Opublikowano 12 godzin temu12 godz. To samo. Nie grałem w czwórkę, nawet kusi kupić na switcha, ale chyba lepiej zabrać się za backlog i poczekać na remake.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Nie lepiej ograć 2 razy 2 wersje jednej z najlepszych gier jakich zasmakujecie w życiu? p4 nie jest tak rozjebana na 100h jak p5 i nie męczy buły dungeonami jak p3. Tak zwana gra ideał. Najlepsza miejscówka, najlepsze ziomki, najlepsze SYĆKO
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nikt nie jest tak głupi, żeby wydawać swoje gry w maju, więc wszystkie wyjdą w lutym.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja bym P4G nie przekreślał, szczególnie tej niedawnej reedycji na współczesne sprzęty.Gra jest dobra i przystępna i całkiem dobrze się zestarzała, w porównaniu do P3. Klimacik najlepszy, muzyka top, a voice-acting angielski ludzie chwalą, z takich czy innych powodów.P4R pewnie będzie również dobry, skoro P3R się udał, ale już tam co bardziej trzepnięci fani płaczą, właśnie odnośnie tej kolorystyki, zmiany aktorów oraz odnośnie potencjalnej cenzury, choć o grze póki co prawie nic faktycznie nie wiadomo. O premierze nic nie wiadomo, to równie dobrze można w międzyczasie ograć oryginał. To nie przypadek P3, gdzie było kilka wersji, każda inna i żadna idealna.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 1 godzinę temu, Suavek napisał(a):ale już tam co bardziej trzepnięci fani płaczą, właśnie odnośnie tej kolorystyki, zmiany aktorów oraz odnośnie potencjalnej cenzury,No jest za kolorowo nie no się zobaczy, pokazali gameplay z lata więc fajnie, czuć ten klimacik chińskiej anime wsi. Golden po prostu był specyficzny z tą oprawą pod tym względem no ale nikt mi nie zabiera tej wersji więc luźno niech sobie eksperymentują z czym i jak chcą