Opublikowano 2 sierpnia 20252 sie Oj, bardzo spoko to wygląda. Edytowane 2 sierpnia 20252 sie przez tjery
Opublikowano 2 sierpnia 20252 sie Wygląda super, wpada na radar. Zalatuje trochę Arx Fatalis i mocno Dark Messiah of Might & Magic.
Opublikowano 19 listopada 202519 lis Wygląda bardzo ładnie, właśnie tego oczekiwałem od Avowed po pierwszym zwiastunie ale dostaliśmy jakiegoś dei slopa. Dodaję do wishlisty.
Opublikowano 20 listopada 202520 lis Uwielbiam jak w gierce trzeba używać źródła światła żeby cokolwiek widzieć bo ciemność jest faktycznie ciemnością ciekawe kiedy to będzie miało premierę.
Opublikowano środa o 09:572 dni Gra wyszła w ea, dostęp za 30 złotych. Wstępnie 18 miesięcy do pełnej wersji, samo ea podobno fajne, mimo bycia tak naprawdę demem. Edytowane środa o 10:302 dni przez rafanus2
Opublikowano środa o 10:072 dni Ale ładnie to wygląda. 34 zł to bardzo uczciwa cena. Twórcy napisali w komentarzu, że chcą wynagrodzić ludzi wspierających ich pod początku. Chyba kupię, pośmigam z 15 min i czekam na wersję finalną.
Opublikowano środa o 11:092 dni Pograłem chwilę i jest fajny ciężar postaci, czekam na wsparcie oficjalne dla pada i skończę to co dostaliśmy w EA.
Opublikowano środa o 15:581 dzień Skuszony niską ceną kupiłem, pograłem chwilę i stwierdzam, że jest potencjał na fajną grę za te 1,5-2 lata do premiery pełnej wersji. Póki co nie ma skradania, kucania, nie ma też animacji wchodzenia po drabinie tylko jest od razu teleport na górę. Optymalizacja do poprawy, AI przeciwników też (stan wyjściowy nie jest jakiś tragiczny, ale muszą to doszlifować jeszcze) fajnie czuć ciężar postaci, ale mogłaby się poruszać odrobinę płynniej. Poza tym co jakiś czas są problemy z zanikającym dźwiękiem, hitboxy podczas walki z bossem też nie działają jak trzeba i są takie spadki klatek, że się robi pokaz slajdów momentami. Na plus ładne lokacje, design przeciwników, walka i drzewko rozwoju postaci też, ale tu jeszcze potrzeba trochę pracy. Fajnie jakby dodali więcej możliwości wykorzystania otoczenia podczas walki jak w Dark Messiah. Sporo wody w Wiśle upłynie zanim to będzie pełnoprawna gra, ale jest na co czekać.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. całkiem, całkiemto jest tak naprawdę jakieś demo technologiczne aniżeli ea, ale i tak naprawdę fajne, pewnie w przyszłości będzie sztos gierkaco ja się najebałem z tą hordą ostatnią, żeby to ubić...
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ostatni boss jest tak niezbalansowany i wkurwiający, że odpuszczam. Mimo wszystko werdykt jest pozytywny po ograniu dema, bo potencjał jest spory. Myślałem, że oni to w jakieś większej ekipie robią, a nad tym pracuje 13 niemiaszków tylko. Jest szansa na to, że za te 2 lata wyjdzie z Niemiec w końcu jakaś dobra gra od czasów Gothica II.