Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 godziny temu, Mari4n napisał(a):Ten tekst o xboksie ostatecznym to tak średnio był potrzebny. Wszystkie te ulepszenia są już dla mocnych hardkorów, i nie wszystkie da się zrobić chałupniczymi metodami. No i o samym procesorze i RAM wspomina w tekście o Chichiro, więc część informacji się dubluje. Z HotD to niezły babol, tego nawet nie trzeba sprawdzać w wikipedii.Spodziewałem się że Konsolite dostanie Panzer Dragoona do recenzji, bo zjadł zęby na serii. Podejrzewam że przyczyną tej decyzji to "coś tam coś tam, redaktor naczelny".Chciałem, szczególnie że Orta podobnie jak Zwei chyba zbyt wiele godzin nabiłem, a nie tak dawno orta stała sie jeszcze lepsza dzięki wstecznej kompatybilności .Jakby co to
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 31 minut temu, Konsolite napisał(a):Chciałem, szczególnie że Orta podobnie jak Zwei chyba zbyt wiele godzin nabiłem, a nie tak dawno orta stała sie jeszcze lepsza dzięki wstecznej kompatybilności .Ale czy w minusach dałbyś BALANS?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 13 minut temu, Konsolite napisał(a):"Konsolajte" PDO ograłem chyba w zeszłym roku, nawet odblokowałem PD1. Dobra gra, grafika jeszcze lepsza, ale brakowało mi ewolucji z PD2.Edit: coś się wideo nie osadziło w cytacie
Opublikowano 52 minuty temu52 min 4 godziny temu, Pix napisał(a):Ale czy w minusach dałbyś BALANS?Jedyny minus Orta że nie ma do odblokowania Zwei2 godziny temu, Mari4n napisał(a):"Konsolajte" PDO ograłem chyba w zeszłym roku, nawet odblokowałem PD1. Dobra gra, grafika jeszcze lepsza, ale brakowało mi ewolucji z PD2.Edit: coś się wideo nie osadziło w cytacieZabezpieczenie przed konkurencyjnymi treściami xd