Opublikowano sobota o 13:502 dni Autor @twilitekid proszę bez takich tekstów w stosunku do redakcji czy współpracowników - jak masz uwagi do czyjegokolwiek materiału to napisz, ale naprawdę można sobie darować jakieś osobiste wycieczki.
Opublikowano sobota o 13:542 dni Stwierdzam fakty, chłop się skompromitował wielokrotnie i nie powinien być publikowany. Mowa o NRgeek bo skasowałeś mój post. Edytowane sobota o 13:542 dni przez twilitekid
Opublikowano sobota o 14:022 dni Autor 2 minuty temu, twilitekid napisał(a):Stwierdzam fakty, chłop się skompromitował wielokrotnie i nie powinien być publikowany. Mowa o NRgeek bo skasowałeś mój post.Skasowałem, bo obrażasz autora, a na to zgody nie ma, nawet jeśli nie podobają Ci się jego teksty. Jak masz uwagi do materiałów NRGeeka w Xbox Extreme to zapraszamy do komentowania.
Opublikowano sobota o 14:222 dni Kurde za późno, ale co nrgeek napisał nieprawdę czy po prostu go skrytykowałeś?
Opublikowano sobota o 14:262 dni Kurde, a ja zaspałem i wziąłem po czasie z allegro, ale czekam cierpliwie na wtorek/środę i na okładkę z Gaidenem
Opublikowano sobota o 14:442 dni 20 minut temu, grzybiarz napisał(a):Kurde za późno, ale co nrgeek napisał nieprawdę czy po prostu go skrytykowałeś?Nic strasznego nie napisałem. Gdybym napisał naprawdęco o nim o o jego pokroju atencjuszach sądzę i co sądzę o nawiązywaniu z nimi współpracy na łamach extrima to pewnie dostałbym bana 😬
Opublikowano sobota o 16:221 dzień hura! wreszcie odebralem z paczkomatu wyczekiwany przeze mnie egzemplarz xbox extreme ktory zamowilem w przedsprzedazy nie rozumiem dlaczego niektorzy czytelnicy narzekaja ze jako wydawca wydajecie za duzo wydan specjalnych ja jestem zupelnie innego zdania mianowicie bardzo sie ciesze ze wydania specjalne są drukowane wracajac do xbox extreme to zamowilem opcje z conker live and reloaded na okladce i musze przyznac ze bardzo mi sie podoba ogolnie bardzo fajny format z porzadna okladka no i ten zapach druku uwielbiam :) pozdrawiam przy okazji redaktora komodo z ktorym mialem przyjemnosc pogadac na psx extreme party o grach i nowym sprzecie
Opublikowano wczoraj o 12:11 1 dzień Odebrane z paczkomatu, okładka limitka. Próbuję wyczuć nuty zapachowe kleju, trochę czuję rybę, nie wiem czy śledź czy coś innego. Będzie czytane, Xbox to moja jedyna konsola tamtej generacji, poszedłem trochę pod prąd nie kupując PS2 ( @whitesand pozdrawiam, kiedyś mi zaprezentowałeś wszystkie konsole i namówiłeś na Xboxa, to już ponad 20 lat temu!), także sentyment jest.
Opublikowano wczoraj o 13:27 1 dzień Autor Ciekawe, czy to ktoś kupuje... Bodaj przy Amidze był wysyp tych limitek na OLX, ale nie śledziłem, czy coś się z tym działo.
Opublikowano wczoraj o 13:47 1 dzień Do mnie to nawet jeszcze nie zostało wysłane. W sumie i tak mnie nie będzie, więc nie będę płakać, tylko muszę sobie kogoś do odbioru załatwić.
Opublikowano wczoraj o 13:54 1 dzień „Zabroniona jest sprzedaż po cenie innej (…)” ogólnie może trza zgłaszać takich januszy. Np lapusz ogarnął i usunął pdfy PE z chomika.
