Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Extreme Party 2025 - impreza Ekstrima w starym stylu

Featured Replies

Opublikowano
43 minuty temu, RoL napisał(a):

Ale piękny nokaut 😀

I tak jej pewnie zaraz odpiszą, że „ale to nie o to chodzi”

• Odpowiedzi 321
  • Wyświetleń 19,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta tancerka nie daje sobie pluć w twarz i jedzie dalej z feministkami: "Aktualnie czuję się uprzedmiotowiona przez Twój post i komentarze go popierające niż przez jakikolwiek komentarz czy rozmowę

• Odkryłem w czeluściach swojego starego laptopa fotki z Extreme Party 5. Jest nawet folder z fotkami z prywatnego aparatu któregoś z ZgRedów. A te były robione przez... kogoś, ewidentnie ziemniakiem. W

Opublikowano
5 minutes ago, BRY@N said:

I tak jej pewnie zaraz odpiszą, że „ale to nie o to chodzi”

Albo w ogole nie odpisza, bo jak szambo wybije to potrafia uciekac gdzie pieprz rosnie takie osoby.
Swoja droga pieknie zaorala je.

A tak przy okazji to rozumiem podkurw czy beke, ale prosze Was wszystkich o w miare kulturalne podejscie do tematu (jak i nie obrazanie/wyzywanie niewinnych osob - tak Ciebie mam na mysli Rozi).

Opublikowano

ale jak do tego doszło że ta tancerka odpisuje na ten niszowy fanpejcz?

Opublikowano

Przeczytałem już wszystkie komenty na FB. Znudziło mi się. Idę kręcić dymy na Twitterze, bo widzę, że tam też podały dalej artykuł z głównej.

Opublikowano
4 minutes ago, kr4wi3c said:

Przeczytałem już wszystkie komenty na FB. Znudziło mi się. Idę kręcić dymy na Twitterze, bo widzę, że tam też podały dalej artykuł z głównej.

No z tego co widze, to tez postuja na tym "faszystowskim" X od Elona Muska ;) Nie wgrywa sie troche w agende ;P

8 minutes ago, grzybiarz said:

ale jak do tego doszło że ta tancerka odpisuje na ten niszowy fanpejcz?

Najwyrazniej doszly ja sluchy o tym dymie i poczula sie uprzedmiotowiona przez ten "fanpejcz", ktory bez fact checkow pierdzielil farmazony niczym Fakt czy Super Express i postanowila naprostowac nieprawde?

Opublikowano

Ładnie Pani Weronika zaorała towarzystwo.

Nic tak nie zawiesza systemu feministce, jak podważenie jej bzdur przez inną kobietę

Opublikowano

Grajmerki obsrały zbroje i wyłączyły możliwość komentowania.

Moim zdaniem za tą całą akcje i nagonkę powinny ponieść konsekwencje.

Zdjąć ze strony i FB wpisy

Wystosować oficjalne przeprosiny

Wpłacić kilka tysi na jakąś organizację typu schronisko, dom dziecka, czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Tacy ludzie nie przyznają się do błędów, zamknęła komentarze i dała oświadczenie że ona nigdy nic nie krytykowała, że ludzie to sobie sami dopisali - ani razu się nie odniosła do postów które jej wypominają hipokryzje i właśnie dają cytaty w których jawnie cisnęła po występie dziewczyny. I cyk, zamknięte komentarza, pora na CS Life is Strange: True Colors. W ich banieczce zostanie wersja że boomerzy incele zrobiły sobie pokaz striptizu żeby upodlić kobiety których nienawidzą a potem hejtowali biedną feministkę która tylko stanęła w obronie branży gier turned Pewnie jakaś drag queen za jakiś czas znowu zrobi o tym wykład pod tytułem "Jak toksyczna męskość w branży gier uprzedmiotawia kobiety" czy inny chuj... i tak się tu żyje.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
13 minut temu, Observer napisał(a):

Tacy ludzie nie przyznają się do błędów, zamknęła komentarze i dała oświadczenie że ona nigdy nic nie krytykowała, że ludzie to sobie sami dopisali - ani razu się nie odniosła do postów które jej wypominają hipokryzje i właśnie dają cytaty w których jawnie cisnęła po występie dziewczyny. I cyk, zamknięte komentarza, pora na CS Life is Strange: True Colors. W ich banieczce zostanie wersja że boomerzy incele zrobiły sobie pokaz striptizu żeby upodlić kobiety których nienawidzą a potem hejtowali biedną feministkę która tylko stanęła w obronie branży gier turned Pewnie jakaś drag queen za jakiś czas znowu zrobi o tym wykład pod tytułem "Jak toksyczna męskość w branży gier uprzedmiotawia kobiety" czy inny chuj... i tak się tu żyje.

w internecie nic nie ginie...
z swojej strony mogę zdradzić że PoGRAduszki działają w tym temacie :)

Opublikowano

Mozna tez masowo post zglaszac za falszywe informacje. Czasem to dziala.

