Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ciekawe, czy faktycznie premiera w 2027, szczególnie jeśli wierzyć plotkom, że P6 również we wrześniu 2027. Strasznie przyszły rok się wydaje zapchany RPGami. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby jednak wydali czwórkę pod koniec roku, ale zgaduję, że to nierealne przez GTA.Z drugiej strony, chyba w tym roku Atlus nic jeszcze nie wydał. O ile nie będzie jakiegoś zaskoczenia (P1/P2 Remaster?), to w sumie dość nietypowe.Nic to. Po 19 piwko i oczekiwanie na Yukiko bożą. Ciekaw jestem kolekcjonerki.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 30 rocznica w końcu, czas najwyższy coś wydać poza maskotkami i lalkami
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Gdyby nie fakt, że nie było żadnych konkretnych leaków (oprócz odzieży), to bym pomyślał, że mogliby dziś ogłosić remaster P1 i P2 z natychmiastową premierą w GamePassie. Jeśli dobrze pamiętam, to P4G na PC również pojawiło się znienacka. I wtedy P4R na początek 2027 i P6 na lato."Pesymistyczny" wariant to trailer czwórki na przyszły rok i krótki teaser szóstki z logo i niczym konkretnym.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 52 minuty temu, Suavek napisał(a):Ciekawe, czy faktycznie premiera w 2027, szczególnie jeśli wierzyć plotkom, że P6 również we wrześniu 2027. Strasznie przyszły rok się wydaje zapchany RPGami. Nie miałbym nic przeciwko, gdyby jednak wydali czwórkę pod koniec roku, ale zgaduję, że to nierealne przez GTA.Z drugiej strony, chyba w tym roku Atlus nic jeszcze nie wydał. O ile nie będzie jakiegoś zaskoczenia (P1/P2 Remaster?), to w sumie dość nietypowe.Nic to. Po 19 piwko i oczekiwanie na Yukiko bożą. Ciekaw jestem kolekcjonerkMetaphor i P3R też wyszły w tym samym roku, a do tego wtedy wyszła wielka Yakuza i Rebirth, nie ma żadnego problemu.2027 to będzie 2024-2. 45 minut temu, Suavek napisał(a):Gdyby nie fakt, że nie było żadnych konkretnych leaków (oprócz odzieży), to bym pomyślał, że mogliby dziś ogłosić remaster P1 i P2 z natychmiastową premierą w GamePassie. Jeśli dobrze pamiętam, to P4G na PC również pojawiło się znienacka. I wtedy P4R na początek 2027 i P6 na lato."Pesymistyczny" wariant to trailer czwórki na przyszły rok i krótki teaser szóstki z logo i niczym konkretnym.P1 i P2 mają sens w remasterze? Tam chyba sporo trzebaby pozmieniać, nie wiem nie grałem, ale tak, żeby to było grywalne i wyglądało to raczej rimejk.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Fajnie jakby były remastery dla samego zachowania tych gier w najlepszej wersji. Ja bym osobiście podziękował bo nie mam ochoty na losowe walki co 5 sekund, poprosze porządny rimejk 1 i 2 kiedyś tam
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Raczej mi chodzi o to, że jak dotychczas niemal w każdym roku Atlus wydawał jakąś grę, choćby nieznaczny spinoff. 2024 to w ogóle szał, bo jeszcze SMT5V był przecież. Natomiast na 2026 jak na razie nie ma nawet żadnej zapowiedzi od nich. Dlatego zastanawiam się, czy nie mają czegoś jeszcze w zanadrzu do ogłoszenia, czy jednak premierę czwórki ogłoszą na koniec roku.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 20 minut temu, Suavek napisał(a):Raczej mi chodzi o to, że jak dotychczas niemal w każdym roku Atlus wydawał jakąś grę, choćby nieznaczny spinoff. 2024 to w ogóle szał, bo jeszcze SMT5V był przecież. Natomiast na 2026 jak na razie nie ma nawet żadnej zapowiedzi od nich. Dlatego zastanawiam się, czy nie mają czegoś jeszcze w zanadrzu do ogłoszenia, czy jednak premierę czwórki ogłoszą na koniec roku.W sumie fakt mogą zrobić jak z P3 i P4, najpierw remastery potem rimejki.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pięknie wjedzie Personka przed Fajnalem i Veroniką. Ależ to będzie dobry początek roku.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ehh no nic ide odprawiać modły do miyamoto san i segi san o wersje na nintendo
Opublikowano 59 minut temu59 min Japońska kolekcjonerka słaba, ale okłada gry super.Nic nie znaczące kostiumy i BGM których nikt nie potrzebuje jako DLC. Czyli można kupić zwykłą edycję spokojnie. Chyba, że zachód dostanie coś ciekawszego w limitce.
Opublikowano 38 minut temu38 min 36 minut temu, Pupcio napisał(a):Ehh no nic ide odprawiać modły do miyamoto san i segi san o wersje na nintendoTa gra jest na tym samym poziomie graficznym co rimejk trójki. Dziwię się, że od razu nie dają day one na switcha
Opublikowano 35 minut temu35 min To są techniczne patałachy od zawsze, taki gamefreak chińskich czytanek, p3r dopiero po patchu dobrze działa a każdy wie jak to wygląda xD
Opublikowano 32 minuty temu32 min No to fakt, ale mam nadzieję, że w miarę szybko ogarną tego porta, bo czwóreczka boża persony jak mało która gra nadaje się idealnie do ogrywania pod kocykiem na switchu.
Opublikowano 11 minut temu11 min Będzie. Po roku. Półtora z patchem.Na zwiastunie SEA jeszcze takie coś:SCyfrowo bez szału. Wystarczy podstawka:Nie wiem z jakiej platformy są screeny na oficjalnej stronie, ale nie wygląda to za dobrze...Mam nadzieję, że to XSS...
Opublikowano 9 minut temu9 min W tam jest okej, nie spodziewałem się niczego innego po P3. Robią totalną fuszerke z nowym fikuśnym interfejsem bo po p5 zrobili sobie z tego wizytówkę person
Opublikowano 4 minuty temu4 min P6 przecież będzie wyglądac podobnie. Nie spodziewałbym się na waszym imejscu że to nagle będzie przeskok generacji jak chodzi o jakość detali w grafice. Gra będzie pewnie potężna i wielka więc tym bardziej nikt tam nie zrobi dużo więcej graficznie niż widać na trailerze P4 Revival. Dla mnie trailer spoko.