Skocz do zawartości

Blood Message

Featured Replies

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to Chinole całkowicie zdominują nie tylko motoryzacjęobama

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• lukas_k96
    lukas_k96

Ciekawe połączenie różnych gatunków, różnych mechanik tylko jedna rzecz mi się nasuwa - to będzie kolejna gra z poziomem walki ala "soulslike" czy nie?

• DarkStar
    DarkStar

Nie wygląda. Raczej typowe action adventure. Ciekawe czy to też będzie jakiś open world, bo jest kilka takich ujęć, ale większość trailera wyglądała mi na zamknięte lokacje. Ogólnie fajne. Chiny (ogól

Opublikowano

Ciekawe połączenie różnych gatunków, różnych mechanik tylko jedna rzecz mi się nasuwa - to będzie kolejna gra z poziomem walki ala "soulslike" czy nie?

Opublikowano

Nie wygląda. Raczej typowe action adventure. Ciekawe czy to też będzie jakiś open world, bo jest kilka takich ujęć, ale większość trailera wyglądała mi na zamknięte lokacje. Ogólnie fajne. Chiny (ogólnie Azja) się wybijają w game devie coraz bardziej.

Opublikowano

Wygląda aż za dobrze i pojawiają się obawy o jakiś scam. Ale juz kilka razy chińscy developerzy zawstydzali niedowiarków więc może i tym razem się uda.