Opublikowano 24 czerwca24 cze W dniu 9.06.2025 o 10:44, MaZZeo napisał(a):sequel do absolutnie najgorszego black osa w historii (BO3) xD tym razem kampania zrobiona będzie przez ludzi po fentanyluTo nie jest sequel BO3. BO7 ma się dziać pomiędzy BO2 i BO3 ale bliżej wydarzeń tej pierwszej.
Opublikowano 7 lipca7 lip Mnie jednak trochę boli, że zrobili remastery mw, mw2, ale już nie zrobili domknęli trylogii.A były plotki że Sony zleciło im zrobienie tego i mieli mieć czasowy ex na jakieś pół roku.
Opublikowano 23 lipca23 lip Call of Duty pozwoli przenieść skiny z Black Ops 6 do nowej odsłony? Wskazówką może być... marihuana | Eurogamer.plbedziecie mieli cyrk day one
Opublikowano 23 lipca23 lip W dniu 14.06.2025 o 20:00, oFi napisał(a):W CS2 gdzie skiny tak na prawdę trzymają tą grę jeszcze na powierzchni jest podobny system. Chłopy z rosji nawet bardzo często z bardzo mała liczba meczy mają tzw. advantage peak (który wpisany jest w kod gry) by zobaczyć Cię po prostu wcześniej (nawet jak Ty wychylasz zaa ściany). Do tego pełno jest sytuacji gdzie typa nie da się zabić w plecy waląc nawet technicznie serie po 3 strzały czy to z pistoletu czy z rifle'a.Uwielbiam takie teorie spiskowe, których źródłem są jakieś filmy na youtube gości, którym nie idzie i szukają problemów w samej grze. Może "chłopy z rosji" po prostu czitują, a nie, że Valve umieszcza w grze takie gówno? Edytowane 23 lipca23 lip przez krzysiek923
Opublikowano 15 sierpnia15 sie Premiera 14 listopada. Fajna data. Akurat ludzie juz będą odchodzić od BF6 i przepraszać sie z CoDem.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie W dniu 7.07.2025 o 21:14, McDrive napisał(a):A były plotki że Sony zleciło im zrobienie tego i mieli mieć czasowy ex na jakieś pół roku.Sony to może sobie zlecać xD
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Jedno wielkie XD. Dobrze, ze mnie tylko rankedy interesują. Chociaż juz są tak zniszczone przez cziterów, ze prawdopodobnie w tym roku odpuszczę.
Opublikowano 20 sierpnia20 sie Takie same reakcje w sumie były przy zapowiedzi BO2, a dziś wielu uznaje go za najlepszego CoDa :D
Opublikowano 20 sierpnia20 sie 6 godzin temu, ElGritar napisał(a):Takie same reakcje w sumie były przy zapowiedzi BO2, a dziś wielu uznaje go za najlepszego CoDa :DNa przykład ja
Opublikowano 21 sierpnia21 sie W dniu 20.08.2025 o 12:13, ElGritar napisał(a):Takie same reakcje w sumie były przy zapowiedzi BO2, a dziś wielu uznaje go za najlepszego CoDa :DZ BO, to tylko ta pierwsza część była zajebista. Każda następna, coraz bardziej staczała się w kierunku gówna. Nie rozumiem jak można w grze nastawionej na strzelaniu robić motywy jak z Incepcji. Już te wycieki ze skasowanego "Future warfare" wyglądały lepiej niż BO4 i 7 razem wzięte Brakuje mi fabuły jak w starej trylogii MW.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Mocne slowa.Ja nie gralem w CoD dawno ale z sentymentu ogladam zawsze mistrzostwa i jesli BO7 zaoferuje system poruszania z BO3 to juz wiem, ze bedzie to zajebiste, do ogladania oczywiscie.Grac w BO3 nigdy sie nie nauczylem a probowalem ponad rok. W Infinite Warfare lepiej mi szlo. W tej grze Infinite Ward zrobili najlepszy aim assist jaki istnial w call of duty az do czasu MW19.A co do BO2 to BO2 >>> wszystko
Opublikowano 21 sierpnia21 sie 2 minuty temu, Ken Adams napisał(a):Mocne slowa.Ja nie gralem w CoD dawno ale z sentymentu ogladam zawsze mistrzostwa i jesli BO7 zaoferuje system poruszania z BO3 to juz wiem, ze bedzie to zajebiste, do ogladania oczywiscie.Grac w BO3 nigdy sie nie nauczylem a probowalem ponad rok. W Infinite Warfare lepiej mi szlo. W tej grze Infinite Ward zrobili najlepszy aim assist jaki istnial w call of duty az do czasu MW19.A co do BO2 to BO2 >>> wszystkoKtóry system poruszania? Bieganie po ścianach? To było dostępne tylko w kilku miejscach i to tak chujowe, że na początku meczu podbiegałem i czekałem na tych którzy z tego korzystali. 2-3 kille były na dzień dobry.
Opublikowano 21 sierpnia21 sie Yup. Bieganie po scianach, podwojny skok na kilka metrow, to bylo wlasnie zajebiste. Chociaz osobiscie uwazam, ze w Infinite Warfare jeszcze lepiej im to wyszlo niz w BO3. Cieszie sie na powrot exo kombinezonow i fruwania
Opublikowano wtorek o 19:533 dni Słyszymy Was gracze, ale zamknijcie już mordy coorwy i kupujcie skórki fruwającej Niki Minaj
Opublikowano środa o 00:162 dni Czyli jak dupa się pali to da się robić gry mniejsze objętościowo i bez durnej aplikacji
Opublikowano środa o 13:192 dni https://twitter.com/charlieINTEL/status/1960387116480803069Wystarczyło spore zainteresowanie betą BF6 :)
Opublikowano środa o 13:202 dni To dobrze, że pozostanie tylko czysty militarny futuryzm bez durnych skórekojoj
Opublikowano środa o 13:492 dni XDnie śledzę tej gry, ale może z tego też się wycofają, inaczej ten tweet nie ma sensuno i może te skiny to tylko pod warzone... prawda? prawda?! Edytowane środa o 13:512 dni przez krzysiek923
Opublikowano wczoraj o 00:19 1 dzień Jak chcą się w takie skiny bawić, to niech po prostu zrobią tytuł o nazwie "cod 3000" w głębokiej przyszłości z innymi układami słonecznymi i wszystko będzie cymesik. Będą mogli zrobić colab z Drukanem i dać skin łysego bambusa