Opublikowano 17 lipca17 lip 37 minut temu, Perez napisał(a):Ano zrobił, ale wtedy ta wersja, która była, nam pasowała i zostawiliśmy.Oceniaczka wydaje mi się max prosta: nazwa studia, gatunek, plusy, minusy, ocena i okładka gry - krótki, na temat, jednokolorowe czarne tło, żadnych kombinacji.Generalnie to chyba jest tak, że jak już pojawia się zapowiedź z wizualizacjami, to w zasadzie numer jest na ostatnim zakręcie. Mam rację?Wtedy można już zrobić już tylko tyle.
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor 1 minutę temu, macGyver napisał(a):Generalnie to chyba jest tak, że jak już pojawia się zapowiedź z wizualizacjami, to w zasadzie numer jest na ostatnim zakręcie. Mam rację?Wtedy można już zrobić już tylko tyle.Nieee, jeszcze sporo przed nami. Zapowiedź jest zazwyczaj ok. 1,5 miecha przed oddaniem numeru do druku, czyli koniec sierpnia. Na tym etapie zazwyczaj mamy gotowe ze 20% stron (m.in. te do wizualek), kolejne 30% po korekcie i gotowe do składania, kolejne 30% u korektora i to co zostaje jeszcze się pisze.
Opublikowano 17 lipca17 lip Udało się zamówić limitkę jeszcze rano. Ludzie strasznie szybko się rzucili, bo z minuty na minutę ubywało egzemplarzy. Fajnie, że jest tylu pasjonatów
Opublikowano 17 lipca17 lip 2 godziny temu, Perez napisał(a):Nieee, jeszcze sporo przed nami. Zapowiedź jest zazwyczaj ok. 1,5 miecha przed oddaniem numeru do druku, czyli koniec sierpnia. Na tym etapie zazwyczaj mamy gotowe ze 20% stron (m.in. te do wizualek), kolejne 30% po korekcie i gotowe do składania, kolejne 30% u korektora i to co zostaje jeszcze się pisze.Dziurę w ziemi kupujemy, jak u dewelopera. 😉
Opublikowano 17 lipca17 lip 3 godziny temu, Perez napisał(a):Nieee, jeszcze sporo przed nami. Zapowiedź jest zazwyczaj ok. 1,5 miecha przed oddaniem numeru do druku, czyli koniec sierpnia. Na tym etapie zazwyczaj mamy gotowe ze 20% stron (m.in. te do wizualek), kolejne 30% po korekcie i gotowe do składania, kolejne 30% u korektora i to co zostaje jeszcze się pisze.To trochę długi zakręt ;)Generalnie to chodziło mi o to, czy już jest jakiś mocny koncept na cały numer (a na to wskazują wizualuzacje), które już raczej nie dają odwrotu od dokonanych wyborów.Z racji, że nie stoi nad tym drugi Ken Levine, więc tak zostanie.Okay, dzięki za wyjaśnienia od kuchni.
Opublikowano 17 lipca17 lip 5 godzin temu, Hubert249 napisał(a):Wychodzi na to, że w ostatniej chwili zdążyłem kupić limitowaną. @Perez, a jesteście w stanie określić kto kupił pierwszy egzemplarz?
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor 25 minut temu, triboy napisał(a):@Perez, a jesteście w stanie określić kto kupił pierwszy egzemplarz?Ten jak podpytuje, jakby WIEDZIAŁ :P
Opublikowano 17 lipca17 lip 38 minut temu, MYSZa7 napisał(a):pewnie @ProstyHekerDopiero o 20:06 dostałem potwierdzenie, bo nie mogłem znaleźć hasła. Pewnie jestem TOP10 zamówienie 49521 wariacie
Opublikowano 17 lipca17 lip Autor Godzinę temu, ProstyHeker napisał(a):Dopiero o 20:06 dostałem potwierdzenie, bo nie mogłem znaleźć hasła. Pewnie jestem TOP10 zamówienie 49521 wariacieNawet TOP9
Opublikowano 18 lipca18 lip 10 godzin temu, Perez napisał(a):Ten jak podpytuje, jakby WIEDZIAŁ :PTo pewnie będzie z jakąś dedykacją A najlepsze jest to, że nigdy nie miałem żadnego Xboxa
Opublikowano 18 lipca18 lip Z dystansu cover z Kasumi wygląda jakby na jej karku znajdowała się silna męska ręka nieco ją podduszając. Kiedyś tak na to nie patrzyłem. Edytowane 19 lipca19 lip przez ciwa22
Opublikowano 19 lipca19 lip 15 godzin temu, ciwa22 napisał(a):Z dystansu cover z Kasumi wygląda jakby na jej karku znajdowała się silna męska ręka nieco ją podduszając. Kiedyś tak na to nie patrzyłem.Mogło być gorzej
Opublikowano 19 lipca19 lip Autor 52 minuty temu, Shen napisał(a):Downsizing dotyka nawet PE Aż go chyba spytam o tę „niezłą sumkę” :P Natomiast nie mam tych specjali od Łapusza, a ciekaw jestem, ile tam było stron?
Opublikowano 19 lipca19 lip 1 minutę temu, Perez napisał(a):Aż go chyba spytam o tę „niezłą sumkę” :PNatomiast nie mam tych specjali od Łapusza, a ciekaw jestem, ile tam było stron?Dreamcast 116, Saturn 108, PS2 124
Opublikowano 19 lipca19 lip Kupiłem przy okazji ps3 extreme i parę innych a to wychodzi dopiero we wrześniu. Ale luzik na razie mam co czytać :)Co do PC extreme szkoda że nie było nic o Age of Empires, chyba że przeoczyłem
Opublikowano 20 lipca20 lip 10 hours ago, Perez said:Aż go chyba spytam o tę „niezłą sumkę” :PNatomiast nie mam tych specjali od Łapusza, a ciekaw jestem, ile tam było stron?Dodaj 10 stron reklam to sumka będzie jeszcze większą i liczba stron go zadowoli
Opublikowano 20 lipca20 lip Mam nadzieję, że trafi się limitka nieopłacona - niestety nie zdążyłem. Zresztą, nie spodziewałem się, że tak szybko zejdzie!
Opublikowano 20 lipca20 lip Cyce kuszą, ale testosteron Pana Fishera jednak wygrywa ten nierówny pojedynek
Opublikowano poniedziałek o 08:275 dni Autor Dobry! Za nami kilka dni przedsprzedaży i pierwsze statsy:edycja limitowana - 400 egz.Tom Clancy’s Splinter Cell - 109Halo 2 - 98 Dead or Alive 3 - 69Ninja Gaiden - 59Fable - 54Conker: Live & Reloaded - 50Total 839 egz.
Opublikowano poniedziałek o 09:445 dni Nie dziwne, bo okładka ze Splinterem chyba najbardziej spójna jest. Gdyby cycky były inne, to pewnie by były liderem.
Opublikowano poniedziałek o 09:515 dni Splinter spodziewałem się, że bedzie wysoko, za to Ninja Gaiden tak nisko mnie zdziwił