdopodobnie w tym roku odpuszczę.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Takie same reakcje w sumie były przy zapowiedzi BO2, a dziś wielu uznaje go za najlepszego CoDa :D
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 6 godzin temu, ElGritar napisał(a):Takie same reakcje w sumie były przy zapowiedzi BO2, a dziś wielu uznaje go za najlepszego CoDa :DNa przykład ja