A na X chyba bylo fact checkowanie czy add context?

Swoja droga jestem ciekaw czy krytykowaly ociekajace seksem i wyeksponowanym cycem i tylkiem cosplayerki na konwentach, imprezach growych czy zlotach... Ostrej seksualizacji przez same Panie (mi tam nie wadza one)? Obstawiam, ze nie.

Opublikowano

Oczywiście artykuł do którego był link dalej jest dostępny i nawet się trafił jeden komentarz, który mogli zaakceptować.

image.png

Opublikowano

"fajny i ważny tekst" beka

Najgorsze jest to, że takie wysrywy rodem z resetery nie ma gdzie zgłosić, bo to jest jawne szerzenie dezinformacji a autorka tylko mówi "to nie moja ręka". Do tego grajmerka chodzi gdzieś tam po konwentach i dalej będzie rozprzestrzeniać swój feministyczny światopogląd i uprawiać ksenofobie. To nie pierwsza już z nią akcja. Na koncie twiterowym grajerki jest jest gorzej.....

Opublikowano

Gorzej bo autorka dalej twierdzi nie widząc problemu, że:

„Nikt nie szerzy kłamstw. Na evencie miał miejsce występ z sensualnym tańcem. Niezależnie od tego, kto go wykonał, na imprezie okołogrowej taka atrakcja nie ma po prostu sensu i o tym jest cała rozmowa.”

Ile trzeba mieć w sobie chamstwa i pychy by dalej w to brnąć mimo wyraźnej prośby Weroniki o zdjęcie oczerniających ją materiałów? O co one tak właściwie walczą, bo mam wrażenie że tylko o kliki i wyświetlenia.

Co do zgłaszania takich materiałów to można próbować:

W Polsce kłamliwy i oczerniający artykuł na stronie internetowej (np. portalu medialnym lub blogu) może stanowić przestępstwo zniesławienia (pomówienia), regulowane przez art. 212 Kodeksu karnego. Polega ono na publicznym rozpowszechnianiu nieprawdziwych informacji, które poniżają kogoś w opinii publicznej lub narażają na utratę zaufania niezbędnego do wykonywania zawodu czy działalności. Jeśli artykuł jest publikowany w medioch masowego przekazu (jak prasa lub internetowy serwis informacyjny), sprawa może być traktowana poważniej, z wyższymi karami (np. grzywna, ograniczenie wolności lub nawet do roku pozbawienia wolności). W przypadku stron internetowych, gdzie treści są szeroko dostępne, to samo dotyczy się rozpowszechniania online.

Aby zgłosić taki artykuł, możesz skorzystać z kilku instytucji, w zależności od tego, czy chcesz zgłosić przestępstwo karne, nielegalne treści w sieci, czy też dochodzić praw cywilnych (np. sprostowania lub odszkodowania). Oto główne opcje:

1. Policja lub Prokuratura – zgłoszenie przestępstwa karnego (zniesławienie)

• To podstawowa instytucja do zgłoszenia podejrzenia popełnienia przestępstwa, takiego jak zniesławienie. Nie musisz mieć stuprocentowej pewności – wystarczy podejrzenie lub poczucie zagrożenia. Policja lub prokuratura zbada sprawę i może wszcząć postępowanie.

• Jak zgłosić?

• Osobiście: Udaj się do najbliższego komisariatu policji lub prokuratury rejonowej (każdy funkcjonariusz musi przyjąć zgłoszenie i sporządzić protokół).

• Pisemnie lub elektronicznie: Wyślij zawiadomienie pocztą, e-mailem, faksem lub złóż osobiście. W zawiadomieniu opisz fakty, dołącz dowody (np. zrzuty ekranu artykułu, linki, daty publikacji).

• Online: Przez portal gov.pl (sekcja “Zgłoś przestępstwo”) lub ePUAP (elektroniczna skrzynka podawcza).

• Dlaczego tu? Zniesławienie jest ścigane z urzędu lub na wniosek pokrzywdzonego, a organy ścigania mogą zażądać usunięcia treści od właściciela strony.

• Przygotuj dowody: Zrzuty ekranu, linki, kopie artykułu – to kluczowe, bo treści online mogą być szybko usunięte.