Opublikowano wczoraj o 13:56 1 dzień Autor 5 minut temu, Bzduras napisał(a):Do mnie to nawet jeszcze nie zostało wysłane. W sumie i tak mnie nie będzie, więc nie będę płakać, tylko muszę sobie kogoś do odbioru załatwić.Coś jest nie halo, bo Ty byłeś w pierwszym rzucie ze sklepu i mam numer nadania, no i to teoretycznie wyszło w piątek wszystko. Tak że albo InPost coś pokręcił, albo jednak nie wyszło i czeka. Jutro odbierają kolejną partię, ale podejrzane.
Opublikowano wczoraj o 13:59 1 dzień Może być, ja u siebie widzę jedynie "przesyłka utworzona" i tak sobie leży.
Opublikowano wczoraj o 14:15 1 dzień Autor 14 minut temu, Bzduras napisał(a):Może być, ja u siebie widzę jedynie "przesyłka utworzona" i tak sobie leży.Daj znać w poniedziałek wieczorkiem, bo albo ja przegapiłem (chociaż kurczę mam i zmianę statusu zlecenia na sklepie, etykietę), albo typo z InPostu nie zaskanował. Bo sklep cały wyjechał, nie powinno nic zostać.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Są cycki, dzięki prezesie. Pierwsze wrażenia to jakiś taki mocno sztywny papier i dziwny zapach, którego nigdy jeszcze nie czułem przy żadnych wydawnictwach ikstrima. Pachnie trochę jak jakiś leśny odświeżacz do auta czy coś w tym stylu. Zaskakujące.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Właśnie wyciągnięty z paczkomatu. Grubością jak standardowe numery sprzed kilku lat. Biorę się za przeglądanie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 17 minut temu, PiotrekP napisał(a):Właśnie wyciągnięty z paczkomatu. Grubością jak standardowe numery sprzed kilku lat. Biorę się za przeglądanie.To zależy które numery. Wczoraj pakowałem kilkanaście sztuk archiwów z 2017-2018 to jakie to kurczę było cieniutkie - nie dość, że 100 stron, to bodaj papier 60 (teraz 70g). Dla porównania mam takie większe paczki niż koperty, to Xboksa niektórzy brali 7 okładek to było idealnie - pakowałem i na styk się zamykało. No to w tej samej paczce zmieściło się tych archiwów... ponad 20...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Numer odebrany i cóż.... Z przekorą wybrałem piwniczarską okładkę z Kasumi co by trochę powkurzać małżonkę, mimo że w życiu rozegrałem w DOA może z 10 walk i... kurde... jak to paskudnie wygląda.Art w bardzo słabej rozdzielczości- zdecydowanie do poprawy przy następnych wydaniach, ech, jak sobie pomyślę jak ładnie na żywo może wyglądać taki Fable albo Splinter Cell... No chyba, że tam też trafiły jakieś jpeg'i z pierwszej strony wyszukiwania google W każdym razie liczy się wnętrze, dziś przystępuje do konsumpcji, będzie czytane.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. To samo, również widzę pikseloze. Ale jak to jest z obecnymi okładkami? W jakiej rozdzielczości wydawcy dostarczają, że wychodzi tip top, a te okładki speciali są zawsze takie skompresowane (nawet mimo ery ps3, dość świeżej). Nie ma jakiegoś archiwum plików?Druga sprawa że trochę przegięto z kolorem zielonym. Wszystkie recenzje są zielone? No nie wiem, tylko przejrzałem, ale takie pierwsze wrażenie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 14 minut temu, grzybiarz napisał(a):To samo, również widzę pikseloze. Ale jak to jest z obecnymi okładkami? W jakiej rozdzielczości wydawcy dostarczają, że wychodzi tip top, a te okładki speciali są zawsze takie skompresowane (nawet mimo ery ps3, dość świeżej). Nie ma jakiegoś archiwum plików?Druga sprawa że trochę przegięto z kolorem zielonym. Wszystkie recenzje są zielone? No nie wiem, tylko przejrzałem, ale takie pierwsze wrażenie.Nie ma co porównywać teraz z kiedyś. Teraz dostajemy materiały najwyżej jakości, arty w takiej rozdziałce, że byś z nich sobie billboard zrobił. A to co idzie do specjali to przekopywanie sieci, tego nie ma w sensownych rozdziałkach. Coś tam próbuje się poprawiać, ale jak masz marny plik wyjściowy to ciężko cuda zrobić.