2. Zespół Dyzurnet.pl – zgłoszenie nielegalnych lub szkodliwych treści w internecie

• To specjalistyczna jednostka pod auspicjami Policji, Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji oraz NASK (Naukowa i Akademicka Sieć Komputerowa), zajmująca się usuwaniem nielegalnych treści online, w tym cyberprzemocy, groźb czy treści naruszających dobra osobiste (jak oczernianie).

• Jak zgłosić?

• Online: Na stronie www.dyzurnet.pl – wypełnij formularz zgłoszeniowy, podaj link do artykułu, opis problemu i swoje dane kontaktowe.

• Zgłoszenia są anonimowe, jeśli chcesz, ale podanie danych ułatwia śledztwo.

• Dlaczego tu? Specjalizują się w treściach internetowych; po zgłoszeniu mogą współpracować z policją i żądać usunięcia artykułu od dostawcy hostingu lub właściciela strony. W 2014 r. obsłużyli tysiące zgłoszeń, z czego setki trafiły do policji.

3. Rzecznik Praw Obywatelskich (RPO) lub inne instytucje cywilne

• Jeśli artykuł narusza Twoje prawa osobiste (np. dobre imię), możesz zgłosić do RPO, który interweniuje w sprawach ochrony praw obywatelskich, w tym w przypadkach zniesławienia w mediach.

• Jak zgłosić? Przez stronę biuro.rpo.gov.pl lub osobiście w biurze RPO w Warszawie.

• Dla mediów: Jeśli strona to zarejestrowany dziennik (np. portal prasowy), możesz żądać sprostowania lub odpowiedzi na podstawie Ustawy Prawo prasowe (art. 31a–31b). Zgłoś to redakcji pisemnie (z dowodem nadania), a jeśli nie zareagują – do sądu cywilnego.

• Sąd cywilny: Dla roszczeń o ochronę dóbr osobistych (np. odszkodowanie) – złóż pozew do sądu rejonowego właściwego miejscowo.

Dodatkowe wskazówki:

• Czas na działanie: Przestępstwo zniesławienia przedawnia się po roku od popełnienia, więc działaj szybko.

• Konsultacja z prawnikiem: Warto skonsultować się z adwokatem, zwłaszcza jeśli sprawa jest skomplikowana (np. dotyczy osoby publicznej). Pomoc prawna jest dostępna np. poprzez punkty nieodpłatnej pomocy prawnej w urzędach gmin.

• Jeśli to nie Polska: Jeśli strona jest zagraniczna, zgłoszenie do dyzurnet.pl lub policji nadal ma sens, bo współpracują międzynarodowo (np. z Europolem).

W razie wątpliwości zacznij od Policji lub dyzurnet.pl – to najszybsze i darmowe sposoby. Jeśli artykuł zawiera elementy cyberprzestępczości (np. phishing), zgłoś też do CSIRT NASK (incydent.cert.pl), ale to mniej pasuje do Twojego opisu.

Opublikowano

Gównoburza rozkręcona, lajeczki wpadły, efekt osiągnięty. Następny przystanek to zazwyczaj płacz, że dostaje się groźby śmierci od hejterów i branie na litość.

Alohagate już było, teraz czas na zagrajmerkagate.

Tylko Pereza szkoda, bo nie szedł w kontrowersje tylko zatrudnił profesjonalną tancerkę, która zrobiła swoje czyli, o zgrozo, zatańczyła, a i tak się skończyło aferą.

Oczywiście najlepsze co można teraz zrobić, to przy następnej imprezie PONOWNIE zatrudnić tancerkę.

Opublikowano

20 lat temu ta biedna (bo jest, ten stan umyslu - zal mi jej) dziewczyna by miala mocna beke bita nawet na lamach pisma..., a potem wpadla by jako "tradycja" bicia beki (z niej na kazdym kolejnym EP). Teraz juz nie ma szans na cos takiego (i w sumie dobrze).

Opublikowano

Póki co laski zmieniły grafikę na stronie głównej. Artykuł dalej wisi.

Grajmerki.png

Opublikowano

Widzę zablokowały mozliwość komentowania ale w najnowszym poście temat się ciągnie w komentarzach xd

Edytowane przez gregormax

Opublikowano

Widzę, że ktoś w komentarzu do ostatniego posta na fb otagował i zadał pytania cdprojekt xd

Ja bym jeszcze dodał: CZY PANI NATALIA PREZENTUJE OFICJALNE STANOWISKO CD PROJEKT RED? bella